Fijn

Goede begeleiding bij de aankoop, zonder opdringerig te zijn. De bezorgservice is ook uitstekend.

Zeer prettig geholpen

Geduldig personeel, luisteren goed. Alles is mogelijk. Heel leuk dat je heel veel kunt husselen met hoogte van bank en leuningen. Wij zijn naar volle tevreden gehopen en heel blij met onze keuze.

Fijne medewerking, behulpzaam, informatief, beleefd, klantvriendelijjk

Hele positieve ervaring geweest.

Prettige Verkoopster met een hele gezellige en kundige verkoop.

uitstekend

zeer goed behandeld met advies. 'bezorging ook goed.

Klantvriendelijk

De dame nam de tijd voor ons. Luisterde goed en gaf uitstekende adviezen zonder opdringerig te zijn. We waren voor onze dochter eerder bij deze zaak en de goede indruk van toen, werd nu bevestigd.

Heel goed gegaan bij de koop. Goed advies en en niet opdringerig

Fijne omgang gehad met de verkoopster bij de koop

Alles top geregeld

Telefonisch contact, aflevering, prima geregeld.

Uitstekend geholpen en zeer tevreden met de levering en montage

Ik ben ontzettend goed geholpen door Rowan in Barendrecht. Ik wist zelf niet zo goed wat ik wilde. Zij kwam erg geduldig over, was attent en zorgde ervoor dat mijn wensen werden aangepast naar de type meubels. Daarnaast verliep de communicatie na de aankoop erg vlot. Overigens vond ik de meubels ook betaalbaar en zijn deze van goede kwaliteit. Verder ben ik heel erg tevreden met de levering en montage. De mensen van het bedrijf dat was ingehuurd, waren ontzettend vriendelijk, werkten hard en deden dit met passie. Ik kan de vestiging in Barendrecht zeker aanbevelen!

Vriendelijk

We zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen, en er hangt een fijne sfeer.

prettig geholpen in de winkel

fijn geholpen in de winkel, met goede uitleg betreft kasten en indeling

We waren in de eerste zaak en nog niet van plan te kopen. Dat dit toch is gebeurd heeft met de vriendelijke en professionele houding van de verkoopster te maken.

Geweldige woonwinkel, prima service!

Ruime keuze aan meubels, deskundige verkoper. Zeer klantvriendelijk. Ook de collega-verkopers. Het was erg warm en ons werd al snel drinken aangeboden. Kortom: heel erg positieve ervaring.

Fijne ervaring, goede service en netjes bezorgd.

Prima geholpen in de winkel, waar een ruime keus is. Verkoopster was vriendelijk, niet opdringerig en duidelijk verstand van zaken. Het hele online proces met inzien van je order en updates is erg fijn en makkelijk. Bezorging ging ook prima, vriendelijke bezorgers en de bank stond snel op de juiste plaats.

vanaf koop tot levering in een woord GEWELDIG

Verkoopster verstond haar vak en heeft mij prima alles uit gelegd. Leveringstijd duidelijk, betaling uitleg etc 1 opmerking: Mannelijke medewerker stond iet verderop met klanten, zijn verkoop verhaal etc. te doen. Was behoorlijk hard en storend. Misschien kan hij iets beter opletten.

er werd mee gedacht over mijn keuze betreft de hoogte , kleur e.d.

werd op een plezierige wijze geholpen met mijn aankoop

Altijd erg vriendelijk

Alle medewerkers zijn even vriendelijk… Dat geeft ons een welkom gevoel. Assortiment is niet altijd in ons straatje maar altijd de moeite waard om even te bekijken. Deze keer geslaagd voor eetkamerstoelen…

Top winkel

Het hele proces van aankoop in de winkel tot aan levering aan huis is echt super verlopen. Medewerkers in de winkel zijn heel vriendelijk en denken met je mee. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele bestelproces. Je kan zelf een bezorgdatum inplannen, dus er is altijd wel een datum in te plannen die voor jou het beste uitkomt. Bezorgers zijn ook heel vriendelijk en erg behulpzaam. Alles wordt netjes geplaatst en opgeruimd achtergelaten. Bezorgers gaan pas weg wanneer je tevreden bent.

vriendelijke verkoopster goede bediening

zeer goedebediening van de verkoopster.

Fijne service

We werden heel fijn en vriendelijk te woord gestaan. Uitleg over het kiezen van een bed was duidelijk en uitgebreid

geweldig niets te klagen alles op tijd en nette bezorgers ook de rommel netjes mee genomen ga zo do

hier kom ik nog eens terug en geef het ook door aan me fam/vrienden

keurig en correct geholpen

We zijn netjes te woord gestaan, op onze vragen kregen we een duidelijk antwoord.

Zeer correcte afhandeling en service.

Na telefonisch contact over fout op website zeer correct afgehandeld en direct afgehandeld en ik had binnen zeer korte tijd mijn kastje binnen.

Vriendelijk, snel en volgens afspraak geleverd.

Tafel met spinpoot besteld. Juiste blad met poot geleverd en gemonteerd. Vriendelijk, snel en volgens afspraak geleverd. Prima!

Heel netjes en goed

Vriendelijk personeel en werken netjes.

Escudostraat 23

2991XV Barendrecht

Over Woonexpress Barendrecht

Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.