Communicatie levering en service waren uitmuntend

Vriendelijke en niet opdringerig

De medewerker heeft ons fijn geholpen. NAM de tijd en deed niet opdringerig

Mijn ervaring bij Woonexpress is altijd goed geweest, Ik zou het aanbevelen veel keus en een schappelijke prijzen. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker eerst naar Woonexpress Mvg Len Kouwenhoven

In een woord top

Geweldig geholpen door suleyman en een echte leuke winkel

Gastvrij en behulpzaam

Gastvrij en behulpzaam

Service

Goede service en kwaliteit

Heel fijn om er zelf n is aan te hoeven doen

Aardige mensen Wordt goed geholpen Duidelijke uitleg Bezorgservice is heel fijn ze nemen alles mee en zetten gelijk filtjes onder je meubels

Goede ervaringen met het bedrijf Leuk personeel en goede service

Helemaal top!

Vanaf het advies in de winkel tot en met de aflevering van de uitgekozen kast is alles zeer soepel verlopen. Zelfs de aflevering was op tijd, 1 minuut te vroeg zelfs!

Prima geholpen door een zeer deskundige medewerker

De medewerker die ons hielp is zeker 30 minuten bezig geweest om voor ons een stoel op te zoeken die leek op een stoel die wij 3 jaar geleden ook bij Woon express hebben gekocht.

Klantvriendelijk en ruime keus

De heer Edwin Stolp heeft ons zeer goed geholpen. Hartelijk, klantvriendelijk, vakbekwaam en niet opdringerig. Neemt alle tijd en komt ook met ideeën. Tijdens de aangeboden consumptie wordt alles doorgenomen en eventuele wijzigingen doorgesproken. Zeer prettig te ervaren dat iemand zoveel geduld en interesse heeft. Filiaal is makkelijk bereikbaar met goede parkeermogelijkheden. Wij komen zeker weer terug.

Prima ervaring

Het proces van bestellen tot bezorgen liep prima! Bezorging was gewoon top! Niels en PieterJan doen dat goed!

Positief

Prettig ingegegaan op wensen, Tijdig bericht gehad over de bezorging, Minpuntje- op de factuur is niet duidelijk aangegeven wat ik moest overmaken, waardoor ik bij de bezorgers nog een klein bedrag moest overmaken

Fijne winkel ervaring blij met het resultaat

Fijn geholpen in de winkel. Er is volledig volgens afspraak gehandeld.

vakmensen

uitstekend geholpen in de winkel en lever afspraken perfect nagekomen

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen

Top bezorging

Alles top geregeld, keurig binnen het afgesproken tijdsblok. De bezorgers waren ook zeer vriendelijk en service gericht.

Heel goed

Vriendelijk personeel in de winkel, maar ook de bezorgers erg netjes.

Fijne winkel met goede medewerkers

De medewerkers zijn erg vriendelijk, behulpzaam en hebben een hele goede productkennis. Wij werden gewezen op aspecten waar wijzelf niet bij stil hadden gestaan. Ben erg blij met de gedane aankopen!

Wij zijn tevreden slapers.

Uitstekende ervaring bij Woonexpress.

netjes geholpen

we zijn netjes geholpen door melanie het andere personeel was ook heel vriendelijk nog een bakje koffie en met een fijn gevoel de zaak uit gegaan

Zeer goede ervaring

In oktober heb ik bij Woonexpress Utrecht bank Zwolle gekocht. Het personeel nam de tijd en dacht goed mee. De bank kon op mijn gewenste datum geleverd worden.

Kan niet beter

Zeer goed verder weinig over te zeggen toch

Heel fijn

De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam en netjes. Nam heel goed de tijd om alles te bespreken. Super goed geholpen. !!

Service gericht

Goed en vriendelijk personeel, service en kwaliteit

Vrieslantlaan 20 A

3526AA Utrecht

Over Woonexpress Utrecht

Bij Woonexpress Utrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.