Voor elk wat wils!

Zoveel keuze mogelijkheden, zodat je er altijd uitkomt. Deskundig advies en vriendelijk personeel.

Ik kom graag nog een keer terug om te winkelen .

Ik ben fijn en goed geholpen en het was een super gezellige ervaring !

Goede adviseur, prettige communicatie

Goede adviseur die meedacht en goede voorstellen deed. Prettige communicatie

Enorm gevarieerd aanbod

Op zoek naar een bank, en verrassend snel gevonden met behulp van een verkoper.

De levering was perfect… zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Allles werd keurig op tijd geleverd en ik werd hierover prima op de hoogte gehouden. Ook de bezorgers waren échte vakmensen en zeer vriendelijk!

Excellent

De relaxstoel was kapot gegaan net buiten de garantie, toch alles met een prima aanbod opgelost!

Betrouwbare afspraken goede service

Betrouwbare afspraken goede service

Behulpzaam

Wij werden zeer klantvriendelijk geholpen. Er werd ons niks opgedrongen. Er werd goed geluisterd en de tijd genomen om ons tot een goede keuze te laten komen.

Fijne winkel

Veel keus vriendelijk personeel en ze helpen met keuzes maken ze geven advies bij twijfel.

wij zijn over alles zeer tevreden.

goed geholpen bij het kiezen voor n nieuwe bank.

Met kennis en vriendelijk geholpen.

We werden fijn geholpen en met kennen van zaken.

Goede service, nette afhandeling en bezorging

Goede service, nette afhandeling en bezorging

Goede ervaring met wat aandachtspuntjes voor de communicatie.

Aankoop via internet gedaan, het bestelproces verliep goed. Bevestiging gekregen met link voor omgeving waar de bestelling en factuur waren in te zien. Ruim voor de beoogde leverdatum kwam er een SMS-je dat de spullen binnen enkele dagen geleverd zouden worden. Restbetaling voldaan, thuis gebleven om de spullen aan te pakken. Niemand langs geweest, na telefonisch contact bleek die SMS onterecht verstuurd te zijn (?!). Vervolgens (enige weken later) na een e-mail een afleverdatum kunnen kiezen. In het e-mailbericht stond dat we zelf een aflevertijd konden kiezen vanaf 48 uur voor de levering. Dat bleek niet juist; er kwam een SMS met een leveringstijd en die stond vast. Zo maar een paar voorbeelden waarbij de (deels geautomatiseerde) communicatie niet echt goed verliep en verkeerde verwachtingen opriep. Dat is onnodig en vervelend...

Ruime keuze

Als je wilt loopt er iemand mee

Fijn verkoopproces en levering

Prima contact in de winkel en bezorging gaat ook soepel. Vriendelijke mensen.

Zeer prettig.

Vriendelijk en gezellig geholpen. Zijn goed geholpen bij de keuze van een bed. Verkoopster was er niet op uit om te verkopen om te verkopen.

Prima service en goede prijs/kwaliteit

Mooie eetkamerstoelen en eettafel kunnen vinden bij Piet Klerkx tegen een relatief betaalbare prijs. Klantenservice is prima. Dag na de aankoop ontdekten we een foutje in de bestelling, maar dat heeft Piet Klerkx goed gecorrigeerd. Bezorging was op tijd. Vriendelijke en kundige bezorgers.

kwaliteit met een vakbekwaam advies

goed advies klantvriendelijke benadering zonder opdringerig te zijn. men neemt ruim de tijd , klant voelt zich serieus genomen,

Vlotte deskundige verkoop

Nadat wij al een keer eerder waren kijken en een idee over de collectie hadden konden we snel een beslissing nemen over onze aankoop. De vragen die wij hadden werden deskundig beantwoord, zodat wij niet langer hoefden na te denken en tot bestelling konden overgaan.

Geweldig!

Zeer tevreden met de vakkundige hulp van dhr Dennis Pessers.

Zeer goede service

Zeer goede service

Ruime keus, prima advies

Bij Piet is een zeer ruime keus beschikbaar: voor elk wat wils! Daarbij word je prima geadviseerd door deskundig en vriendelijk personeel. De levering van de meubels gebeurt mooi volgens afspraak en de montage verloopt vlot en accuraat.

Zeer fijn geholpen !

Zeer fijn geholpen!!!

Professionele verkoopster en niet opdringerig

Wij werden snel geholpen en mevrouw was zeer kundig

Alles klopte

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.