Heel goede service

Leuke winkel

Leuke winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel

Perfect geadviseerd en geholpen.

Goed geholpen door de verkoper.

Prima, vertrouwde levering

Ondanks pech onderweg van de leveringsdatum toch nog tijdig geleverd

Snelle en juiste levering

ruim de tijd gehad

Ondanks de sluiting nog ruim de tijd gekregen om onze wensen aan te geven en af te handelen, geen enkele druk ervaren, goed advies.

Super goed geholpen!

Ik ben heel erg goed geholpen in het filiaal Breda door Raymond! Raymond neemt echt de tijd voor je en denkt goed mee en geeft een eerlijk advies Super bedankt voor de goede service!

zeer vriendelijke verkoopster, Roos

weet waar ze mee bezig is, goede adviezen

Goed geholpen

Aardige man die ons goed heeft geholpen Levering ook prima

niet zo blij mee

ik heb 8 stoelen gekocht. bij een zaten er geen schroefjes bij, maar binnen 3 dagen werden ze opgestuurd. bij 1 stoel zat er een scheurtje onder de stoel van ongeveer 6 cm, ik heb dat gemeld ,maar werd afgekocht met een waardecheck van 20 euro, ik ging er maar mee accoord want dat stelde niks voor zeiden ze , het zat toch onder de stoel.. jammer dat het zo moest gaan. maar goed. verder zijn de stoelen mooi en goed.

Vriendelijk en hulpzaam

Klantvriendelijk, hulpzaam en een duidelijke uitleg

Erg fijn

Ik ben in alle rust geholpen. Voelde me niet gedwongen of opgejaagd. Dat kan je soms weleens hebben dat ze je iets moeten verkopen

Vriendelijk en behulpzaam

Ze kwamen eerder dan verwacht en vroegen of dit akkoord was. Brachten netjes de bank binnen en keken voor de poten zodat we hem gemakkelijk zelf in elkaar konden zetten.

ik heb een goede ervaring gehad

hartelijk ontvangst de verkopers nemen alle tijd om een keuze te maken. alleen bij aflevering ging het ernstig fout! Ik krijg van jullie zoveel mails maar de tijd wanneer..... gaat niet per mail. ik heb het even voorbij zien komen op mijn mobiel daardoor niet goed kunnen lezen en was ik het kwijt. Als ik wist dat het zo vroeg was vanaf 7.00 uur had ik dit doorgegeven. Het was geen prettige ervaring voor oudere 77 jaar spring je niet snel naast mijn bed. Ik had gezegd tegen de bezorgers dat dit mij te snel gaat om in tien minuten beneden te zijn dus dat zij dan moeten wachten. Onvriendelijk kreeg ik als antwoord dat doen wij niet dan leveren wij niets af. En zo begon het contact. Ik was al in de stress voordat ik beneden was. Het was alles mij teveel. 2 Keer toe hoorde ik, we gaan weg leveren niet af. Het zijn jonge jongens weten niet hoe het is als je als oudere niet snel uit de voeten kunt. Gelukkig met hulp van een lieve buurman is er toch geleverd maar dan komt het...... pakje zoals ze dat noemen bleef buiten eerst betalen dat zijn voorschriften!!!!! Dit was echt walgelijk heb dit nog nooit mee gemaakt bij aflevering zelfs voor mijn buurman was dat vreemd. Ineens was het pakje binnen en omdat ik helemaal stuk was kon ik mijn pincode met hulp betalen. Mijn vraag????? Bij bestellen kan er dan in de winkel bij ouderen gevraagd worden of ze bewaar hebben bezorgen heel vroeg is, vanaf zeven uur? En melden van bezorgen ook via mail i.p.v. mobiel. Dit was zo verwarrend ik kon het niet terug vinden tot dat de verkoper het mij vertelde. Was fijn dat de verkoper mij heeft gebeld vanuit Breda dat deed goed. Was de hele dag van slag kon zelfs etentje die ik had geen hap door mijn keel krijgen. Als oudere kan je die situaties niet aan. Lange reactie het spijt mij maar de vorige keer ging het wel heel goed!!! Waren fijne mensen.

Super tevreden

Mijn bestelling tafel van goede kwaliteit klant vriendelijk geholpen door een medewerker en binnen 3 weken geleverd op de datum die we in de showroom al hadden afgesproken Top. Nette mensen die het komen thuis brengen top verzorgd dikke 10

Heel klantvriendelijk.

Ik kreeg de tijd om op mijn gemak te kijken en de stoelen werden bij elkaar geplaats om een goed beeld te krijgen van het product. Fijne ervaring !

Prima verhouding kwaliteit /prijs

Snelle levering, goede service

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen zonder opdringerig te zijn.

Een totaal onverwachte maar uiteindelijk zeer productieve en gezellige middag waarin we prima geholpen zijn. Een aanrader.

Ik ben met aandacht geholpen

Roos is de allerbeste! Zij heeft mij zo goed geholpen. Dankzij haar hulp heb ik de beste keuze kunnen maken en geniet ik nu van mijn meubel. Alle medewerkers waren overigens ook heel leuk met mijn dochter.

Leuke oprechte verkoopster die meedenkt!

Kim heeft ons uitstekend geholpen. Gaf ons de tijd en was niet opdringerig. Af en toe kwamen collega’s zich er mee ‘bemoeien’ wat naar onze mening niet nodig was. Wij zouden woonexpress qua service zeker aanbevelen

Levering was super en werd gedaan door prettige mensen.

Levering en montage was super! Prettige mensen die dit deden. Echt top!

Dankzij roos was mijn koop ervaring top.

Zeer goede ervaring met Woonexpress Breda

Prettig contact en advies. Meubelen netjes op tijd geleverd. Positieve ervaring.

Ruim opgezet met te weinig personeel

Ik heb echt bijna niemand zien rondlopen. Moeten zoeken om hulp te krijgen om iets te bestellen

Prima geholpen.

zijn netjes geholpen en snel, ondanks een garantie geval.

Kruisvoort 62

4814RZ Breda

Over Woonexpress Breda

Bij Woonexpress Breda vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.