Het zijn toppers

Ben heel tevreden over het geleverde product van begin aankoop in de winkel tot en met de levering en het installeren thuis.

Top bedrijf

Zeer goed geholpen, erg vriendelijk personeel en ook de levering kon gewoon niet beter. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Zeer behulpzaam en vakkundig personeel

Geven goed advies en nemen ruimschoots de tijd. Komen ook met leuke adviezen als je twijfelt. Als je 2 weken later langskomt voor wat accessoires herkennen zij je nog.

Fantastisch

We gingen voor eetstoelen, en gingen verschillende uitproberen, de verkoopster zag ons en hielp ons meedenken en wist onze wens te zoeken en we zijn perfect geslaagd.

We zijn vriendelijk en snel geholpen.

Goeie prijs/ kwalteits verhouding.

Zeer professionele zaak. Met verstand van zaken.

Heel goed geholpen. Goede verkoper die precies kon zien welk bankstel goed voor ons was. Zeer tevreden over het product. Ontzorgt van a tot z. Bedankt.

Competent, vriendelijk en goed assortiment

Fijne ervaring gehad en een bank gekocht! Goede informatie, verkoper dacht mee en gaf opties.

Alles klopt

Van het begin van mijn bestelling tot de bezorging ging alles zoals beloofd. Duidelijke mail over de voortgang en bezorgtijd. De bezorgers waren aardig en netjes en werkten perfect samen waardoor alles binnen no time in elkaar zat. Erg tevreden.

Super vriendelijke man, uitstekend geholpen, hij dacht met ons mee en wij hebben het toch gekocht en heerlijke koffie.

Prima winkel

Goed geholpen

Een zeer prettige ervaring

Ben twee keer terug geweest om de stoel nog eens te bekijken die ik wilde aanschaffen. Zeer vriendelijk personeel en lekker geduldig. Niet pushen maar wel meedenkend. Wat ik wel jammer vind is dat de prijs van de stoel aangegeven stond zonder de BTW. Daar schrok ik later wat van. Had ik natuurlijk even over moeten bellen. Moet even wennen aan de stoel die thuis wat donkerder lijkt dan in de winkel. Bij jullie staat er veel licht op.

Mooie meubels en goede service.

Heel prettig

Word netjes geholpen

Fantastisch

Heel vriendelijk personeel met veel ervaring. Aanbod om iets te drinken is zeer groot en ze nemen ruim de tijd om je te helpen met een beslissing te maken die geheel naar wens is.

Heel leuk

perfect!

alles zeer naar wens

Super service

Vriendelijke medewerkers

Zeer prettige ervaring

Professionele en vriendelijke benadering in de winkel. Goede en duidelijke afspraken gemaakt die allemaal nagekomen zijn. Zeer tevreden met Woon Express.

Top verkoper

De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en heeft niks aangedn we voelde ons zeer realaxt

Alles was prima geregeld volgens de afspraak

TOP

Mooie producten, top service

Mooi kleed gekocht bij vestiging Amsterdam waar we uitstekend werden geholpen. Na enige tijd in gebruik bleek het niet te voldoen aan de verwachting, gemeld bij klantenservice, die het keurig hebben opgelost en ons een geheel nieuw kleed hebben geleverd. Kortom: top service dus niets dan lof en van harte aanbevolen!

Geweldige service.

Fijne verkoper verstand van zaken en denkt met je mee.

Goed geslaagd

Erg vriendelijke medewerkers die goed op de hoogte zijn van hetgeen ze verkopen. Kwaliteit en service niveau ligt hoog waardoor ze zich onderscheiden van bijvoorbeeld een IKEA

Perfect van Bert

Heel goede en fijne uitleg Nu.maar hopen dat de levering van onze bank ook zo goed word

Uitstekend!!!

Werd als een Koning behandeld! Wij kwamen hier binnen om re oriënteren en gingen uiteindelijk weg met een U Loungebank.

Sijsjesbergweg 10 a

1105AL Amsterdam

Over Woonexpress Amsterdam Zuidoost

Bij Woonexpress Amsterdam Zuidoost vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.