Prima klantvriendelijke service

Geen opmerkingen, duidelijk, accuraat en goede communicatie.

Oké netjes geholpen

Met 1 stoel kan ik echt niet tevreden zijn .want ook al zit de fout binnen de marche endaarom wordt het niet verholpen.wil niet zeggen dat het in orde is.wij kopen een nieuwe stoel en die moet goed zijn maar wij hebben geen.problemen met uw personeel de service waren vriendelijk maar zijn .ook aan uw regels gebonden Personeel v .d winkel ook gewoon zoals het hoort te zijn.vr gr fam v Ballegooij Son en Breugel.

Positief

De tafel die we gekocht hadden was jammer genoeg hier in huis niet zo mooi. We mochten hem omruilen voor een andere tafel. Super service!!

Vriendelijk en deskundig. Meedenken.

Vriendelijk en deskundig. Meedenken.

Leuke winkel, snel besteld, keurig op tijd geleverd en tevreden met onze nieuwe stoelen!

Onze nieuwe stoelen hadden we zo uitgezocht in de winkel op de Ekkersrijt. De verkoper was aardig, de koffiehoek prima! Wel drie maanden moeten wachten op onze bestelling, maar dat was keurig van tevoren aangegeven. In de tussentijd diverse keren per mail op de hoogte gehouden door woonexpress over de voortgang. Keurig op de afgesproken dag onbeschadigd geleverd door een nette vriendelijke bezorger.. Alleen het eronder plaatsen van de stoelpoten was iets minder haha.

Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk personeel.

Ruime keus, mooie meubels, betaalbaar. Wij zijn heel goed geholpen door Luuk. Hij heeft voor ons meubels bij elkaar gezet om te kijken of het goed zou matchen. Hij heeft zelfs na ons bezoek nog geïnformeerd of alles correct was verlopen. Heel belangrijk om ook nazorg te leveren. Afspraak voor levering verzetten ging vervolgens ook zonder problemen en vol begrip. De bank die we hadden besteld stond op back-order. Na een paar dagen kregen we een telefoontje dat de bank inmiddels weer leverbaar was en dat hij met de rest van de bestelling geleverd gaat worden. In één woord fantastisch.

Fijne winkel

Ik kende deze winkel niet en liep er toevallig binnen. De showroom was ruim opgezet en er was veel keuze. We werden snel op een vriendelijke manier geholpen door een van de verkopers. Bij de bedden moesten we even zoeken naar een verkoper en werden we netjes maar iets minder vriendelijk geholpen. Al met al toch een positieve ervaring vanwege de ruime keuze tegen goede prijs en omdat we snel geholpen werden.

Slechte kwaliteit meubelen. Zeer slechte klantenservice.

2 1/2 jaar Geleden bank gekocht. Behoorlijk prijzig dus dachten er wel vele jaren plezier aan te beleven. Niet dus. Bank heeft scheuren in de naad en stof. Onverklaarbare vlekken, en is volledig doorgezeten en ook de rugleuning is volledig ingezakt. Dit zou volgens de klantenservice medewerkers komen invloeden van buitenaf. Ook zou het komen door verkeerd gebruik van de bank. Pppffff wat een larieverhalen. Hadden vooraf beter de slechte reviews bekeken van alle 3 de filialen, dan hadden wij nooit voor €3500,00 bij dit waardeloos woonbedrijf gekocht. Wees gewaarschuwd mensen. Koop elders uw meubelen. Altijd beter dan deze oplichters!!!!

GEWELDIG

Zeer hulpvaardig

Perfecte professionele vriendelijke verkoper!

Wij zijn zeer goed geholpen en we hebben gezamenlijk de beste keuze voor mij kunnen maken!

Positief

Wij zijn goed geholpen, de verkoper was behulpzaam en levering was volgens afspraak, door omstandigheden was het Hoofddorp van onze boxspring iets te hoog gemonteerd en dit komen ze gratis herstellen

Goed en vriendelijk geholpen, bezorging top

Wij zijn voor een bankstel op maat goed geholpen in Son. Vriendelijke mensen, goed advies, geheel vrijblijvend, niet opdringerig. Hebben kleurstaal mee naar huis kunnen nemen, daarna onze keuze gemaakt. Goed op de hoogte gehouden van voortgang, levering goed aangekondigd, nog een telefoontje kwartier vooraf. Vriendelijke, behulpzame bezorgers, dus eigenlijk erg positieve ervaring. Wij zijn blij met onze nieuwe banken.

Netjes en duidelijk geholpen

Wij hebben onlangs hier een bank gekocht. De verkoper was erg behulpzaam en dacht goed mee over kleur, stof, opstelling etc. We hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat we snel moesten beslissen of keuzen maken waar we wellicht spijt van zouden krijgen. Kortom, geholpen zoals je dat mag verwachten

Oneerlijk

Jammer dat er bij de kassa niet word gezegt dat de kussen 2 plus 1 gratis waren aangezien ik er 5 wilde afrekenen. Dus 1 gratis kreeg. Thuis wilde we de lamp Rakel bestellen en zagen we dat pas. Ze had op zijn minst kunnen attenderen hierop, dan had ik er uiteraard eentje bijnekomen. Via de app al contact gehad maar word je ook afgescheept. Dus mensen, let zelf goed op, raadpleeg eerst de website voordat je naar de kassa gaat.

Zeer correct voorzien van informatie

Zeer correct uitleg gehad over onze te koop artikelen

Perfect op 1 ding na, zie in de omschrijving.

In het filiaal in Son werden mijn vrouw en ik goed en vriendelijk geholpen. De lange levertijd is iets korter geworden als in de winkel afgesproken, perfect! Echter dat er bij de levering 100 euro gevraagd wordt om de stoel in elkaar te zetten vind ik buiten proporties. Gelukkig hadden wij hier niet om gevraagd, de stoel was makkelijk zelf in elkaar te zetten. Dit was het enige minpuntje!

Hele fijne verkoopster gehad in de winkel ze wist wat ze verkocht

Goede en nette service

We hebben een bed gekocht bij de Woonexpress in Son. Hier zijn we heel vriendelijk en goed geholpen door het personeel. Uiteindelijk hebben ze het bed netjes afgeleverd en op de eerste verdieping neergezet.

Goede, duidelijke, eerlijke en gezellige hulp en uitleg

Ik kwam om een bed te bestellen en werd erg goed geholpen met het vinden van de beste combinaties. Verschillende bedden, soorten en maten om verschillen goed te merken en uit te vormen op het beste bed voor mij. Een snufje humor maakt het ook leuk en fijn om uit te zoeken

Tot nu toe positief

Tot nu toe positief maar dit is alleen het verkoop gedeelte mijn spullen worden pas in week 38 geleverd en als dat naar tevredenheid gebeurd wil ik dit graag verder invullen

Van kopen tot leveren top.

2 relaxfauteuils gekocht met goede uitleg over alle opties. Levertijd 3 maanden, na 2 maanden geleverd. De bezorgers hebben duidelijke uitleg gegeven over het gebruik en het opladen van de accu's. Al met al zeer tevreden.

Prettig!

In eerste instantie een negatieve ervaring met een erg opdringerige en intimiderende verkoper. Dit mondde uit in een klacht die vervolgens heel serieus is genomen en waarna we zeer goed zijn verder geholpen. Ik zou woonexpress zeker aanraden. Ik ben hier voor mijn complete interieur geslaagd.

Voortreffelijk, zoals wij bij Woonexpress Son werden begeleid bij de aanschaf van een zitbank.

Perfecte begeleiding door onze verkoopster Zoe!

Fijne winkel met goede service.

Mijn ervaring is dat je goed wordt geholpen.

Super personeel in de winkel

Het bestellen en advies van de verkoopster waren gewoon goed.

Ekkersrijt 4091

5692DB Son

Over Woonexpress Son

Bij Woonexpress Son vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.