Erg klantvriendelijk en kennis van zaken

Erg goed geholpen

SUPER leuk bedrijf. Echte aanrader

Perfect alles geregeld. Super leuk geholpen o.a. door Diana. Echt een vakvrouw. TOP.

Ik vind Piet Klerkx Amsterdam een top winkel. Mooie collectie met (design)meubelen, sympathieke verkopers en ruimte om te onderhandelen :-). Naast verkoop is ook bezorging top geregeld. Keurig gecommuniceerd via e-mail, sms of telefonisch en mijn ervaringen met leveringen zijn goed. Aardige bezorgers en alles volgens afspraak. Dozen en andere verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Ook een probleem met de stoffering van mijn bankstel is achteraf goed opgelost. Nee, ik werk niet voor deze keten en ik word niet betaald voor een positieve review. Maar wil deze positieve feedback graag aan iedereen laten weten.

Een hele prachtige zaak met geweldige service.

Een prachtige zaak met prachtige meubels. En hele aardige mensen die je goed helpen en de tijd voor je nemen. Heb je nog vragen ze staan altijd voor je klaar. Service is geweldig wij zijn erg blij met onze nieuwe meubels.

Afhandeling verkoop niet correct, levering top!

Bij het afhandelen van de verkooo ging het eea mis. In eerste instantie kreeg ik een orderbevestiging die niet voor mij bestemd was. Daarna zat het lounge gedeelte op de orderbevestiging aan de verkeerde kant. Hierop weer contact gezocht en werd dit aangepast. Hierdoor verschoof wel de levering, wat ik ook niet zo netjes vond. De fout was door jullie gemaakt. Maar uiteindelijk is vorige week de bank geleverd en door de zeer vriendelijke en professionele monteurs in elkaar gezet en op z’n plaats gezet, top!

Ronduit slecht

Bij de levering en afhandeling daarvan een bijzonder slechte ervaring gehad met zeer botte en onbeschofte mensen. Bij levering weigerde de monteurs overschoentjes aan te trekken terwijl de levering gelijkvloers was en het vriendelijk is verzocht i.v.m. een nieuwe houten vloer. Werd geweigerd, vervolgens liep een van de monteurs door de gehele woning te bellen met schoenen aan. Dat is niet te rijmen met het verzoek dat er duidelijk is gedaan. Alle andere leveranciers die wij hebben gehad, hadden alle begrip voor het verzoek en deden hier helemaal niet moeilijk over. Ik heb verzocht om een aantekening te maken van het feit dat één van de monteurs door de gehele woning liep met zijn schoenen op de digitale afleverbon. Dat eventuele beschadigingen zouden worden gemeld. De monteur typte zogenaamd wat in, maar liet dit niet meer zien, hij gaf aan dat hij al had doorgeklikt naar de en dat de notitie erbij was geplaatst. Wij zouden alles per mail (incl. notitie) ontvangen werd ons bevestigd. De afleverbon hebben wij per mail ontvangen maar de verzochte aantekening is niet geplaatst, maar hier is dus keihard over gelogen door de monteur in kwestie. Hierna heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, die mij doorverbond naar de afdeling m.b.t. transport en leveringen. Daar kreeg ik de collega van de monteurs (Han) aan de lijn, die mij wel wilde vertellen hoe de levering is verlopen alsof ze er zelf bij was. Ze schoot vol in de verdediging want ze had het allemaal al wel gehoord van de monteurs, luisteren was totaal niet aan de orde. Bijzonder botte en onbeschofte mensen, klantvriendelijkheid of überhaupt fatsoenlijk omgaan met klanten is hier niet aan de orde. De eerste en laatste keer dat ik wat bestel bij deze zaak en zal het anderen zeker afraden.

Heel goed

Wij zijn heel vriendelijk en goed geholpen door De heer N.Edinne El Balloute. Fijne en een geduldige en vriendelijke verkoper.

Super verkoper

Super verkoper heeft ons 2 x geholpen goed advies uitermate tevreden mooie winkel ook!

Behulpzaam en klantvriendelijk

Top ervaring

Amsterdam Arena kent vele woonwinkels, bij de één weg gelopen omdat daar alleen hun commissie belangrijk is en bij Piets Klerkx zo erg fijn geholpen dat je echt kon merken dat het om de klant ging. Verkoper Nordin nam alle tijd voor ons en toen we weg ging na toch een uur bezig geweest te zijn omdat we twijfelde aan de bank werd er niets gepushte maar werd ons een fijne dag gewenst. Toen we twee weken later hadden besloten om toch bij Piet Klerkx de meubels te kopen en we binnen kwamen werden we gelijk herkend door Nordin en weer werden zeer fijn geholpen. Nordin wist nog precies wie we waren en waar onze wensen lagen hij kwam met ideeën en wist ons veel te vertellen over de stoffen en nadere mogelijkheden.

een voorbeeld voor andere filialen

Twee jaar geleden: Na een uiterst vervelende ervaring in filiaal Purmerend met vooral de bedrijfsleider die zijn personeel zelfs compleet voor schut zette, werden we door het hoofdkantoor gevraagd om naar de Arena te gaan en werd ons probleem geweldig opgelost. Nu dus maar meteen naar de Arena gegaan waarbij de binnenkomst we vriendelijk begroet werden en de Bedrijfsleidster ons herkende en het voorval zich zo kon herinneren. Zij liet ons door een collega vakkundig en vriendelijk adviseren en onder genot van een kop koffie en zelfs stukje frikandel, die rond werden gedeeld aan de klanten, kwamen tot onze aankoop.

Prachtige nieuwe meubels

In de winkel al heel fijn geholpen, daarna een van de stylistes bij ons thuis om alles in te meten en te adviseren. Top! Het eindresultaat mag er zijn.

Vriendelijke behandeling

Vriendelijke medewerker en meedenkend

Piet Klerkx heeft een gewelidige service

Wij zijn al vele jaren klant. In ons oude huis keuken en badkamer gekocht, alles in orde, goede kwaliteit en service. Eén lampje onder het keukenkastje is tot drie keer toe vervangen. Zonder bijkomende kosten. Echt top service. Nu een nieuwe eethoek van teak hout en zes stoelen van Rolf Benz gekocht. Komen op de afgesproken tijd leveren. Zetten alles netjes in elkaar. Aardige en beschaafde mannen. Wij zijn dus erg tevreden over Piet Klerkx.

Dankzij de verkoopster onze aankoop gedaan

Door het uitstekende advies van de verkoopster uiteindelijk een beslissing kunnen nemen. Niet elke verkoper kan dezelfde kennis van zaken hebben maar deze verkoopster wist duidelijk waarover zij sprak. Niet alleen met betrekking tot de meubels maar nog des te meer over het interieur en kleuradvies.

goed en duidelijk geholpen.

kundig, eerlijk dat de levering ruim 20 weken kon duren en verder geen druk erop, gewoon relax geholpen.

Positief

Wij waren 2e paasdag naar de Villa Arena gegaan, om bij Piet Klerkx nog te gaan kijken voor aanvulling op ons gekochte bankstel dat 28 april wordt afgeleverd. Bij binnenkomst zijn wij aangesproken door een vriendelijke medewerker of wij eerst wilde rond kijken. Een aardige jongedame heeft ons verder gewezen en geholpen met de aanschaf van een karpet, Salontafels en kussens voor op de bank.

Persoonlijke benadering in prachtige zaak

Linda heeft echt de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk de deal gesloten tertwijl we eigenlijk alleen maar kwamen orienteren.

Fantastisch personeel dat empatisch vermogen perfect gebruikt in adviesgesprek.

Fantastisch personeel dat zowel in het eerste contact als in het advies/verkoopgesprek de juiste vaardigheid en inhoudelijke kennis laat zien. Vaardigheid en kennis die aansluit bij de behoefte van mijn vrouw en mij als klant; een fantastische ervaring die een warm gevoel geeft.

prima service!

Met zowel het winkelpersoneel in de Meubelboulevard Amsterdam als met de levering van mijn bank heb ik een uitstekende ervaring met Piet Klerkx!!

Uitstekende voorlichting, prettige verkoper en een goede prijs

Ik vind John een hele fijne verkoper. Eerlijk, deskundig en neemt de tijd.

Alles is goed verlopen

Niks mis mee

helemaal tevreden

Mooie bank gekocht en super tevreden over het gehele proces van aankoop in de winkel tot en met de aflevering thuis.

Geweldige zaak qua kennis en expertise.

Gelukkig geen opdringerige verkoper. Dave nam de tijd en gaf uitstekende adviezen. De tweede keer teruggekomen om de koop te sluiten.

goede informatie

voldoet aan de verwachtingen

Johan Cruijff Boulevard 140

1101DJ Amsterdam

Over Piet Klerkx Amsterdam

Bij Piet Klerkx Amsterdam vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.