Vriendelijke hulp, ook bij problemen

Onlangs een fauteuil gekocht die helaas niet goed was. Snel geholpen( met email en telefonisch) om het probleem op te lossen. Ook in de winkel vriendelijk personeel die graag met je meedenken. Prettig( ook als er iets niet goed is met je aankoop).

prachtige 2 zits bank gekocht microleder magnolia

2 zitsbanken stonden er niet maar we werden zo fijn geholpen dat het geen probleem was om een bank te kopen.

Wij zijn zeer goed geholpen,en we zijn te blij hoe wij zijn geholpen. Perfect

Afspraak is afspraak, alles volgens vooraf geïnformeerde afspraken is het geleverd en gemonteerd. Niets op aan te merken. Gewoon klasse!!!!

goed geholpen en geluisterd en geadviseerd

goed geholpen en geluisterd en geadviseerd

Heel goed

De verkoper dacht goed met ons mee onder het genot van een lekker kopje koffie.

Klantvriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen, namen alle tijd voor je

Heel prettig

Ik werd geholpen door Dennis, een zeer vriendelijke en vakkundige knul die het winkelen zeer aangenaam maakt.

Uitstekende service!

Mooie woonmeubels met een uitstekende service! Ik ben heel goed geholpen door Ruud den Boer, hij denkt met je mee. Ik kom hier zeker terug, een aanrader!

Tevreden, doet wat het beloofd

alles goed en prima geholpen een tien

wij zijn vanaf binnenkomst tot aan levering thuis zeer vriendelijk geholpen daar kunnen andere winkels nog wat van leren.

goed geholpen met de keuze

Ik ben erg goed geholpen met het kopen van een stoel. Men nam alle tijd voor ons. Wel een minpuntje is dat de volgende dag eea gekocht kon worden met 15% korting. Ik had hier graag op gewezen willen worden. Scheelt toch 150 euro die ik nu "misloop"

Totaalplaatje is PERFECT

De communicatie betreffende de levering, de betaling, updates konden niet beter. De door mij bestelde bank kwam precies volgens schema en latere communicatie binnen. Keurig verzorgd door twee heren werd de bank met toebehoren afgeleverd. Compliment!!

Beschadigde kast gemonteerd

De kast is beschadigd gemonteerd, de beschadiging is fors, maar zit aan de zijkant van de kast, waardoor deze mij pas later is opgevallen. Na het monteren moest ik direct tekenen voor het feit dat de kast zonder beschadigingen is gemonteerd en geleverd, terwijl het aandachtig bekijken van de kast en eventuele beschadigingen enkele minuten vereist.

So far so good

tot op heden een goede ervaring tijdens de verkoop. 100% beoordelen kan pas als de bestelling is geleverd :)

Alles volgens afspraak

De levering ging geheel volgens afspraak. Goed werk dus!

Alles prima

Was heel erg naar m’n zin !

zeer vriendelijk geholpen

de verschillende verkopers waren erg vriendelijk en dachten goed mee

Vrieslantlaan 20 A

3526AA Utrecht

Over Woonexpress Utrecht

Bij Woonexpress Utrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.