Gezellige mensen. Geen schade in huis of aan de meubels

Goed geholpen

Netjes geholpen

Gezellig, vriendelijk, niet opdringerig

Spontaan bezoekje gepleegd aan Woonexpress in Duiven. Warme. Maar niet opdringere ontvangst. Top geholpen door Jeroen, wilde alleen advies, maar heb uiteindelijk mooie meubels gekicjt. Zaterdag kon er geen levering van de meubels worden geboekt en op maandagmorgen werd ik al gebeld en was het als og geregeld. Top service!

Klantvriendelijk, levering op tijd

Een gat in het onderstel paste niet en de viltjes voor de poten waren te groot.

Uitstekende levering

Prima service en alles netjes geleverd en in elkaar gezet.

Leuke winkel om woonideeën op te doen

In de winkel heb ik me goed laten adviseren om tot de juiste keuze te komen van mijn bank. De levering verliep ook prima.

Nette vriendelijke monteurs, verstand van hun vak.

Wisten wat ze deden. Correct, aardig, behulpzaam.

Nette.behsmdleing zowel in de winkel als de klantenservice en de mannen die de bank kwamen brengen. Juiste uitleg.

Super ervaren fijn geholpen hij had alle tijd voor ons lekker koffie gehad met een schokolaadje super

Erg vriendelijke verkoopster

Zeer fijn en deskundig geholpen

Gute Beratung

Schönes Geschäft mit angenehmer Atmosphäre. Gute Beratung. Wir haben direkt bestellt, obwohl wir eigentlich nur gucken wollten. Nun freuen wir uns auf die neuen Möbel.

Mijn ervaring is Super

Goede service van zo al, winkel en bezorging..

Netjes alles geleverd

Alles mooi naar binnen gebracht probleem loos en zeer klantvriendelijk

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen

Perfect geregeld van a tot z

Van aankoop tot levering perfect geregeld. Gewoon een dikke 10 omdat het kan.

Levering van meubels was erg goed!

Vriendelijk en behulpzame vrolijke heren die kwamen bezorgen.

Vriendelijk en behulpzaam

Het reclamepennetje terugvragen vond ik niet klantvriendelijk.

Duidelijkheid in alle opzichten

Duidelijkheid in alle opzichten. Van advies tot prijs, van aflevering tot afrekening.

Perfecte service!!

Vriendelijk geholpen, communicatie duidelijk en goed. Afspraken worden perfect nagekomen.

Positief

Zorgvuldige en klantgerichte benadering. Goed meedenken en niet opdringen.

Verkoopster in winkel was erg vriendelijk en duidelijk over levering, prijs enz. Ze heeft ons erg snel geholpen met onze bestelling.

Uitstekende klantenservice

Mijn accu van de onze relaxstoel was ongeveer na 14 maanden defect. ik heb een melding doorgegeven over deze klacht. Klacht is serieus opgepakt. Mail wisseling is vlot verlopen en mijn klacht is dan ook snel opgelost. Ik heb nu weer een nieuwe accu gekregen. Dit is via foto's tot stand gekomen en opgelost. Ik wil dan ook zeggen dat dit met een wederzijdse vertrouwen tot stand is gekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze afhandeling. Ik kom hier zeker weer als eerst terug als ik iets nodig heb om te kopen.

Perfecte service

Bij de levering van de stoel werden we netjes gebeld door de chauffeur dat ze binnen 10 minuten op ons woonadres waren. Erg vriendelijk personeel en komt afspraken na. En we zijn erg tevreden over de stoel.

Prima .

Prettige behandeling in winkel en keurige bezorging. Netjes op tijd.

Goede ervaring gehad.

De 1e x zijn we goed geadviseerd door verkoper Jeroen. De 2e x door Alexander Arends hij heeft ons prima geadviseerd met onze definitieve keuzes. We konden stofstalen mee naar huis nemen om te bepalen welke uiteindelijk keuze het zou gaan worden. De levertijd was juist en de bezorging vlot.

Nieuwgraaf 46

6921RK Duiven

Over Woonexpress Duiven

Bij Woonexpress Duiven vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.