Alles volgens afspraak geleverd

Aardige verkoper

fijne verkoopster en nette afhandeling

Hele prettige winkelervaring

Goede uitleg en snelle levering

Van begin tot aan het einde netjes en geduldig geholpen.

sfeervolle winkel met leuk personeel

mooie sfeervolle winkel met niet te opdringerig maar behulpzaam personeel .. ik kom zekers nog eens terug ook al is het een eindje rijden .. misschien een tip in het noorden een filiaal neer zetten

Perfecte klant gerichte service.

In 2018 hadden wij hier een eetkamer tafel met 6 stoelen gekocht. Er kwamen kort voor verstrijken van garantie periode wat problemen met de stoelen. Na correspondentie zonder problemen twee nieuwe stoelen gekregen. Problemen bleven echter, constant los zittende bouten. Vorige maand, bijna 4 jaar na aankoop, wederom melding gemaakt. Zonder probleem is na overleg tussen woonexpress en fabrikant besloten alle stoelen terug te nemen. Konden tegen koopprijs vorige stoelen nieuwe uitzoeken. Dit hebben we gedaan. Zijn in Duiven wederom zeer vriendelijk ontvangen. Samen met verkoopster vele stoelen uitgeprobeerd. We hebben een keus gemaakt en de stoelen zijn intussen geleverd. Kan geen beter retailer bedenken dan woonexpress. Op dit vlak scoren zij een tien met een griffel.

prima geholpen

Er is overlegd en meegedacht!

Super geregeld

Tijdens de verkoop werden we professioneel geholpen. Verkoopster luisterde goed wat onze wensen waren en gaf ons tips. Niks opdringerig. Wij hebben hier de meubels gekocht. We werden goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Aantal weken voor levering kregen wij een mail. Wij konden zelf een dag aangeven voor bezorging. Twee dagen voor bezorging kregen we per sms een tijdsvak van 3 uur door. Op dag van bezorging werden we 5 minuten van te voren gebeld dat zij er aan kwamen. Meubels werden gemonteerd en op plaats gezet door de 2 bezorgers. Afval werd mee genomen. Super geregeld allemaal

toppie service, voorlichting en aflevering

goede voorlichting,goede service, keurig bank op zijn plaats gezet, vriendelijke keurige chauffeurs, verpakking wordt keurig meegenomen.

Goed en professioneel personeel

Vriendelijk en prima geholpen. Meegedacht over onze persoonlijke wensen. Geeft vertrouwen in personeel en winkelmerk. Ook de levering was precies volgens afspraak en goed geregeld met mensen die de tijd nemen om de aangeschafte meubels te plaatsen.

Fantastisch

Woonexpress behandelt een klant zoals het hoort. Vakkundig en vriendelijk personeel. Echte service bij de aflevering. Bij andere bedrijven komt dit nog zelden voor. Hartelijk bedankt!!!!!!

hele fijne winkelervaring

Vriendelijke winkel met fijne medewerkers

Super vriendelijk personeel

Het personeel van zowel de winkel als van de bezorging zijn supervriendelijk. Wij zijn nog naar de winkel terug geweest voor een kleed en kussens passend bij de nieuwe bank. Wij zijn heel uitgebreid en uiterst vriendelijk geadviseerd, zelfs met een frisdrankje erbij, geweldig!

ruime keus

Prettig en vakkundig geholpen en correcte levering.

Professionele en persoonlijk afgestemde hulp.

Ik ben erg goed geholpen bij woonexpress Duiven. Het personeel is professioneel en vriendelijk en heeft me goed kunnen helpen en adviseren bij de aankoop van mijn meubels.

Vriendelijke verkoopster, die ruim de tijd neemt voor de klant.

goede informatie en vriendelijk

Wij hadden een dag uitgetrokken voor aankoop van een bed en linnenkast, ons eerste bezoek was bij woonexpres. hier werden wij vriendelijk ontvangen en door een verkoopster gelijk op een gedegen manier geadviseerd over welke boxspring, matrassen en topper wij nodig hadden. uiteindelijk was de keus voor bepalend en hebben wij onze aankoop gedaan. Dus hebben wij de rest van de dag ontspannen andere dingen kunnen doen. met vriendelijke groet, Fam.Van Driel Topaas 10 te Duiven

Alles top geregeld

klantonvangst goed: diect toegang to verkoper, direct duidelijkheid over prijs. leverdatum en verder proces.

Goed en vriendelijk

Bij het afleveren was ik verbaasd dat de stoelen uit gepakt en gemonteerd waren terwijl mij was verteld dat ik moest betalen voor het uitpakken en monteren bij ons thuis. Raar dat ik moet betalen voor dit geheel. Het was wel 120 euro. Bij het in gebruik nemen merkte ik dat de stoel te hoog is, hoger dan in de winkel. Ik heb vervolgens met het hoofdkantoor gebeld en gevraagd of het mogelijk was een lagere poot te monteren. Het hoofdkantoor heeft weer Duiven gebeld en krijg ik te horen dat inderdaad die stoelen al ingezeten zijn door de klanten, begrijp ik. Vervolgens vraag ik of ik toch een andere poot kan krijgen die lager is ,(staat wel in een folder die bij de stoel is geleverd ). De zeer vriendelijk mevrouw uit Waalwijk zegt dat dat niet kan vanwege het mechanisme. Ik vind dit echt niet klantgericht, wij kopen wel voor 3500,- euro stoelen en dan houdt het op. Sorry hoor!!! Ik wil wel duidelijk stellen dat het personeel van Duiven en Waalwijk uiterst vriendelijk waren

Attent en correct

Prima service en communicatie

Goede klantgerichte service

Verademing

Wat is het filiaal in Duiven mooi geworden naar de nieuwe indeling, erg overzichtelijk en fijne medewerkers. Wij zijn dan ook erg tevreden met onze aankoop wat met hulp van een aardige medewerker met kennis. Ga zeker terug voor leuke accessoires.

zeer positief

klant vriendelijk netjes bekwaam

Goede en een prettige verkoopster. Deskundig en meegaand met onze eisen.

Deskundig, alle tijd voor ons en luisteren naar onze eisen.

Zeer positief

De winkel is mooi en uitnodigend personeel vriendelijk en hulpvaardig daar waar nodig en niet te vergeten de koffie was lekker

Nieuwgraaf 46

6921RK Duiven

Over Woonexpress Duiven

Bij Woonexpress Duiven vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.