uistekend

vreindelijk geholpen, rustige manier ,denkt mee met de aankoop

Top, nette behandeling

Medewerker heeft goed meegedacht met onze wensen. De aangeboden oplossing is precies wat wij nodig hebben, daarom de order geplaatst.

Fijne zaak

Fijne winkel met vriendelijke en deskundig personeel.

Top:

Fijn geholpen en gezellig

priema

goed geholpen Ik zie dat er veel korting nu worden gegeven. KOM IK IN AANMERKING VOOR KORTING. Dan hoor ik dat graag, heb een bankstel gekocht op 23 -07-2023

Netjes geholpen.

Netjes geholpen alleen was korting er niet afgehaald na telefonisch contact alsnog van factuur afgehaald.

Goed en vriendelijk personeel

Ook bij het bezorgen, zeer vriendelijk.

Het bedrijf heeft goede producten en de medewerkers zijn klantvriendelijk.

Top service!

Altijd een goed gesprek en men neemt de tijd. Fijne zaak waar we nu al aardig wat gekocht hebben. Ga zo door!

Ruime keuze

Fijn advies van medewerkers en keurig netjes bezorgd

Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze over praten

Kom hier graag nog eens terug

heel erg goed.

Vriendelijke dame die ons super heeft geholpen.

Fijne ontvangst en zeer kundige medewerker die niet alleen wilde verkopen maar ook echt luisterde en advies gaf

Super service en vriendelijk en attent personeel

Fauteuil omgeruild zonder problemen

Fantastisch

Super vriendelijk en netjes geholpen. Ik voelde me echt een klant die gezien en gehoord werd

Prettig ingericht winkel

Netjes ontvangen en geholpen

Ruim op tijd bezorgd en vriendelijke mensen.

Ruim op tijd bezorgd en vriendelijke mensen.

die zijn zonder meer goed.

vriendelijke mensen in de winkel, vriendelijke mensen die de goederen kwamen afleveren en de kast was goed in elkaar te zetten. het enige puntje ter verbetering zou zijn om op 1 van de dozen te vermelden dat daar de tekening in zit .... ;-) nu vonden we die pas na dat we 6 dozen van de 13 dozen hadden open gemaakt.

Één woord, geweldig

Rowan heeft mij heel goed geholpen en van advies voorzien Heel vriendelijk en neemt echt de tijd voor je Dankzij haar voelde ik mij op mijn gemak en was het hele goede ervaring Dank je wel

Met grote minachting behandeld na een fout gemaakt door woon expres

De geleverde spullen pasten niet bij de eerder gekochte bank. Het gesprek hierover eindigde erg vijandig. De betreffende verkoper, voorheen een heel vriendelijke man ontpopte zich tot een onbeschofte hork die ons geen blik meer waardig gunde. Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Erg jammer want als je koopt is alles mogelijk. Als je klaagt bijna niets.

Leuke ruime winkel

Prima ontvangst, leuke en ruime winkel en goede prijzen

Correct.. meedenkend en klantgericht

Klantgericht en vriendelijk personeel

Snelle levering, keurige bezorgers. Wel een beetje vroeg om 07.00 uur.

volgens afspraak

Goede service Op tijd geleverd

goede producten ( tot nog toe)

goede meedenkende verkoopster goede levering goede montage en al het verpakkingsmateriaal is ook meegenomen. De service monteur komt nog wel even langs (ook al zeer makkelijk aangemeld)

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Woonexpress Barendrecht

Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.