Aardig personeel, kennis van zaken, prachtige bank.

Uitstekende service

Onze bestelde stoelen werden in de besproken termijn geleverd en voldoen aan de verwachting. Ideale stoelen en lekker licht met schuiven, ideaal!

uitstekend

prima geholpen met een deskundig advies

Prima geholpen

Verkoper nam de tijd voor ons

Zeer tevreden over levering

Keurig op tijd geleverd, even een belletje van tevoren dat ze eraan kwamen en de bezorgers hebben geholpen om het oude slaapbankje beneden te zetten.

We zijn door een vakbekwaam verkoper geholpen

Zie boven

Fijne winkel met enorm veel keuze

Wat een enorme showroom, zoveel keus en inspiratie! We werden heel vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoopster kwam met hele leuke ideeën. Uiterst tevreden.

Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers!

Enthousiast geholpen door de verkoopmedewerkers!

goed en vriendelijk advies

Wij zijn goed geholpen en deskundig geadviseerd. Er werd alle tijd voor ons genomen.

afspraken zeer goed na gekomen

zeer zakellijke en terzaken des kundige montage monteurs.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Wij zijn zeer goed begeleid en geadviseerd . Hebben zodoende gevonden ,wat we wilden En als tevreden klanten naar huis gegaan

Zeer goede kwaliteit meubel (linnenkast) en mooi ter plekke gemonteerd.

De aankoop bij Piet Klerkx in Purmerend was een goede ervaring. Prima geholpen bij de keuze van een nieuwe linnenkast. Door de wat verlate oplevering van ons appartement moest de kast enig tijd bij P.K in opslag blijven. Daarna op afgesproken dag afgeleverd en ter plekke gemonteerd. Alles is naar wens verlopen en de kast ziet er prachtig uit en alles functioneert zoals het moet!

Top kwaliteit en goede service

Wij hebben een mooi bed besteld bij Piet Klerkx en zijn aangenaam verrast door de hoge kwaliteit. De service in de winkel en bij het afleveren waren beide geweldig en de snelheid van levering viel ook reuze mee.

super geholpen

geholpen met veel geduld en de mogelijkheid meubelstuk op zicht mee naar huis te nemen.

Een zeer plezierig, professioneel verleende service

Wij zijn bij Piet Klerkx in Purmerend op een zeer professionele wijze ontvangen. De verkoper ( Bjorn) was zeer vriendelijk, ter zaken kundig en heeft onze wensen weten te vertalen naar een advies op maat. Dit hebben wij vervolgens omgezet in een order bevestiging. Wij zullen Piet Klerkx zeker in de toekomst nogmaals bezoeken.

Super goede service

Hele goede service zowel in de winkel als het bezorgen. Ze waren keurig op de afgesproken tijd en alles werd in elkaar gezet en gecontroleerd. Alles werd steeds duidelijk gecommuniceerd. Hele prettige winkel

Enthousiast naar huis

Prettig geholpen er werd de tijd genomen om tot een keuze te komen.

Aardig geholpen, bank alleen anders dan in de winkel

Aardig geholpen, bankkussens alleen anders dan in de winkel, wat ik heel erg jammer vind. Bij levering al aangegeven, maar leveranciers moeten natuurlijk verder en wisten natuurlijk niet wat ik in de winkel gezien had. Naderhand de foto van de bank in de winkel er bij gezocht en idd wel een groot verschil in de kussens die bij de geleverde bank vierkant zijn en in de winkel rechthoekig... Ik zou volgende keer misschien wel weer bestellen, maar dan kritischer zijn bij aflevering...

prima geholpen

Wij zijn zeer tevreden over de verkoper in de winkel en de mensen die de meubelen kwamen afleveren. Heel prettig is dat je 2 dagen voor levering een SMS bericht krijgt waarin staat tussen welke tijd je de levering kan verwachten.

Goede en klantvriendelijke benadering

Door verkoopster zeer goed geholpen, had verstand van zaken en gaf ons goed advies. Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst en goed klantvriendelijk verder begeleidt bij onze aankoop.

Prima goede begeleiding

Klantgerichtheid in woord en daad

Deskundig advies bij keuze en samenstel van meubel ( kast), luisteren naar wensen van de klant. Levering binnen beloofde termijn door vriendelijke en deskundige monteurs. En alle verpakkingsmaterialen opruimen en meegenomen!!

Prima geregeld

Alles is volgens afspraak keurig afgehandeld en de jongens van de bezorging waren mooi op tijd en hebben alles netjes uitgepakt neergezet en de verpakkingsmateriaal netjes meegenomen “uitstekend “

Mooie ruime collectie

Mooie ruime showroom met veel keuzes. Vriendelijk ontvangst en goed advies over stof en kleur keuzes.

de stoelen voldoen precies aan onze verwachtigingen

de stoelen voldoen precies aan onze verwachtigingen

Einsteinstraat 2

1446VG Purmerend

Over Piet Klerkx Purmerend

Bij Piet Klerkx Purmerend vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.