Bij binnenkomst werd je verwelkomt en gevraagd wat ze voor je kunnen doen en of je iets specials aan het zoeken was. Verder werd je gezegd dat als je hulp of vragen hebt dat er overal personeel aanwezig is om je vragen te beantwoorden en te helpen. Personeel aanwezig heeft ons zeer goed geholpen met onze vragen en uiteindelijk hebben we een aankoop gedaan. De hele proces was zeer goed, professioneel en klant gericht. Een aanrader voor een ieder die iets zoekt voor hun huis.

Vlotte afhandeling

Het is zeer goed gelopen

Heel erg vriendelijk personeel ! Erg netjes

Als verdwaalde jonge man kwam ik in de winkel en werd aan gesproken door een jonge dame en die ging me helpen samen beetje rond gekeken en ze heeft me overgehaald bank en tafel gekocht prima geregeld zo Bezorging ging ook prima en pootjes zaten de er zo onder

Goed geholpen

Werd netjes geholpen. Verkoper was vriendelijk.

Super service

Alles volgens plan, goede uitleg, netjes gewerkt en al het afval meegenomen. Vriendelijk en klantvriendelijke medewerkers.

Mooie winkel met supervriendelijke en hulpvaardige verkoopster

In de winkel ging alles supervlot. De levering iets minder. 1,5 maand langer dan verwacht op de tafel moeten wachten. Levering op maandag, de enige passende dag voor ons, was volgens de eerste telefoniste niet mogelijk. De telefoniste die mij daarna terugbelde had toch een levering op maandag geregeld. De medewerkers die leverden waren zeer correct en vriendelijk. En prima op tijd.

Op tijd en correct geleverd

Stevige linnenkast gekocht die door 2 man in elkaar is gezet. Ze waren op tijd, snel, netjes en correct.

Goed geholpen.

De 2 vriendelijke verkoopsters hebben mij goed geholpen. Het artikel was alleen online, dus kon ik het niet in het echt zien. Door goede informatie van de verkoopsters en de behulpzaamheid heb ik het gekocht.

Waanzinige korting gehad:)

1 stoel gratis hoppa :)

Prima service, zoals het hoort

Zeer goede en correcte informatie omtrent tijdstip van aankomst monteur. Paar dagen vooraf mail, 1 dag vooraf sms. Half uur voor aankomst een telefoontje..

Duidelijke uitleg bij de gekozen meubels

Nemen de tijd voor je onder het genot van een kopje koffie

Prettige snelle en goede service.

Er werd snel gereageerd en een afspraak gemaakt. De gaatjes in de tafel werden professioneel gemaakt en netjes afgewerkt. Monteurs waren correct en deskundig.

Goede informatie en correct geholpen

Fijn geholpen ondanks de verbouwing

Top winkel

Goed geholpen , goed uitleg etcetc

Zeer goede service gekregen

Top service

Super blij met onze meubels en een top service!!

Prima geholpen in de winkel

Levering ook prima en op tijd

Van aankoop tot bezorging prima verlopen

We hadden een hele duidelijke uitleg gekregen over de enorme keuze uit bankstellen, deze begeleiding had echt meerwaarde.

Goede hulp en communicatie

Bij het binnenkomen werden wij benaderd door het personeel of zij ons van dienst kunnen zijn. Ze wezen ons de weg naar de juiste plek in de winkel en kwamen na 10 minuten netjes informeren of wij nog vragen hebben over het product. Fijne benadering vinden wij.

Bank gekocht bij woonexpress. Vriendelijke verkoopster. Ze zouden bezorgen tot in de gang. Maar toen de Vriendelijke bezorgers kwamen zetten ze het gewoon in de woonkamer. De bezorger zij u heeft een lift dus zetten we het voor u wel boven neer. Tot service dus. Ook waren ze mooi optijd. Ze zouden tussen 7 en 10 uur komen. Waren er om 7:50. Bank ziet er goed uit en zit ook prima. Erg blij meee

Ze denken in mogelijkheden!

Verkoper is erg enthousiast, bekwaam en denkt mee in wat ik, als koper, wil hebben!

Ik ben de winkel in gegaan. Je werd netjes ontvangen. Er was een meneer die mij te woord stond en naar mijn wensen luisterde en vanalles liet zien. En toch weer op de eerste bank uitkomend. En die heb ik genomen. Hij kwam eerder dan verwacht... En de mensen die hem thuis brachten, nette jongens, vakkundig inelkaar gezet. Ik ben ontzettend tevreden.

Top advies, maatwerk voor ons.

Klant, service gericht, deskundig en duidelijk. Goed aansluiten bij onze wensen, meedenken en opties benoemen.

Uitstekende service

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Bezorging keurig netjes door vriendelijke bezorgers

Ekkersrijt 4091

5692DB Son

Over Woonexpress Son

Bij Woonexpress Son vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.