toppie

toppie

Prima vanaf aankoop , begeleiding en levering

Alles volgens afspraak verlopen en prettige communicatie !

Meubels kopen was een feest

Ondanks dat er een verstiging van Piet Klerkx bij ons om de hoek zit zijn wij naar Rotterdam gegaan om daar warm en droog meubels te kijken. Wij zijn uiteindelijk terecht gekomen bij Piet Klerkx waar wij vriendelijk werden ontvangen met een kopje koffie en gebak. Geen agressieve verkoopmethode en opdringerige verkopers maar vriendelijke en behulpzame adviseurs. Wij zijn geholpen door Jan en Chantal en dat was een feest. Wat een leuke mensen en wat een goed advies hebben wij daar gekregen. Wij kwamen voor een nieuwe hoekbank maar door het goede advies hebben wij nu een mooie combinatie van een nieuwe bank, een salontafel en een vloerkleed in onze zitkamer. Ons eerste bezoek alleen gekeken en advies gekregen, daarna een paar dagen bedenktijd en bij ons tweede bezoek hebben wij pas gekocht. Daar was bij Piet Klerkx in Rotterdam alle ruimte voor. Wij zijn over het team van Piet Klerkx zo tevreden dat wij drie weken geleden met onze zoon en schoondochter terug zijn gegaan naar Rotterdam. Zij hebben een bank, eettafel en stoelen met een eetbank gekocht.

Wij zijn ontzettend goed geholpen, er werd goed meegedacht en toen we na meting thuis, telefonisch bestelden, ging ook dat soepel, doordat de medewerker alles in beeld had

Hele mooie meubelen met perfecte service

Het zijn niet de goedkoopste meubelen, maar dat zie er ook wel van af. Naast goed advies, is ook de voortgang van levering goed te volgen plus de aflevering van de spullen verliep volgens planning en werd door twee kundige medewerkers gedaan,

Goede verkoper prachtige zaak waar de collectie goed gepresenteerd staat.

Goede verkoper prachtige zaak waar de collectie goed gepresenteerd staat.

Goede service na aankoop mogen ontvangen. Goed en vriendelijk geholpen.

Warm welkomen goede service

Vriendelijk en adequaat geholpen de medewerkers in de winkel.

Top service

Goede begeleiding bij het aankoop traject, bereid om een stapje extra te doen om net even die extra service te bieden.

Super vriendelijk en kundig

Wij gingen ons alleen oriënteren voor nieuwe eethoekstoelen. Wij werden te woord gestaan door een sympathieke en uiterst correcte man. Hij gaf ons een goed gevoel en luisterde naar onze wensen.Er werd ons koffie met appeltaart aangeboden, deze smaakte heerlijk. Na een leuk gesprek te hebben gevoerd en hij ons op vakkundige wijze heeft geholpen, zijn wij over gegaan tot aankoop van 6 prachtige mooie eethoekstoelen. Wij zullen dan ook met plezier over onze aankoop bij Piet Klerkx Alexandrium vertellen bij familie en vrienden.

Uitstekend geholpen

Klacht over klein defect fauteuil snel verholpen,

fijne winkel

werd uitstekend geholpen, gastvrouw bij binnenkomst. prettige winkel, ruim opgezet

vriendelijke verkoopster en goed geholpen

Verkoopster was vriendelijk en behulpzaam, ze gaf goede tips mbt aankoop van kasten

Perfect woningadvies komt helemaal tot zijn recht

Vooral heel blij met de creativiteit die je eigenlijk alleen in TV woonprogramma’s ziet. Het is precies geworden waar we naar op zoek waren. Passend in de ruimte en interieur en mooie kwaliteit. Dat alles keurig op tijd en netjes geplaatst is de bonus.

Top verkoopster die Patricia filiaal Rotterdam

Top verkoopster die Patricia filiaal Rotterdam.

als de levering ook nog goed gaat zijn wij meer als tevreden met onze aankoop en uw geleverde goederen

Prima advies en levering

Prima advies bij de koop van onze bank en de leverig was ook keurig op tijd en vriendelijk.

Bezorgings dienst gewoon top

Netjes, behulpzaam, professioneel ,

Prettig

Mooie zaak, veel variatie aan meubelen, vriendelijke en goed adviserende verkoper. Aankkop dus succesvol, nu uiteraard afwachten hoe de vcertdere afwikkeling loopt tot en met levering

Mijn ervaring is goed.

Goede ervaring ,alles netjes uitgepakt en neergezet. Vriendelijke mannen .

Vriendelijk, creatief en professioneel

We zijn al een tijdje aan het rondkijken voor een nieuwe huiskamerinrichting maar zonder veel concrete stappen. We werden aangesproken door Chantal die ons het voorstel deed eens mee te denken en stelde voor op basis van wat input een voorstel voor een inrichting te maken. Een week later hebben we dit voorstel bekeken en waren, met wat kleine aanpassingen, zeer enthousiast en hebben eigenlijk ook meteen besloten het voorstel uit te gaan voeren.

De 5 sterren zegt genoeg.

Alles is precies conform afspraak bezorgd en afgehandeld. Ook de telefonische vragen vooraf werden snel en correct beantwoord. Gelukkig werd ik aan de telefoon door een mens te woord gestaan en niet door een chatbox.

correcte aflevering en winkelverkoper was ook in orde

In de winkel werden we uitermate vriendelijk benaderd en de verkoper nam alle tijd voor ons. De 2 chauffeurs waren keurig op tijd en waren erg vriendelijk. De stoel was ook goed verpakt.

Goede service!

Na een prettig verkoopgesprek in de winkel hebben we onlangs onze nieuwe eettafel mogen ontvangen. Alle communicatie rondom de bezorging en de bezorging zelf waren erg prettig. Helaas zitten er een aantal vlekken in het tafelblad. Dezelfde dag nog melding van gemaakt en de dag daarna al een fijne oplossing: we krijgen een vervangend blad. Het vervangende blad is nog niet binnen maar tot zover zeer te spreken over de goede service!

Goede service, snel opgelost, prettige monteur, vriendelijk

Zie hierboven

Watermanweg 229

3067GA Rotterdam

Over Piet Klerkx Rotterdam

Bij Piet Klerkx Rotterdam vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.