Zijn goed geholpen met het uitzoeken van de bank

alle varianten van kledingkasten bijeen is handig bij bepalen van je keus

Fijn en vlot geholpen

Goed geholpen en perfecte service !

Erg blij met mijn meubelen. Goed geholpen in de winkel en er wordt met je meegedacht. Aanrader!

Grote zaak met veel keus

Fijn geholpen. Als we weer iets nodig hebben, komen we beslist terug

zeer correct en prima meubels

Super vriendelijke professionele service

Snelle levering, vriendelijke kundige jongens die zorgvuldig en snel werkten

kundig personeel

Snel,kundig en zeer vriendelijk personeel

Top service

Onze klacht werd serieus opgepakt en er kwam snel een passende oplossing waar wij tevreden mee waren.

Mooie kwaliteit meubels en netjes thuisbezorgd

De levertijd was ongeveer 6 weken, niet ongebruikelijk in deze branche. In de toonzaal geholpen door een vriendelijke, nog in leerproces zijnde, dame die ons behulpzaam en klantgericht heeft geholpen. De meubels zijn op een van te voren tijdvenster bezorgd door vriendelijke medewerkers. Alles netjes opgeleverd en ontzorgd achtergelaten

Gewoon goed en correct

Gewoon goed, werden goed op de hoogte gehouden.

Uistekend

Attente verkopers

Prettig winkelen

Vriendelijk personeel, niet opdringerig wel zeer allert

GEWELDIG

Netjes,kundig en vakkundig is ons probleem met onze nieuwe bank opgelost. Ook compliment dat mensen van kantoor 1 dag per jaar meelopen met mensen die naar de klanten gaan. Moesten meer bedrijven doen

Prima en deskundig geholpen.

Fijne winkel met meubelen naar onze smaak en ruime keuze. Klantvriendelijk verkoopster die ons prima door " ons hoekbankproject" loodste. Bank moet nog geleverd worden maar vooralsnog tevreden.

contact, adviezen ; ook medewerkers van Woonexpres fijn ervaren!

Heel erg goed geholpen

Zie boven

Heel goed

Heel goed

Klantvriendelijk

Verkoopster zeer sympathiek en gaf goed advies. Andere medewerkster aan de balie, vroeg of er al een afspraak was gemaakt voor de bezorging( normaal na ontvangst mail) en regelde dat direct voor de komende week!

Geweldige goede service

Geweldige goede service

Fijne winkel met goed personeel

Super fijn geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank

Top service

Personeel heeft kennis en neemt alle tijd om samen de winkel door te lopen, je vragen te beantwoorden en de variaties te laten zien.

Heel fijn geholpen

Hele fijne verkoper verstand van zaken heel vriendelijk en denkt met je mee. Fijne ervaring.

Zeer leuke en betaalbare winkel

Leuk en uitgebreid assortiment artikelen. Goede kwaliteit meubelen tegen een goede prijs.

Netjes bezorgd kwamen de afspraken goed na.

In de winkel fijn geholpen. Bij de bezorging belde de chauffeur netjes van tevoren dat hij er aankwam. Helemaal top

Ekkersrijt 4091

5692DB Son

Over Woonexpress Son

Bij Woonexpress Son vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.