We zijn goed geholpen

In de winkel zijn we goed geholpen door de winkel personeel. De levering is op de afgesproken dag en tijd afgeleverd en de bankstellen zijn netjes uitgepakt en op zijn plaatsen gezet.

Bijzonder fijne winkel

Bij binnenkomst hebben we meteen aangegeven dat we zochten naar een speciale afmeting bank die snel bezorgd kon worden. De medewerker heeft ons zo fijn en goed geholpen! We komen graag nog eens terug.

Goeie ervaring

Snelle reactie en zeer tevreden over de afhandeling.

Wij hadden al goede ervaringen in het verleden.

Héél tevreden.

Goed geholpen door de medewerker. Was allemaal duidelijk en dacht met ons mee.

Zeer goede verkoopster vriendelijk en behulpzaam

Ik koop al jaren mijn spullen bij woonexpres wordt er prima geholpen ben blij dat hij nu al jaren in utrecht zit

Groot assortiment

Mooie winkel met mooie en degelijke artikelen. Wel een beetje jammer dat er direct een verkoper op je komt afgerend, de klant krijgt eigenlijk geen tijd om de winkel even door te struinen.

Heel vriendelijk

Super blij met alles,goede service en vriendelijke mensen die je graag helpen,nu de volgende levering nog mijn bankstel....hoop ook dat die snel komt

Word netjes geholpen,

Word vriendelijk ontvangen,goede uitleg en opties bij een aankoop,Word mee gedacht Wat het beste is,Word niets opgedrongen

Goed geslaagd

Ruim assortiment en erg vriendelijk geholpen. Prijzen zijn aantrekkelijk en woonexpress onderscheidt zich van andere meubelzaken vanwege het aanbieden van meer kleuren.

Goed geregeld, afspraken nagekomen

Kwaliteit spullen en aardige bezorg mensen

Zeer tevreden over alles.

Goede service en voorlichting

Snelle bezorging

Zeer goed. Vriendelijk professionele hulp

Aardige bezorgers die snel werken

We kregen op tijd een precies tijdsbestek van de levering. Aardige mannen die netjes hebben gewerkt.

Prima winkel, maar veel te lange levertijd.

Prima geholpen in Utrecht door de verkoopster. Produkt ziet er ook veelbelovend uit tegen een prima prijs. Groot nadeel vind ik de levertijd die voor de door ons gekozen bank oploopt tot ruim 4 maanden! Als wij dat vooraf geweten hadden, waren we mogelijk naar ander adres gegaan.

Prachtige meubels en uitstekende service

Geweldig personeel

Maakte mijn dag weer goed

Prima geholpen na mijn klacht

Door een zeer vriendelijke medewerker van de klantenservice heb ik een heel duidelijke uitleg gekregen over de werking van mijn bank. Ik dacht dat het niet goed functioneerde maar dat was niet het geval.

I’m very happy with the whole process.

Both purchase and delivery processes went very smoothly. The store employee was very helpful. She answered all my questions and efficiently completed the purchase. During delivery, I received clear information of each step. The team arrived on time and assembled my sofa in a quick and clean manner. They were also very kind and helpful. Thank you.

• Would you recommend us? Yes

Mijn ervaring is goed.

Prettig geholpen in de winkel en de uitleg goed namen alle tijd ervoor onder het genot van een kopje koffie De levering goed verlopen zoals het plaatsen en uitleg en fijn dat alle afval weer wordt mee genomen.

Zeer goed geholpen.

Voor mijn ouders op leeftijd zeer netjes geholpen door de dame. Met geduld en koffie tot een mooie aankoop van een bank en ging alles perfect.

Gevonden wat ik zocht dus gekocht

Prima verkoopster!

goede voorlichting

Wat wij zochten kon gemaakt worden en kregen goede voorlichting op de wijze waarop dat kon

Vrieslantlaan 20 A

3526AA Utrecht

Over Woonexpress Utrecht

Bij Woonexpress Utrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.