Levering verliep uitstekend, jammer dat er dan onderdelen ontbreken of niet goed zijn.

Ik heb 7 meubels besteld van 1 ontbrak een onderdeel en van een was de bodemplaat niet in orde. Contacten zorgen wel voor een oplossing. Maar alles duurt soms lang omdat er geen materialen op voorraad zijn.

goede en vriendelijke bediening vrijblijvend en niet opdringerig maar wel VERKOOP gericht

ZXie hierboven

Zeer goede ervaring zowel winkel personeel als diegene bij aflevering

Zeer goed behandeld. Goede adviezen gegeven.

fantastisch

We zijn heel goed geholpen

uitstekend

behulpzaam en deskundig personeel en een ruime keuze voor betaalbare prijzen. en garantie is ook heel goed

Fijne ervaring

Onze hoekbank gekocht in het filiaal in Breda. Wij zijn geholpen door een vriendelijke en deskundige verkoopster. Het aanschaffen van de bank is van aankoop tot en met aflevering een fijne ervaring geweest. Daarom hierbij onze welgemeende complimenten aan allen.

Vooral Eric helpt je heel goed. Heeft waardevolle tips

Top bij aankoop maar ook bij het retourneren

Het traject is heel klantvriendelijk en kundig geweest

Prima winkelervaring met ruime keuze en vriendelijke en attente medewerk(st)ers

Zijn hier goed geslaagd voor onze nieuwe eetkamerstoelen, komen zeker nog eens terug :)

Prima ervaring

Prima geholpen in de winkel, erg vriendelijk

Alles wordt netjes afgehandeld

Hele fijne winkel waar je goed wordt geholpen.

Prettige bediening.

We werden vriendelijk en enthousiast te woord gestaan door een deskundig medewerkster van Woonexpress Breda die bovendien voldoende de tijd nam.

Goed geholpen

Werd goed geholpen

Top service bij woonexpress Breda

We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de bank. Vervolgens was er een vraag vanuit ons welke ook echt perfect is opgelost! Eerlijke service en goede uitleg bij het afrekenen over de bank! Niks anders dan lof voor de medewerkers. Ontzettend bedankt voor de goede service

Goed geholpen

Goed advies en hele goede service

Mooie woonwinkel

Mooie woonwinkel met suoer behulpzame en vriendelijke medewerkers

Top geholpen

Had weinig tijd, verkoopster heeft zeer goed mijn wensen vertaald naar mooie spullen. Die ook nog eens in 1 dag leverbaar waten

Vriendelijk en kundige monteur

Vriendelijke man, keurig op de afgesproken tijd aanwezig en het probleem vakkundig opgelost.

Netjes hoor alles in een zin

Gewoon netjes behandeld

Van begin tot eind alles perfect gegaan!

Vanaf mijn eerste bezoek werd ik volledig naar wens geholpen door Eric in Breda. Met het kopen en regelen werd ik ook weer professioneel en zeer servicegericht door hem geholpen. Ik kreeg staaltjes per post thuis gestuurd, erg handig. Het afleveren liep daarna zeer vlot en volgens plan. En… de meubels zijn práchtig! Wij zijn meer dan tevreden! Eric, nogmaals veel dank!!

Uitstekende service

Klachten worden goed opgelost

Vriendelijk, meedenkend

Ik wist wat ik wilde en daarom was ik snel geslaagd

Fantastisch

Meubels mooi geplaatst Levering op tijd Vriendelijke bezorgers

Kruisvoort 62

4814RZ Breda

Over Woonexpress Breda

Bij Woonexpress Breda vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.