Prima ervaring

Prima ervaring, leuke vlotte jongens die van aanpakken weten, alles in goede orde ontvangen en netjes neergezet op aangewezen plaats

Positief

Wij hebben de werkzaamheden en het resultaat bij onze buurvrouw gezien en daarop besloten dezelfde uitvoering aan te vragen.

professioneel afgehandeld en volgens afspraken

Nette en heldere communicatie over de levering en prima nagekomen. Ook tijdens de levering uitgebreide controle op aanwezigheid van alle goederen alsook of ze eventueel beschadigd waren. Perfecte levering dus.

Heel erg goed

Martijn en zijn team denken mee in oplossingen binnen het gestelde budget. Indien er zaken aangepast dienen te worden gebeurd dit snel.

afspraken nakomen

Onderdeel besteld en geleverd volgens afspraak

Prima na-service, ook na jaren!

Na jaren nog steeds prima service. We hebben beiden bij een klacht naar een correcte oplossing gezocht en gekregen.Wij vonden dit prima!

Professioneel en behulpzaam

Erg prettig ontvangen, nemen de tijd om tot een mooi resultaat te komen en denken met je mee .

Klantvriendelijk en meedenkend

Vriendelijke medewerkers, goede werksfeer en meedenkend

Fijn

Team Duiven wat er gezegd wordt, kwalitatief goed spul.

Probleem snel opgelost

Een lekkende kraan werd snel opgelost door het toezenden van een cartridge. Prima!

Goede communicatie!!

Planning belde voor levering badmeubel. Dit ging in goed overleg. En de bezorger was een vriendelijke man die ook meehielp om de spullen boven te krijgen. Een grote lade wilde hij gerust meehelpen maar dat was te zwaar voor hem alleen. Dus in overleg hebben we die beneden gelaten. Als er iemand thuis was geweest om te helpen was ook dat geen probleem. Ik vind dat de bezorgers sowieso meer complimenten mogen krijgen want het is zwaar werk.

Meedenkend en verstand van zaken

Vriendelijk en men heeft verstand van zaken. De verkoper was erg meedenkend naar de mogelijkheden.

Prima.

Top, alles naar wens, en chauffeurs hebben fijn geholpen.

Vertrouwenwekkend

De heer Roelofs denkt heel goed mee, dringt niets op en is heel geduldig. Zo voel je je op je gemak bij het uitzoeken en beslissen.

Vriendelijke service en goede adviezen tegen concurrerende prijzen.

Ben steeds vriendelijk te woord gestaan, ook als we (nog) geen afspraak hadden. De installateurs zijn vakmannen en werken vlot en accuraat.

Goed geholpen.

Nu de levering nog.

Klantgericht.!

Goede service. Met het plannen voor de badkamer als telefonisch. Wat ik minder prettig vindt is dat we voor elke klus andere mensen krijgen. Dat er dagen tussen zitten dat er niemand komt. Vriendelijke mensen.

Aardige mensen, goede kennis van zaken

We hebben het contact en advies met het uitzoeken prettig ervaren. Na levering bleek er een onderkast in de verkeerde kleur te zijn geleverd en dat is met een paar dagen opgelost. Top!!

Prima dienstverlening, goed geholpen.

We zijn prima te woord gestaan en geholpen in het uitzoeken cq samenstellen van de badkamer. Mogelijkheden zijn duidelijk aangegeven en communicatie (ook na het bestellen) was uitstekend. Ook de controle op het verloop tijdens de verbouwing van de badkamer is prettig en zeer gewaardeerd.

Mooie producten tegen scherpe prijs met creatief advies

Na wat omzwervingen bij Sanidirect terechtgekomen. Daar deskundig en creatief advies gekregen. Adviseur die goed doorvraagt en zeker stelt wat wij als klant willen. Daarop een ontwerp gemaakt en materialen bij elkaar gezocht. Kwalitatief goede spullen. Communicatie over levering zeer volledig en punctueel in goede staat geleverd. En Oja, nergens goedkoper kunnen vinden. Niet het belangrijkste voor ons maar mooi meegenomen.

prettig

hele fijne gesprekken gehad over het ontwerp, zijn opties gegeven en wordt mee gedacht en alles is mogelijk. alles geregeld zoals ik het wil.

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over Sanidirect Duiven. Enthousiaste verkoper, goede adviezen, goed meedenken en hele mooie producten.

Redelijk tot goed

Prima ervaring wanneer je aangeeft wat te willen kopen. De hulp was daarom uitstekend. Wanneer je niet over gaat tot koop of er even over na wil denken dan wordt men niet zo leuk. Die ervaring had ik in die week eerder.

Helemaal geweldig

Ruben heeft ons zeer deskundig en vriendelijk geholpen om onze badkamer samen te stellen. Hoe het resultaat er uit gaat zien kunnen we pas volgend jaar aangeven. De aannemer die onze badkamer gaat plaatsen gaat er volgend jaar in januari mee beginnen.

Goed advies

Klantvriendelijke verkoper en goed advies voor badkamers en toiletten.

Nieuwgraaf 46

6921RK Duiven

Over Sanidirect Duiven Arnhem

In ons mooie filiaal in Duiven Arnhem zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!