Op tijd geleverd.

Op afgesproken tijd geleverd.

Netjes geholpen

Behulpzaam en vriendelijk, goede uitleg.

Tot nu zeer goed.

Prima service.

Prima alles volgens afspraak

Zowel in de winkel goed geholpen.Ook bij de aflevering, alles volgens afspraak verlopen.

Bedankt!

Bedank voor de prima service. Komen de levertijden ook echt na. Zelfs met de feestdagen. Kan ik van andere woonwinkels niet zeggen

Uitstekend advies

Uitstekend advies van de verkoopmedewerker bij de aanschaf van nieuw meubilair.

Mooie overzichtelijke winkel

Kwam voor gerichte aankoop, ben goed geholpen

Snel geleverd

Goed geholpen bij de aankoop. Bezorging ging ook netjes en vlot.

Prima advies

Verkoopster deed erg haar best en niets was teveel. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

welkom

je voelt je eigen welkom in Barendrecht geen opdringende verkopers staan wel voor alle vragen klaar. en nu maar wachten op de meubels in Februari ben benieuwd.

super

ede bezorging ging correct en de bezorgers waren zeer vriendelijk

Keurig

Bij levering tafel en 4 stoelen bleek een stoel ( nieuw in de verpakking ) beschadigd, na telefonisch contact en mail ( foto's ) werd de stoel na 3 dagen omgewisseld. Vlot, keurig en netjes afgehandeld zonder verdere kosten.

Vriendelijk en professioneel

Bezorgers waren vriendelijk en professioneel, snel en gaven goede uitleg

Geweldig geholpen door Rowan Stolwijk in de winkel te Barendrecht. Deze dame gaf goed advies, nam de tijd en had kennis van zaken.

Voor herhaling vatbaar.

Je voelde je welkom, werd heel vriendelijk behandeld.

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk personeel, er wordt meegedacht, er is een ruime keuze voor een mooie prijs. Onze familie koopt hier regelmatig naar alle tevredenheid

Super tevreden met de klantenservice

Binnen een dag had ik al een reactie op mijn verzoek via het contactformulier voor een kraak in onze bank. 4 dagen erna stonden er twee hele vriendelijke monteurs aan de deur die mij geholpen hebben. Ik had de poten niet goed genoeg aangedraaid. Snel geholpen en de monteurs doen zakjes om de schoenen en leggen alles goed uit. Super service

Prettige woonwinkel

Goed geholpen goed advies

Goede service en duidelijke antwoorden op m’n vragen

zeer goed

Bestellen en winkelbezoek verliep goed

Fijn bezoek aan de winkel, mooie producten. Nog niet geleverd, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Perfekt

Hoog servicegehalte. Kundig en correcte behandeling.

Heel meedenkend en gezellige verkoop

We hadden een verkoper uit kaatsheuvel die in moest vallen in barendrecht. Had heel veel verstand van zaken heel klantgericht en super enthousiast.

Na klacht over verkeerd geleverde bank heeft woonexpress dit zeer netjes rechtgezet.

We hadden een stuk van een bank bijbesteld. Dit paste niet en kon niet bijbesteld worden. Na wat heen en weer gepraat heeft dit bedrijf dit netjes opgelost.

mooie zaak, vriendelijk personeel

Ik werd heel vriendelijk geholpen

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Woonexpress Barendrecht

Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.