Uitstekend geholpen, geadviseerd en meegedacht!

We zijn twee keer in de winkel geweest en hebben ook beide keren meubels gekocht. Twee keer zijn we geholpen door dezelfde dame: Marina. We zijn uitstekend door haar geholpen en geadviseerd. Een erg sterk punt vinden/vonden wij dat zij erg goed meedenkt/meedacht bij het maken van onze keuze. Niet opdringerig zoals een autoverkoper. We zijn erg tevreden over de wijze van verkoop en nu nog over de meubels zelf, die moeten namelijk nog worden geleverd.

Klantvriendelijk en klantgericht

Zeer vriendelijk en klantgericht en oplossingsgericht

Klantvriendelijk!!

Zeer vriendelijke verkoper en een prima en goed advies gekregen!

Uitstekend.

Een hele goede uitleg en service ,vakkundig mensen.

Prima geadviseerd

De verkopers namen volop de tijd voor ons en hebben ons goed geadviseerd. Zonder hun hulp hadden wij nooit de juiste produkten gevonden.

Snel en doelmatig

Ik wist wat ik nodig had en ben snel geholpen wel met goede vragen om er zeker van te zijn dat ik voor mij het juiste is besteld

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk geholpen

Fantastisch

Service was geweldig

Goede en nette levering

Meubels zijn netjes binnen geplaatst. Personeel zeer vriendelijk

Piet Klerkx is voor ons dé woonwinkel van Nederland.

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Piet Klerkx in Waalwijk. De collectie is fantastisch, alsmede de klantbenadering en de service. We kunnen Piet Klerkx zonder enig voorbehoud aan iedereen aanbevelen.

Wat ze beloven dat wordt gedaan. Goede communicatie

Levertijd klopte precies. Keurig afgeleverd.

Mooie kwaliteit meubels

Mooie kwaliteit meubels. Levering op tijd. Vriendelijk ervaren personeel.

Keurig geregld!

Netjes en snel gewerkt. Waren op tijd aanwezig.

Ik ben zeer tevreden over levering van mijn bestelling.

Bestelling van mijn meubels werd op de afgesproken dag en na telefonisch bericht op tijd geleverd. De meubels/stoelen werden in huis geplaatst met beschermende vloervilt. Er zijn foto's gemaakt van geleverd bestelling. Ik heb daarna de foto's nog zelf ontvangen met bevestiging van mijn bestelling. Zeer prettig ervaring.

Goed cv geholpen met duidelijke uitleg

We zijn goed geholpen , de verkoper had veel geduld en heeft alles duidelijk uitgelegd

Heel veel keus

Heel vriendelijk personeel en fijn geholpen

Perfecte afhandeling van de aankoop en een correcte aflevering door zeer nette bezorgers.

Zeer aan te bevelen qua klantvriendelijkheid en bezorging van de meubelen.

Een TOP-bedrijf

Wij kopen al 51 jaren alles bij Piet Klerkx. Toen nog bij Piet en Toos.

Top service en levering

Top service en levering

klant vriendelijkheid van bepaalde verkoopsters en verkopers

De verkoopster is top zij nam alle tijd voor ons en hoewel we alleen kwamen orriënteren ,kochten wij toch voor ruim €8000. Maar een week na levering wilden wij onze cadeaubon besteden voor wat accessoires à €300 kregen we nauwelijks aandacht. bepaalde afmetingen van een bijzet tafeltje kon zij niet bestellen en moesten we maar bij Livings...gaan kijken. Dit was voor ons een grote teleurstelling. We zijn onverrichte zaken huiswaarts gekeerd. Dit kan dus ook in de zelfde zaak!

Goede producten maar levering niet compleet

Piet Klerkx scoort goed en dat wil zeggen dat dit bedrijf natuurlijk niet slecht is. Maar soms zit er wel eens een ontevreden klant tussen, ik dus. Op 07.04.2023 slaapkamermeubels besteld in de winkel in Utrecht. Prima geholpen, vriendelijk personeel en veel mogelijkheden, prima materiaal. Wij wisten dat de levertijd wat lang zou duren maar daar hadden we vrede mee. 14.06.2023 werd het geleverd, prima service. Helaas, bij het willen monteren van de hang nachtkastjes zaten de muurbevestigingen er niet bij. Klantenservice gebeld en foto’s gestuurd van de missing onderdelen. Vriendelijk te woord gestaan door de receptie medewerkster en de onderdelen worden besteld en naar ons opgestuurd. Het vervelende is dat de fabriek in Italië zit en dat het minimaal 2 weken zal duren voor dat ze hier zijn ??? Dat is nu zo jammer dat als er maar iets mist je weer lang moet wachten op een paar muurbeugels, Jammer Piet.

Heel goed

De mensen waren zeer correct en behulpzaam. Ik zou ze iedereen aanbevelen.

Goed , snel verholpen

bezorging prima

Informatie die we van de medewerkers in de meubelzaak in Waalwijk kregen was niet altijd volledig, met name als het ging over de kleuren en uitvoering.

Heel vriendelijk geholpen

Had een hele fijne verkoper die alles goed uitlegde, ben fijn geholpen

Professor van der Waalsweg 2

5144NG Waalwijk

Over Piet Klerkx Waalwijk

"Kom langs bij onze grootste Piet Klerkx woonwinkel in Waalwijk. Hier slaag je altijd! Echt alles voor jouw huis is aanwezig bij onze winkel in Waalwijk. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdek je niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Tip: maak een afspraak voor een advies dat bij jou past!" Bij Piet Klerkx staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.