Mooie bank

Mooie bank en goed en vriendelijk geholpen.

ontzettend fijn geholpen en heel vakkundig en netjes in elkaar gezet

wij zijn in de winkel heel netjes, correct en professioneel geholpen met goede uitleg en thuis is het tv meubel keurig en vakkundig in elkaar gezet en hij hangt geweldig aan de muur.

Goede service, fijne ervaring

Afgelopen maand een nieuw bankstel gekocht. Netjes en vlot geholpen. De meubels konden meteen de volgende dag geleverd worden. Heel fijn, er werd gedacht in mogelijkheden.

Goede service, fijne ervaring

vriendelijk, behulpzaam, met kennis van zaken.

De verkoper nam alle tijd, was behulpzaam ,vriendelijk, had in mijn ogen verstand van zaken. Niets was teveel.

Hele fijne winkelervaring.

Mensen nemen de tijd voor je, weten gedurende het gesprek steeds beter wat je zoekt en het assortiment laat niks te wensen over: van basic tot luxe. Hele fijne winkelervaring.

Na een goede verkoopervaring een wat wiebelige afwikkeling van de order.

De aankoop van onze salontafel is prettig verlopen. Helaas hebben we 17 weken langer moeten wachten dan de oorspronkelijke leverdatum. In de tussentijd zijn we nog een keer teruggegaan naar de winkel om te zien of er nog andere mogelijkheden waren dan alleen maar afwachten. We zouden een paar dagen later worden gebeld door de meneer van de winkel, maar dat is nooit gebeurd. Toen de tafel eindelijk geleverd was, bleek het de verkeerde uitvoering te zijn. Na melding bij de klantenservice heeft het nog ruim een dag geduurd voordat iemand vanuit de winkel contact met ons op heeft genomen. Daarbij kwam ook nog eens de mededeling dat we moesten wachten totdat de betreffende verkoopmedewerker weer aanwezig was (pas op zaterdag, terwijl ik op woensdag eindelijk iemand aan de lijn had). De verklaring was dat niemand anders dan de betreffende verkoopmedewerker in de verkooporder kon kijken. Dat heeft ons erg bevreemd, want wat nu als in het halve jaar dat we hebben moeten wachten de medewerker besloten had om van baan te wisselen. Dan maak je jezelf als organisatie wel erg afhankelijk van één persoon. Gelukkig werden we op de afgesproken zaterdag wel gebeld en is er een oplossing gekomen. Nu is het wachten totdat we eind van het jaar als het goed is de juiste tafel geleverd krijgen.

super geholpen en heel blij met de uitleg en de bestelling.

hele fijn winkel met goed gekwalificeerd personeel. wij zijn goed geholpen en kregen duidelijke uitleg en er werden allerlei ideeen aangedragen om het nog mooier te maken.

Goede ouderwetse service van winkel tot levering

Goede voorlichting in de winkel. Goed overleg en contact mbt levering. Vriendelijke mensen die het hebben geleverd.

We werden heel goed geholpen, er was alle tijd en we voelden ons gehoord

Zie hieronder

Goed adviseren, behulpzaam, adviseur kwam speciaal voor ons naar de winkel, was eigenlijk vrij.

Prima winkel met een hoop kennis

De werknemers hebben een goed inzicht van hoe alles goed bij elkaar past qua vormgeving en kleur. Niets is teveel om nog eens alles van een andere kant te bekijken. Het resultaat is prachtig!

Prima geadviseerd

De adviseur nam alle tijd voor ons en heeft ons prima geholpen.

We werden in de winkel prima geholpen

We werden in de winkel prima geholpen

onverwachts verrassend

Wij zijn geholpen door Chantal Sloot in woonboulevard Alexandrium. Zij heeft met haar ervaring als interieurstyliste ons geholpen aan een volledig woon-en eetkamer interieur. Bij ons 2e bezoek was alles voor ons gevisualiseerd middels een 3D tekening, waardoor we een ons een goed beeld konden vormen van ons toekomstige woning. Ook had zij een moodboard gemaakt, zodat wij makkelijker een combinatie van meubels en kleuren konden kiezen. Chantal dacht met ons mee en hield enorm veel rekening met onze wensen. Zij nam de tijd voor ons en ze gaf ons ook de tijd om alle keuzes te maken. We zijn dezelfde dag nog tot een overeenkomst gekomen. Alles is op een uiterst prettig en vriendelijke manier verlopen. We zijn ontzettend blij met onze aankopen en kijken met plezier uit naar het meubilair!

geweldig

gewoon super fijne mensen die voor oplossingen hebben gezorgd

Super blij met onze aankoop

Mooi tv meubel gescoord met behulp van een enthousiaste verkoper met zeer goede ideeën en adviezen

Fijne Persoonlijke benadering fijn meegedacht en duidelijke uitleg

We zijn fijn geholpen door mijn naamgenoot. Chantal, er is goed meegedacht over kleur en materialen en nadat we terugkwamen en twijfelden over de kleur en prijs is alles nogmaals met veel geduld toegelicht. Een Fijn persoon! Ook haar collega die hielp met t inbrengen vd bon heeft ons goed geholpen Wel zouden we nog een mail krijgen met de bank en stoel in de juiste kleur en afmeting., die hebben we nog niet gezien, dus die verwachten we nog.

Tevreden klant

Leuke spontane en goede informatie en hulp bij onze keuze in de winkel, telefonisch duidelijke communicatie over planning en levering, website-systeem overzichtelijk. Bezorging keurig netjes. kortom "Tevreden klant"

Watermanweg 229

3067GA Rotterdam

Over Piet Klerkx Rotterdam

Bij Piet Klerkx Rotterdam vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.