Snelle service en gemakkelijk via de site een opdracht te kunnen geven

Voor de beschadigde band werd snel een offerte verstuurd via de mail en kon ik op het tijdstip dat mij uitkwam deze bevestigen.

Tot dusverre nooit teleurgesteld.

Correcte en vriendelijke ontvangst. Er wordt geluisterd naar evt. problemen die ik ondervind met mijn auto en deze worden, indien inderdaad nodig, snel verholpen. Laat mijn auto dan ook vol vertrouwen voor een beurt achter en stap nadien weer met een gerust hart in.

Ondanks dat de auto het niet geheel goed deed bij ophalen toch goed opgelost!

Kreeg in goed overleg een leenauto mee zodat ik niet lang hoefde te wachten.

Prima afhandeling probleem.

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg probleem, afspraak gemaakt. Volgende dag reeds welkom en probleem opgelost. Keurige behandeling en lekkere koffie !! en niet te vergeten: de pepermuntjes !!

Oprecht, persoonlijk en goede service

Zie onderwerp

apk keuring en wat onderhoud

mijn ervaring is dat ik vriendelijk en goed ben geholpen

Top service!

Sleutel bij andere dealer niet goed geactiveerd bij aflevering. Ondanks dat auto niet bij Nefkens vandaan komt, fantastisch geholpen!

Klasse service

Kwam met een lekke band tien minuten voor de pauze binnen rijden en de monteur werkte zijn pauze door om mijn band te repareren en nam daarna gewoon zijn pauze dat noem ik nog eens klantvriendelijk

Eenvoudig afspraak maken, nette online terugkoppeling, goede overall service

Beter kan niet .

Zeer fijn contact met Rik en snel en goed geholpen. Ik ben de werkplaats zeer dankbaar dat ze de auto zo snel wilde maken zodat wij op vakantie komden . Dank jullie allemaal. Groeten uit Polen. Joris de Jong.

Goede communicatie en afhandeling

Fijn te woord gestaan, en mijn standpunt t.a.v. autogebruik begrepen. Kortom: er werd echt geluisterd. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en doorlooptijden. Als er vertraging ontstond werd er duidelijk aangegeven waarom en gevraagd wat mijn wens was. Auto werd tip-top en schoon “opgeleverd”.

netjes geholpen en vriendelijke behulpzame mensen aan de balie.

j

Erg vriendelijke behandeling

Klant vriendelijk, alleen was de Vip sticker niet in mijn auto gedaan, had betaald maar moest u daar wel op attenderen.

Uitstekende service!

Uitstekende service, persoonlijke behandeling, goed advies en een fantastische fiets

Prettig geholpen

Fijn bedrijf

Fijne en warme ontvangst vriendelijke mensen aan de balie

Ik kwam met een lekke band en binnen een half uur weer de weg op.

Top service!

Alles prima…

Alles prima auto rijd lekker en was helemaal schoon . Top

Aandacht en goede adviezen, al jaren kom ik hier met plezier!

ongeïnteresseerde medewerkers

Bij aankomst werden we door de medewerkers genegeerd. Zaten met 3 mensen op een scherm te kijken zonder ons een blik waardig te gunnen. Moesten zelf om aandacht vragen. Terwijl we vertelden dat we de auto binnen een half jaar willen inruilen, wordt er toch nog geprobeerd ons van alles aan te smeren, zoals een luchtfilter. Navigatie zou worden ge-update, niet gebeurd. Iemand zou met ons meelopen naar de fietsen, mochten we zelf uitzoeken. Slechte fiets (nr 7), trapte door. Bij ophalen auto: ik kom zo bij u, medewerker blijft vervolgens weg.

Prima, even tussendoor en snel geholpen!

Idem als hierboven. En vriendelijk geholpen aan de balie.

Nefkens Amersfoort heeft enkele problemen juist geconstateerd bij het periodieke onderhoud van mijn Carver. De kantelbare driewieler heeft de garage niet verlaten voordat alle constateringen netjes opgelost werden. De communicatie was helder.

Klantvriendelijk

Alleen jammer dat de APK niet gereed was. Banden waren te laat geleverd, waardoor ik de auto pas de dag erna kon ophalen

Prima geholpen.

Ik had gevraagd of de auto op een bepaald tijdstip klaar kon zijn ivm een prive-afspraak. Dat was mogelijk en werd ook waargemaakt.

Uitstekende afhandeling van alle zaken, met heldere toelichting.

Het garagebezoek betrof een terugroep actie van Peugeot Nederland, een APK keuring en een grote onderhoudsbeurt; de auto is vijf jaar. Alle benodigde handelingen zijn desgevraagd duidelijk toegelicht. De auto is in schone staat aan het einde van de dag weer opgeleverd.

Siliciumweg 36

3812 SX Amersfoort