In de winkel zelf werden we heel vriendelijk ontvangen en geholpen. De levering was ookvolgens afspraak.

Zeer goede informatie en goed advies voor onze aankoop.

Zeer en accurate advies t.a.v.aankoop

Uitstekende service binnen de garantie

Onze bank van anderhalf jaar oud had een productie fout. Deze is binnen twee weken na signalering hersteld.

TOP!

Zeer positieve ervaring met Piet Klerkx. Van mevrouw in de winkel tot mannen die bank kwamen brengen, prettig,correct, vriendelijk, we zijn zeer tevreden. Alle lof en dikke 10!!!

Zeer attente en prettige ervaring met verkoper

We kregen direct koffie en werden prettig en uitstekend geholpen.

Klasse

Ben heel eerlijk. Onverwachte ouderwetse service.

Vroeg na openingstijd werden wij geweldig geholpen met onze aankoop

Wij werden herkent door de adviseuse van onze eerdere aankoop. Hierdoor kende zij onze wensen om een bijpassende tafel te vinden, Onder het genot van een kopje koffie kwam dit prima voor elkaar.

service is top!

problemen werden gelijk goed aangepakt en opgelost

Goede communicatie. Kwamen keurig op tijd en waren erg behulpzaam

onverwachts heel positief

Als de service die wij mochten ervaren standaard is dan is een compliment ook op zijn plaats

Kennis aan zaken en klantvriendelijk

Een groot assortiment met deskundig personeel, dat op een klantvriendelijke wijze blijk geeft van vakkennis en empathie voor de klanten. Meedenken en voorstellen doen t.a.v. de wensen van de klanten staat op de 1e plaats.

Super fijn en goed geadviseerd!!

Mevr.Divendal heeft ons heel fijn geholpen, zeer deskundig, niet opdringerig, kortom een hele fijne en vriendelijke adviseuse!

Geweldig zo door blijven gaan

Vriendelijk mensen,bezorgers zeer vakkundig toppie

Goede en prettige advisering.

De verkoopster heeft uitgebreid de diverse alternatieven uitgelegd.

Zeer prettig geholpen door een medewerker met verstand van zaken.

Na in eerste instantie sceptisch te zijn over interieur advies gedoe in meubel winkels waren wij zeer positief verrast na het zien van het uitgewerkte stijl plan van Chantal (stylist Rotterdam) en hebben het volledige plan ook daadwerkelijk zo laten uitvoeren. Het uiteindelijke plaatje klopt ook echt qua kleur, vorm en ruimte. Kortom een zeer positieve ervaring

Positief, vriendelijk!

Het contact met de verkoper was positief, makkelijk te bereiken via whats app. Ook in de winkel werd er goed geluisterd naar mijn wensen.

Groot assortiment

vriendelijk personeel verstand van zaken duidelijke uitleg van de meubelen.

Zeer tevreden.

Mijn 5 jaar oude, best prijzige relaxstoel werkte niet meer. De lassen bleken stuk. Stoel meegenomen, en weer perfect in orde. Tegen een zeer coulant bedrag, waar ik van te voren over was ingelicht. Ben weer heel blij met mijn eigen vertrouwde stoel.

Als zeer prettig

Uitgebreide keuze en kundig geholpen.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Bij de aankoop van onze twee nieuwe banken zijn we vriendelijk, deskundig geholpen zonder dat de verkopers opdringerig waren helemaal tevreden.

Super geholpen en fantastische meubels

Zeer goede uitleg en niets is te veel voor uw adviseur

super vriendelijke bezorgers en goed advies in de zaak in Rotterdam

Zowel in de zaak (Rotterdam) als telefonisch goed geholpen en uitleg. Online wordt je goed op de hoogte gehouden omtrent het proces, vanaf aankoop tot bezorging.

Heel prettig geholpen en geadviseerd door dhr. Zizi

Na "rondgelopen" te hebben in de zaak in Rotterdam werden we aangesproken door de heer Zizi. Hij heeft ons goed geadviseerd bij de uiteindelijke keuze van de hoekbank Enzo Luca.

Watermanweg 229

3067GA Rotterdam

Over Piet Klerkx Rotterdam

Bij Piet Klerkx Rotterdam vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.