Prima geholpen, lekker kopje koffie.

Prima advies onder genot lekker kopje koffie. Afspraak gemaakt voor levering op een voor mij uitkomende datum.

Alles prima in ode

Vriendelijk personeel, en ook prima bezorging door vaklui

Uitstekende en vriendelijke verkoopmedewerkers en ker Mevr. Roos etc.

Geen.

Goed geholpen

zie vorige vraag

goed geslaagd

werden super vriendelijk geholpen en zijn geslaagd

alles netjes afgehandeld en geregeld.

gewoon zo doorgaan.

Professioneel geholpen

Bijzonder prettige en professioneel geholpen, aardige verkoper die alle tijd nam en diverse uitvoeringen/kleuren bekleding aandroeg. Fijn ! Echt een aanrader ‘woonexpress ‘

Prima geregeld

Geleverd volgens afspraak, netjes verpakt en jongens hebben de stoel netjes afgeleverd Top.

Goed geadviseerd

Bij binnenkomst meteen een verkoper, die ons hielp met het maken van een keuze. Nu nog een week of 15 wachten tot onze nieuwe bank en stoel geleverd worden.

Zoals altijd weer perfect geholpen!

Voordat ik deze prachtige bank kocht bij Woonexpress had ik al meerdere meubels gekocht bij Woonexpress dus toen mijn oude bank (ook van Woonexpress) na 7 jaar aan vervanging toe was, was de keuzes al gemaakt om weer bij Woonexpress te gaan kijken voor een nieuwe bank. Ik had ter voorbereiding zelf al op internet gekeken en had daar een mooie bank gezien maar ik wilde hem graag in het echt zien en ik wilde weten of de bank lekker zou zitten dus op naar de Woonexpress in Barendrecht! Vanaf het moment dat ik de bankzaken staan in de winkel en erop plaatsnam was ik verkocht. De koop was dan ook snel geregeld en de bank kon al heel snel geleverd worden! Ook de levering van de bank ging goed. Ik had een afspraak van levering tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Om 9:10 uur werd ik gebeld door de bezorgers dat ze er met 5 minuten zouden zijn. Klokslag 9:15 uur werd er aangebeld en kwam mijn mooie bank! De bezorgers waren erg aardig en kundig. De bank stond binnen 10 minuten in elkaar en ze hebben zelfs het afval meegenomen! Al met al zal dit zeker niet de laatste keer zijn dat ik een aankoop doe bij Woonexpress en kan ik iedereen Woonexpress aanraden!

Vriendelijk personeel

Alles volgens afspraak

Ik ben tevreden

onze bank is naar onze smaak gemonteerd zit prima

We hebben deze bank gekocht bij Danielle in Barendrecht prima geholpen we hebben een mooie bank uitgezocht hij is iets hoger gemaakt bij het thuisbezorgen. Mooi afgeleverd verpakkingsmateriaal verwijderd onderhoudsmiddel zat ook bij de aflevering, prima. We gaan binnenkort weer kijken of ze iets moois voor ons hebben.

Vriendelijk en deskundig personeel

Goed geholpen . Er werd niets opgedrongen

Top.

Toppie.

ruimtelijk

fijne ruime overzichtelijke winkel, met zeer vriendelijk personeel

Een feest om hier wat kopen.

Gekocht bankstel. Zeer deskundig voorgelicht bij de aankoop. Alle vragen rustig beantwoord. Nam de tijd om ook andere opties onder de aandacht te brengen. Hierdoor konden wij een weloverwogen beslissing nemen. Bij aflevering werden wij gestaafd dat we de juiste aankoop hadden gedaan. Levering geschiedde zeer correct en op het aangekondige tijdstip. Zeer tevreden over de gehele transactie.

Fijne gezellige winkel,ruime keus.zeer vriendelijke verkoper .

Prima geregeld

Na wat onenigheid is het allemaal perfect op gelost waar ik zeer te vrede over was

Uitstekende verkoopster met oog voor wensen van de klant.

Fijne verkoopster, snel geholpen.

Zeer prettig

We waren op zoek naar een dressoir. De verkoopster stond ons gelijk te woord en liep mee om de diverse kasten te showen. Wij zagen vrij snel de kast die wij zochten. Ze heeft het exemplaar in onze gewenste kleur elders in de showroom getoond en wij waren gelijk verkocht. Ze was zeer behulpzaam, vriendelijk en niet dwingend. Ik heb jarenlang voor het reclamebureau van DMG gewerkt en vond het destijds soms dwingend en verkoopgericht overkomen. Dit was nu totaal niet mijn ervaring. Ik zie een zeer positieve verandering. Meer klantgericht, niet dwingend en zeer behulpzaam. Heel positief

Genoeg keuze

Beter aanbod dan een tijdje geleden. Prijzen zijn aan de hoge kant. Met een beetje zoeken wel een aankoop gedaan tegen de op dat moment geldende korting.

Alles verlep prima.

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Woonexpress Barendrecht

Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.