Heel goed.

Heel fijn geholpen en goed advies van de Heer Zizzi Ozcan.

Onze verkoper de Hr. Ozcan was erg behulpzaam en attent , en de geurkaarten was een erg leuke attentie . Wij waren minder te spreken over het meubeltransport door RDZ , het ene bankstel met 2 x relax erg zwaar en niet door de voordeur naar binnen te brengen. Toen door de achterpoort kwam het bankstel klem te zitten en er werd toen geopperd U zegt het maar moeten we doordrukken ? Dus de verantwoording werd bij de klant neergelegd wat in mijn optiek niet zou mogen , na veel dubben hebben wij met hulp van buren het bankstel door het kantel/ kiep voorraam naar binnen gekregen. En de prijs was ook te duur vond ik 150 euro , dat is lekker verdienen als je 10 tot 15 adressen hebt ( de verkoper dacht dat het 80/ 100 euro zou zijn )

Niet opdringende verkopers maar medewerkers die goed meedenken

Wij hebben Piet Klerkx een aantal weken gelden bezocht voor eetkamerstoelen. Wij vonden toen een model passen. Vervolgens hebben wij andere zaken bezocht en konden het niet echt vinden wat wij zochten. Opnieuw naar Piet Klerkx, verkoper vroeg of hij mocht adviseren of dat wij alleen verder wilde kijken. Uitleg gegeven wat wij zochten. Hij adviseerde de stoelen die wij enige weken ook mooi vonden. Dus dat werd de keuze. Ook gaf de verkoper duidelijk uitleg om extra behandelingen tegen vuil. Aflevertraject werd doorgenomen en wij zijn nu in afwachting van de levering. Kortom wij zijn tot op heden zeer tevreden.

heerlijke winkel met vriendelijke en geduldige adviseurs

ik heb genoeg verteld vriendelijke groeten hannie

Geweldige service en montage en zeer plezierige mensen alleen let op hoe de deurgrepen gemonteerd worden deze hingen bij ons onderste boven lasnaad naar boven, maar zelf heel snel opgelost mannen dingetje denk ik om het niet niet te zien. Ik zag het niet maar mijn dochter meteen

Met goed advies een mooie aankoop gedaan

In een prettig overleg werden de mogelijkheden om de juiste meubels binnen de ruimte te plaatsen passend bij mijn smaak onderzocht en kon ik tot een aankoop komen van voor mij prachtige meubels.

Fantastisch

De geleverde bank had een kleine transportschade. Omdat ik met een nekhernia zat kon ik de bank een tijdje niet missen. Omdat er dan zeer waarschijnlijk kleurverschil zou komen werd er een nieuwe bank gemaakt en de oude werd omgeruild toen de nieuwe bank geleverd werd, fantastisch gewoon, ik heb geen dag zonder bank gezeten!!! Bedankt voor deze fantastische service!

Zeer tevreden. Prima afspraak. Netjes geleverd en geplaatst.

Deskundige, vriendelijke hulp bij de aankoop.

Positief

Tevreden over aanschaf leren bank.

Ik ben tevreden over mijn aankoop van een leren bank. Ik kreeg stalen mee om thuis rustig te kunnen kijken en de vervolgafspraak verliep prettig en duidelijk.

Mooie winkel en net anders dan de rest

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels in je huis dan bekijk je heel wat winkels. Wat dan opvalt is dat het meubelaanbod overal bijna gelijk is. Je krijgt dan het 13 in een dozijn gevoel. Kom je bij Piet Klerkx, in ons geval in Amersfoort, dan zie je dat het ook anders kan. Ze hebben mooie meubels en vaak net even anders dan de rest. Nadat wij goed zijn geholpen, hebben wij daar onze meubels gekocht. Een week later staan ze inmiddels in ons huis en zijn wij zeer tevreden.

Alles zoals het hoort te zijn!

Mooie winkel, goed en vriendelijk personeel, goede heldere en duidelijke communicatie, prima bezorging, alles volgens afspraak. Zoals je wilt dat het gaat.

De Brand 1 4

3823LA Amersfoort

Over Piet Klerkx Amersfoort

Bij Piet Klerkx Amersfoort vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.