Prima geholpen door de verkoper leuke winkel ruim en overzichtelijk en mooie spullen natuurlijk ben zeer tevreden

Hele fijne winkel

Personeel heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Vriendelijk personeel,

Geen opdringerigheid, vriendelijk met humor

Perfect heel erg blij

Professionele hulp en service.

Na een eerste aankoop van een bankstel nu ook een ronde eettafel en stoelen gekocht. We werden deskundig geholpen en keuzes uitgelegd. Rustig en uitgebreid. Daarna goede uitleg over de prijs en levering.

Vriendelijke verkoper

goede service

vriendelijke bezorgers, netjes alles in elkaar gezet.

Prettig ontvangen

Veel keus en prima geholpen

Erg vriendelijke medewerkers en meedenkend.

Vriendelijke medewerkers, meedenkend

Heel prettig en goed adviserend geholpen.

We kwamen puur ter oriëntatie. Werden heel fijn en prettig geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk zonder dat we het van plan waren, hebben we 2 banken gekocht.

Hele goede ervaring

Goed adviseren

prima service

ondanks de moeilijk bereikbaar zijn die dag op mijn adres toch alles goed in orde afgeleverd.

Prima geregeld

Prima geregeld

Contact en levering netjes en prima verlopen

We werden goed geholpen. De verkopers nemen de tijd voor je. Ook de levering was binnen een week en perfect geregeld.

Fijne bediening en snelle service

Grote keuze mogelijkheid

Veel instellingen te wijzigen voor bankstel

Goede service.

Aardige attente verkoper

Ik ben prima geholpen

Prima geholpen

Zeer positief

Meubels bezorgen was ook heet netjes en correct. Al het afval werd ook weer meegenomen. Hebben dit elders slechter ervaren

Goede spullen voor goede prijzen.

Wij hebben al meerdere meubels bij Woonexpress in Beverwijk gekocht. Meestal gaan we stad en land af om nieuwe spullen te zoeken en komen altijd weer uit bij Woonexpress Beverwijk. De prijs- kwaliteitverhouding is goed en de keuze aan spullen is groot. Uiteraard zijn er soms wat lange levertijden, maar er wordt goed over gecommuniceerd. Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest.

Prima geholpen door verkoper Mike

Mike deed het heel goed is heel klantvriendelijk en luisterde goed naar onze wensen

Parallelweg 108

1948NM Beverwijk

Over Woonexpress Beverwijk

Bij Woonexpress Beverwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.