Goede service, goede communicatie en vlotte bezorging

Klantvriendelijk

We werden op uiterst vriendelijke wijze door een medewerker ontvangen, die ons een duidelijk beeld gaf wat de mogelijkheden waren bij de aanschaf van de bank die wij wilden kopen. Dit alles gebeurde op uiterst professionele wijze.

Heel fijn geholpen. Mooie spullen. Fijne verkopers. Voor de tweede keer geslaagd Mijn dank

Super en deskundig geholpen door.Kim geholpen

Mooi nieuw pand

Zeer uitgebreide collectie een verbetering met vorige pand.

Een gezellige voormiddag

Fijne mooie zaak.

Mooie ruime zaak en veel keuzes. Heel fijn geholpen en fijne medewerkers. Vriendelijk geholpen en goed meegedacht.

Goed geholpen

Ondanks het feit dat we kort voor sluitingstijd binnen liepen, werden we goed geholpen. Er werd alle tijd genomen voor de aankoop van een bank. We werden keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering en een dag van te voren gebeld over het precieze tijdstip van de levering.

Heel fijn geholpen

Goed personeel van verkoper tot kassa. Vriendelijk en professioneel

Zeer klantvriendelijk

Goede voorlichting en heel behulpzaam

goede uitleg en aardige mensen

De dame die mij hielp was vriendelijk. Duidelijk en oplossingsgericht. Heeft gelet op mijn lengte, liet me in verschillende stoelen zitten en verschillende mogelijkheden zien. Heb mijn keuze vrij snel gemaakt. In een pracht warme koper bruine stof. Ben heel blij met mijn koop. Mevr, J.J.Voss

Zie beschrijving

Drie keer een bestelling gewijzigd, dat was absoluut geen probleem, ik had verkeerde stoelen besteld, maar zonder problemen kon ik ruilen. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en service gericht. Kortom een bezoekje waard.

Alle tijd om iets leuks te vinden

Hulpvaardig bij t zoeken en alle tijd

Mooie ruim opgezette winkel Prettig personeel

Elke stap was duidelijk. Tijdslot op tijd aangegeven, echt fijn.

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Al onze ervaringen van afgelopen zondag waren niet nieuw. Wij hebben al heel veel gekocht in uw vestigingen in Amsterdam en den Haag. Omdat wij in Leidschendam wonen vinden wij het jammer dat uw vestiging in den Haag is gesloten. Maar zo'n zestig kilometer rijden hebben we er graag voor over.

Een goede ervaring

Hartelijke ontvangst met koffie en goed advies!

Prettig

Tv tafel gekocht, korting gekregen en binnen 1 week geleverd

Klant is koning

Heel mooi warme ruimte en verkoopster was geduldig en had ik welkom geheten. Lief koffie geboden en gegeven. Enorme tijd voor mij was zo mooi. Ideetjes ook mooi en zeker naar mijn wensen gekeken. Mooie korting mocht ik ontvangen. Vond ik zo lief.

Zeer behulpzaam en denken met je mee

Fijne winkel, goede verkoper

Fijne winkel, goed geholpen.

Kapotte tafel ontvangen

Dure tafel van bijna 500 euro ontvangen met een breuk en een stukje geplakt! Dat moet toch niet kunnen! Hoop dat het opgelost wordt.

Zeer te spreken over het afleveren van de gekochte meubels. Van te voren eerst een sms met de tijd. Daarna half uur voor de levering een telefoontje we komen eraan. Meubel werd netjes in elkaar gezet en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Alles goed nagekeken kortom wijn zeer tevreden.

Sijsjesbergweg 10 a

1105AL Amsterdam

Over Woonexpress Amsterdam Zuidoost

Bij Woonexpress Amsterdam Zuidoost vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.