goed geholpen

Tom had ons heel goed geholpen, Hij nam de tijd voor het uitzoeken van onze badkamer.

Professioneel

Fijn mee gewerkt. Goede communicatie en klant bewust

prima hulp gehad bij een probleem

na wat speuren in oude factuur snel gemaild. antwoord met oplossing kwam snel en zonder discussie. het kapotte onderdeel werd ook binnen enkele dagen kosteloos geleverd.

Super vriendelijk en snelle service

Vriendelijke service, perfect geholpen en product snel geregels

Willen wel meedenken

Ik had mijn thermostaatkraan stuk en het magazijn was op dat moment niet te bereiken. In de winkel in Son hadden ze nog gekeken of dat onderdeel in 'n showroommodel zat. Voor mij helaas, maar toch hadden ze de moeite genomen de service proberen te leveren, Top. Toen het magazijn te bereiken was had ik het onderdeel de volgende dag, kosteloos, in huis en met de juiste beschrijving hoe te vervangen.

Zeer goed geholpen

Wij zijn bij deze sanidirect goed geholpen en alle spullen zijn optijd en netjes bij ons afgeleverd.

Tevreden

Prima geholpen in de winkel en na een klacht over verkeerd geplande datum levering, ook weer door winkelpersoneel vlot opgelost

Reeds na twee jaar al bladderende toiletbril aan de binnenzijde en een thermostaat kraan van merk Be

Zeer goede service , nadat na twee jaar onze toiletbril ging bladderen en de thermostaat kraan niet meer goed mengde werden er direct nieuwe onderdelen toegezonden ! Het bevreemde ons wel dat dit reeds na twee jaar gebeurde .......

Fijn adviesgesprek, zelfs in online modus

We hebben een fijn video gesprek gehad om onze wensen te bespreken van de te realiseren badkamer. De adviseur had leuke ideeën en gaf goed aan wanneer ons ontwerp niet helemaal passend was. Alles is online geregeld en dit werkt goed. We gaan de badkamer zelf realiseren, dus enkel het sanitair besteld. Tegels waren te hoog in prijs, dus deze hebben we elders besteld. Verder mooie offerte. Nu wachten op levering :)

Zeer goede service ook na afloop officiële garantie

Geweldige service ook na afloop van de officiële garantieperiode

Ekkersrijt 4016

5692DA Son

Over Sanidirect Son Eindhoven

Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!