Fijne communicatie, goed op tijd en zeer vriendelijke en vrolijke medewerkers

Alle sehr freundlich und hilfsbereit

Gute Beratung ... faire Preise ...und der Kaffee schmeckt auch !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

deskundig en netjes de bank afgeleverd

Zoals aangekondigd netjes aangemeld dat ze er aankwamen. De hoekbank in de verpakking naar de 3e etage gebracht, uitgepakt en deskundig in elkaar gezet, Na afloop de emballage netjes meegenomen. Konden gelijk van het comfort gebruikmaken.

Super prettige behandeling

In 2 dagen bank eettafel salontafels en buffetkast op een uiterst prettige wijze besteld

Uiteindelijk probleem verholpen.

Jammer dat van bankstel model Zeeland de pocketvering steeds moet worden vervangen. Dat is deze laatste keer uitstekend uitgevoerd. Bankstel is prachtig, we hebben deze nog geen twee jaar, maar de servicedienst is al vier maal geweest. En dat is vervelend, Omdat er weinig op wordt gezeten.

TOP vanaf de verkoop tot aan de levering.

Bij de verkoop goed geadviseerd en de tijd genomen. In de tussentijd geïnformeerd over de status van de levering. Zeer juist geïnformeerd over de bezorgtijd en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Super geholpen

Wederom bij woonexpress door Jeroen geholpen. En wederom super geholpen. Goed advies, denkt heel goed met je mee vriendelijk, betrokken en deskundig. Kom er zeker terug.

Goed geholpen

Zd hadden precies de stoelen die we zochten. Levertijd was wat lang maar hoorde erbij

Vriendelijk personeel en professioneel geholpen.

Top service, vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Vriendelijk ontvangst en goede service.

Fijne winkel, goede bank, goede levering!

Goede kwaliteit spullen. Denken met je mee binnen jouw budget en zijn niet opdringerig wanneer je eerst even na wilt denken (heb ik bij andere winkels wel ervaren). Doen zelf de levering, vriendelijke bezorgers die het pakket tot op de juiste plek bezorgen. Zeker een aanrader!

Fantastisch

De medewerker heette mij welkom en ging samen met mij op zoek. Hij was vriendelijk en deskundig. Nam de tijd. Samen hebben wij gekeken naar de mogelijkheden. Hij had ook humor en dat vind ik heel prettig.

Fijn bedrijf

Het bankstel was er best snel. Daarnaast afgeleverd door fijne heren.

Goed behandelt

Wij zijn uitstekend geholpen

Gewoon top

Met de aankoop zeer goed en ongedwongen geholpen. De bezorgers waren ook zeer netjes, onze complimenten!!

Goed geholpen

Er was een mankement aan het onderstel van de salontafel. Hierover heb ik contact opgenomen. Er is meteen een nieuw onderstel in bestelling gezet. Deze is netjes op tijd geleverd en vervangen door 2 keurige heren. Naar tevredenheid geholpen in de winkel, goede levering en nette afhandeling van het mankement. Kortom volgende keer als we meubels nodig hebben gaan we weer bij Woonexpress Duiven kijken.

Prima service,

Goeie vakmensen, wel heel vroeg uit de veren.

Prima netjes afgewerkt

De klacht is prima afgehandeld zo als afgesproken

Ik ben vriendelijke en niet opdringerig geholpen

Ik ben erg vriendelijke en niet opdringend geholpen door de medewerker en wist al een beetje wat ik wilde kopen

Vriendelijke verkoopster

Bestellen gong makkelijk

Als je weet wat je wil is het makkelijk kopen.

Teleurgesteld betaling van bezorging van de keukenstoelen over +/- 12 weken .

Prima geholpen

Vriendelijke verkoper. Goed advies.

Fantastisch winkel met deskundig personeel en erg vriendelijk

Wij hebben het heel goed ervaren. Een hele fijne winkel we komen er graag terug.

Prettig

Nieuwgraaf 46

6921RK Duiven

Over Woonexpress Duiven

Bij Woonexpress Duiven vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.