Keurig geholpen door deskundig personeel!!!

Ben heel erg blij met de nieuwe tafel.

Top winkel

Zeer fijn geholpen en leuk personeel

Netjes binnen afgesproken tijd bezorgd

Alles heel netjes afgeleverd en van tevoren een bericht hoe laat bezorgd werd .

Fijn geholpen!

We zijn goed geholpen. Men begrijpt wat je wil en denkt met je mee.

Kast in elkaar laten zetten, was top, vriendelijk mannen en zijn erg blij met het resultaat

Super bezorgers

Behulpzaam en begrip volle bezorgers. vlotte werkers met tips Bedankt Tot een volgende keer

Erg goed geholpen en geadviseerd

Erg goed geholpen en geadviseerd

erg positief

zie eerste vraag en beoordeling

Een vriendelijke en deskundige verkoopster. Die de tijd nam. Niets was haar teveel.

Super nette opgezette winkel

Heel vriendelijk personeel en goede service. We zijn heel fijn geholpen door een nette jongeman Komen zeker terug

Fijn geholpen ook met het kiezen

Geholpen door een zeer vriendelijke persoon, heeft mij geholpen met de keuze en kleur ik kom zeker nog een keer terug

Erg prettig personeel

De verkoper ging direct voor ons aan de slag om te kijken wat voor onze situatie de beste oplossing was. Al snel bleek er een veel voordeligere optie te zijn. Vervolgens onder het genot van een bakje koffie de koop afgerond en met een goed gevoel naar huis gegaan. Top.

Vriendelijke medewerkers

Wij gingen voor een boxspring en een kast kijken, de medewerkster deed haar uiterste best om ons allerlei stalen en kleuren voor de boxspring te laten zien,uiteindelijk hadden wij een kleur gezien die wij wilden hebben maar helaas was die niet meer in de collectie maar zij allerlei andere stalen liet zien om toch te proberen of wij konden slagen Uiteindelijk hebben wij alleen een kast besteld en die bezorgd en geplaatst gaat worden. Nu nog afwachten wanneer de kast geleverd en geplaatst gaat worden en daarna kan ik een beoordeling geven over het eindresultaat.

Keurig en adequaat geholpen.

Nergens een gevoel van; dit is wel een rare vraag. Alles werd beantwoord en er werd niet moeilijk gedaan. Dit kan wel en dit kan niet, helder en duidelijk. Kortom een flexibele verkoper die begrijpt wat je wensen zijn

We werden naar onze mening wel iets te vroeg aangesproken of zij kan helpen op een iets "nare" toon maar daarna was het een hele leuke verkoopster. Iemand die echt luistert naar je wensen om zo samen iets moois samen stelt. Niet te beroerd om alles uit de kast te trekken om aan jouw wens te kunnen voldoen. Er werd een soort van prettige omgeving om je heen gecreëerd waarbij je je bijna thuis begon te voelen. Vriendelijkheid alom.

Ik vind het allemaal goed

Aardige personeel en mooie plaats

Geen minpunten

Geen minpunten bij aanschaf product en bezorging, alles goed geregeld.

Hele correcte behandeling en heel vriendelijk.

Alles correct afgehandeld. Ook de monteurs waren vriendelijk en behulpzaam.

zeer prettig geholpen.

Goed advies ,en goed meegedacht

Erg vriendelijke en kundige medewerkers. Goede service. En een geweldig mooie zaak.

Vriendelijk en professioneel personeel

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Netjes en bekwaam geholpen

Door Ibrahim en de 2e keer door Shirley zeer goed geholpen. De zaak in Duiven zeker aan te bevelen.

Sfeervolle winkel en vriendelijk personeel

X

Goede en snelle levering

Snelle levering en netjes gemonteerd

Vriendelijke verkopers en goede keus.

Nieuwgraaf 46

6921RK Duiven

Over Woonexpress Duiven

Bij Woonexpress Duiven vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.