Efficiënt en vriendelijk

Duidelijke uitleg, zonder drang on maar te verkopen Duidelijke uitleg over de prijs en mogelijkheden.

Wij zijn super behandeld

De meubels kwamen een maand eerder dan gepland. Nou, dat was helemaal super fijn.

Heel erg tevreden.

Fijne mensen die ik ontmoet heb van Woon express.

Fijne winkel, prettig personeel

Prettige mensen, vriendelijk en professioneel.

Er valt niets te verbeteren, contact prima, levering en alles wat erbij hoort perfect!.

vriendeluk en goede verzorging

zeer goede ervaring op vriendelukke wijze een zeer goede servies

Vanaf het moment dat wij de winkel binnen zijn gegaan tot het moment dat alles geleverd is. Alles is super !!!

Zie eerdere opmerking

Luisteren meedenken met de klant

Gemaakte afspraken en producten helemaal naar wens verlopen.

Goed en deskundig geholpen

Goed advies

Goed advies. Niet opdringerig

Gewoon goed

Alles was oke (heel goed alles)

Fijne winkel goede service

Nieuwe meubels gekocht!

Alles is naar wens verlopen

HEEL GOED GEHOLPEN MET DE KEUZE VAN ONZE AANKOOP

HEEL GOED GEHOLPEN MET DE KEUZE VAN ONZE AANKOOP

Professioneel

Bij het uitzoeken van bank en accessoires geweldig geholpen door een lieve en behulpzame medewerkster. Deze dame haalde alles uit de kast om het juiste plaatje te creëren en nam de tijd wat we enorm gewaardeerd hebben. We zijn er dan ook heel erg blij mee met de aangekochte meubelen en het staat prachtig mooi… en wat een snelle levering…

alles zoals besproken geleverd

geweldig

Alles perfect geregeld en geen bezorgkosten! Top !

Goede klantenservice!

Ik was op zoek naar een bank, de meneer in het filiaal in de woonboulevard in breda heeft mij goed geholpen in advies welke bank. Offerte was scherp gemaakt. En snel geleverd. Goede service!

heel tevreden!

Een tweezitsbank Stegen, fauteuil Haart, kussens en schilderij gekocht bij Woonexpress in Breda. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen en zelf de levertijd in kunnen vullen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Afgelopen week geleverd, ook de bezorging was prima op tijd. Alles netjes in elkaar gezet en op zijn plaats gezet. Ook weer vriendelijk en netjes personeel. Als we weer meubels nodig hebben zal ik zeker eerst bij Woonexpress een kijkje gaan nemen!

Het was gewoon top!

Mooie kast uitgezocht met hele goede uitleg en mogelijkheden

Prima levering

Nvt

Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper. Snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. Eerst rond kunnen kijken en niet opdringerig zoals in andere meubelzaken. Heel fijne winkelervaring!

Gezellige winkel en personeel

Gezellige winkel om door heen te lopen en uit gebreid assortiment, vriendelijk bekwaam personeel, order en rekening per mail, Makelijk levering af te spreken ,vriendelijk en snel zorgvuldig en bekwaam team dat bed heeft bezorgd en geplaatst. Zeer tevreden

uitstekend geholpen met kiezen en advies geven.

Heel vriendelijk personeel die alle tijd neemt om te laten zien wat je zoekt. heel erg tevreden hierover.

Kruisvoort 62

4814RZ Breda

Over Woonexpress Breda

Bij Woonexpress Breda vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.