Service

Zonder afspraak kwam ik langs en werd direct te woord gestaan en geholpen,Dat is service.

Super ervaring met duidelijkheid

Gebracht voor apk en daaruit reparatie en op de zelfde dag klaar . Met een mooi overzicht op de mail met foto,s en prijs

Goed geregeld

Alleen jammer dat de afgesproken prijs €135,- meer was geworden zonder reden van opgaaf.

Probleem is verholpen

Probleem is verholpen, maar kon niet op dezelfde dag worden opgelost.

Vriendelijk en duidelijk, accuraat

Prettig

Ze konden niets vinden, maar hebben ruitenwisservloeistof bijgevuld, waar ik niet om gevraagd h

Op mijn display kwam een waarschuwing, dat er iets met de bandenspanning was. Misschien een lekke band, dus naar de garage. In het verleden -bij een andere vestiging van Nefkens- werden bij zo’n melding op het display de banden gecontroleerd en als er geen verschil tussen de banden bleek te zijn, werd het display gereset en kostte mij dat niets. Nu kreeg ik tot mijn verbazing een rekening van € 47,— voor kleine dingetjes waar ik niet om gevraagd had (ruitenwisservloeistof controleren en bijvullen o.a.) en probeerden ze me twee nieuwe banden aan te smeren. Ik ben dus niet tevreden over hoe ik bij Nefkens Amersfoort behandeld ben. Het lijkt verdorie KwikFit wel!

Heel attent en klantvriendelijk.

Ik ging de oprit op en één van de monteur liet mij gelijk zien waar ik de auto moet parkeren en waar ik me kan aanmelden. Hij was heel vriendelijk en ik voelde me welkom. Bij de receptie kreeg ik hulp van een medewerker. Hij was ook vriendelijk en behulpzaam. Hij had een luisterend oor en ik voelde me gehoord. Ze waren echt aardig.

Werk netjes uitgevoerd, en auto keurig afgeleverd

Volgens afspraak de auto afgeleverd voor de APK en beurt. Heb een fiets mee gekregen zodat ik end middag mijn auto weer kon ophalen. De auto werd keurig netjes aan mij afgeleverd.

Prima maar…

De factuur per mail week af van wat ik moest betalen. Om dat recht te zetten kostte wel enige moeite. Het bedrag dat ik van Nefkens tegoed heb, heb ik nog niet ontvangen.

Ik kwam onverwacht langs met een kapotte lamp. Omdat zij vinden dat dit belangrijk is voor de verkeersveiligheid hebben ze hem meteen vervangen. Ook kreeg ik het advies dat het beter is om meteen beide lampen te vervangen en dat heb ik gedaan. Ik kon erop wachten, heel fijn.

Snel en goed geholpen, ondanks communicatieprobleem rond afspraak

Ook nog een zinvol advies gekregen. Ik kan nu met een goed gevoel, wat betreft mijn auto, op vakantie.

Correcte, vriendelijke ontvangst en uitleg.

Verbeterpunt: Ik heb een opdracht voor de werkplaats/werkzaamheden ondertekend; maar dat ging me te snel. Thuis piekerde ik of mij, vanwege de handtekening, een hoger bedrag zou kunnen gaan berekenen dan afgesproken. Het voelde als een blanco cheque getekend te hebben. Ik had dat papier liever van te voren rustig willen lezen. Dat laat onverlet, dat ik tevreden ben.

Prettig geholpen , goede service

Prima geholpen

Goed geholpen.

Ondanks drukte toch APK verzorgd. Hulde!

Erg goed

Super goed geholpen top service een dikke 10

Perfect gedaan, reuze bedankt.

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Perfect gedaan, dank allen.

Goede ervaring goed bedrijf

Vriendelijke mensen aan de balie, je weet waar je aan toe bent dus duidelijkheid en komen hun afspraken na.

Onderhoudsbeurt is snel en naar tevredenheid uitgevoerd.

Vriendelijk, meedenkend en vlot!

Frank was fantastisch

Adequaat vriendelijk snel

Aandacht voor ervaring met de auto.

Belangstellend en vriendelijk.

Hele goede service!

Echt zeer goede ervaring en heel erg vriendelijk geholpen aan de balie, dat is nou echt service!

Auto stond na onderhoud op afgesproken tijd schoongewassen klaar.

Communicatie over het onderhoud verliep via sms en niet telefonisch. Belemmerde de communicatie.

Goede afspraken, duidelijkheid omtrent onkosten, prima communicatie. De auto werd picobello weer afgeleverd,

Ik werd heel vriendelijk en attent geholpen

Mijn auto was prima en orde en vuile plekken, die er net 's nachts op waren gekomen door vogels, waren ook even schoongemaakt! Het leenfietsje stond klaar! Allemaal heel attent!

Siliciumweg 36

3812 SX Amersfoort