Zie eerdere berichten,zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden hoe wij geholpen worden

echt prima

Super geholpen

Na sturen mail omdat een eetkamerstoel stuk is, gelijk reactie dezelfde dag dat dit opgelost gaat worden. Er bleken naderhand 2 stoelen stuk te zijn. Afgelopen woensdag werden er 2 nieuwe stoelen bezorgd en stukke exemplaren meegenomen. Dit is service!

Gewoon heel goed

Fantastisch

Zeer fijn geholpen door Dirk en geslaagd voor 6 prachtige eetstoelen en een sfeerlamp!

Slechte ervaring Montel relaxbank

Slechte Montel relaxbank geleverd gekregen 4-1-2024 Zat na 2 dagen al vol met plooien meteen terug naar de winkel , moesten het nog even aankijken en anders klantenservice mailen We zijn nu 9 maanden verder er zijn 2 service monteurs geweest en die constateren dat de plooien binnen de norm zitten dus word onze klacht afgewezen Onze bank ziet er nu al uit als een oude uitgelubberde bank dat kan toch niet de bedoeling zijn De zelfde bank staat in de winkel nu nog steeds en ziet er wel goed uit in de zelfde stof We krijgen een oplossing aangeboden die ons veel geld kost dat willen wij niet wij willen het hele aankoop bedrag terug zodat wij een andere bank kunnen kopen

Door de jaren heen uitstekend geholpen.

Na aanhoren wensen leidde de verkoper mij direct naar de juiste banken. Op dag van de definitieve koop stelde hij een verandering voor. Hij had gelijk.

Zeer prettig en een ruim assortiment

Heel vriendelijk ontvangen

Mijn vriendin en ik waren alleen aan het kijken, niet van plan om te kopen. Maar de zaak uit en een stoel gekocht. Mede door de vriendelijke verkoper.

Zeer goed en gezellig geholpen.

Heel fijn

We zijn ontzettend fijn geholpen door de verkoper. Hij stelde zich bij binnenkomst van de showroom netjes voor en liet ons daarna met rust zodat we zelf door de winkel konden lopen om een bankstel uit te zoeken. Toen heeft hij ons keurig en heel deskundig geholpen om ons bankstel samen te stellen. En ook het bespreken van het uiteindelijke bedrag ging heel aangenaam.

Goed aangevoeld

In deze mooie ruime zaak lieten de verkopers(ster) ons lekker ons gang gaan zonder met ons te bemoeien wat wij zeer prettig vonden. Op het moment dat wij klaar waren en wilden bestellen hielpen ze ons met onze keuze en werd de koop gesloten.

prettige ervaring aankoop hoekbank

er werd ruim de tijd voor ons en onze vragen genomen, geen enkele druk op het naderen van de sluitingstijd en ook niet op het nemen van een beslissing. uitgebreid en deskundige uitleg over alle mogelijkheden zodat wij ons een goed beeld konden schetsen

ter zake kundig zeer correct in omgang

Zowel in de winkel als bij de aflevering zeer ter zake kundig personeel Afspraken worden nagekomen

Klantgericht en vakbekwaam

Klantbenadering op een correcte wijze. Niet opdringerig.

Prima dienstverlening en vakkundig

De verkoper nam alle tijd en hielp ons om de gewenste bank en stoel samen te stellen. Erg tevreden zijn we met hem.

Alles top geregeld!

Alles wat een klant mag verwachten

Werden vriendelijk en deskundig voorgelicht

Prachtige ruime overzichtelijk winkel, fijn om in te lopen

We zijn uitstekend geholpen

Carine heeft ons zeer deskundig geholpen. Zij heeft ons goed kunnen adviseren omtrent de opstelling van de meubelen en heeft er voor gezorgd dat alles perfect past en bij elkaar past. We zijn erg blij met het eindresultaat.

klantgericht en beleefd en prima kwaliteit.

Kwaliteit is doen wat je zegt. En dat weten ze in Purmerend heel goed. Inussen ligt hier een mooi kleed, staat er een prima hoekopstelling bank en zijn er vrijdag 6 magnifieke eetkamerstoelen bezorgd, met dezelfde bekleding als de bank. We zijn blij met de verkopers, de afhandeling door de administratie en de bezorgers.

Professioneel personeel die met je meedenkt en klantvriendelijk zijn. Aangeeft wat de mogelijkheden zijn. Grote zaak met een grote diversiteit aan meubelen waar je een keuze uit kunt maken.

Aankoop en leveringtraject was goed

Na bestelling moest deze gewijzigd worden. Ondanks dat de verkoopster niet aanwezig was, werd dit door een vervangend collega netjes en correct uitgevoerd. Beiden waren zeer klantvriendelijk De levering werd op de aangegeven datum correct uitgevoerd. Beide medewerkers waren uiterst vriendelijk en waren attent en communicatief correct. Totaal tevreden als klant

Zeer fijne winkel!

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze denken met je mee!

Een geweldig bedrijf!

Een geweldig bedrijf met zeer goede kwaliteit van meubels. Tevens zeer professionele verkopers. Ze geven je alle ruimte om tot een beslissing te komen en geven goed advies. Een aanrader!

Einsteinstraat 2

1446VG Purmerend

Over Piet Klerkx Purmerend

Bij Piet Klerkx Purmerend vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.