Prachtige winkel met vriendelijke personeel

Fijn geholpen in de winkel.

Prachtige winkel met vriendelijke personeel

Fijn geholpen in de winkel.

Totally satisfied with the service. Fast and effective.

I contacted the customer service to help me with some problems I had with my chairs and they were very attentive and quick to help. They sent me the spare parts very quickly. I am very happy with woonexpress.

• Would you recommend us? Yes

Kundig en beleefd advies

Prima advies gekregen van een goede verkoopster, Oleander .We komen zeker terug in deze zaak!

Zeer goed geholpen

De verkoopster nam alle tijd voor ons, was vriendelijk en heeft ons zeer goed geholpen

Oké

Prettig geholpen

Kijken of Woonexpress de belofte nakomt om in week 51 de eettafel te leveren! Ben benieuwd.

De service en levering is zeer goed.

We zijn goed geïnformeerd over de levering. De afspraken zijn goed nagekomen en erg betrouwbaar. Kwaliteit van de meubels is geweldig. Goede service.

Super vriendelijk, behulpzaam medewerkerster.

Heel erg goed geholpen

Heel erg goed geholpen

Fijn bedrijf

Twee fauteuils gekocht. Eén ervan vertoonde een gebrek dat snel en deskundig aan huis werd opgelost.

Super leuke winkel.

Er is een divers aanbod.

Geweldige verkopen Patrick .

Totaal niet opdringerig

Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden

Zeer fijn geholpen, vriendelijk personeel. Veel keus.

Fijn perÿÿ

Deskundige bediening. Ruime winkel.

Staan je goed te woord en goed met uitleg

Het was de eerste keer in de winkel Maar voor mij blijft het hier niet bij lk zal er zeker nog wel meer komen

Toppie!

Goede service en vriendelijke bezorger

Super goed geholpen

Ik was op zoek naar een leuke fauteuil voor in onze erker. Super leuke stoel gevonden en hij was zelfs nog super leuk geprijsd! Levering lekker snel en ook nog geleverd op de verjaardag van me man :-) Fijne winkel en vrolijk personeel!

Snelle levering en goede informatie

Ik ben in de winkel heel goed en vriendelijk geholpen. De levering was snel en bleek later niet compleet te zijn. Dit is gelukkig goed opgelost en de volgende dag kwam al een nalevering. De bestelde eetkamerstoelen zijn perfect.

fijn geholpen

vriendelijke verkoper,stond ons goed te woord,zijn geslaagd voor een eetkamer tafel met 6 stoelen

Bezorging en service geweldig

De jonge mannen die kwamen leveren raad ik iedereen aan , dachten mee en hadden er ook verstand van en vriendelijk.

prima geholpen

prima geholpen in winkel in Eindhoven

fijne relaxte sfeer geen opdringerigheid.

Fijne zaak en denken met je mee.

Ik ben zeer tevreden over de service van Woonexpress.

Ik ben erg tevreden over de service van Woonexpress. De meubels werden volgens afspraak bezorgd, uigepakt en in elkaar gezet.

Ekkersrijt 4091

5692DB Son

Over Woonexpress Son

Bij Woonexpress Son vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.