Mijn complimenten voor de totale afhandeling.

Als nieuwe klant vakkundig en vriendelijk door het personeel behandeld.

goede afspraak, goede communicatie, keurige aflevering.

APK-keuring en onderhoudsbeurt geheel volgens afspraak correct uitgevoerd. Auto piekfijn afgeleverd.

Uitstekend!

Vriendelijk personeel & goede service!

Snelle aktie en service

Idem

Deskundig, vriendelijk, gastvrij, goede voorlichting

Mechaniek rechter portierraam volgens afspraak vlot vervangen. Minpunt: lijmresten van, door garage aangebrachte, eerdere afdichting niet verwijderd.

Excellent

Simple. Direct. And fast service.

Zeer slecht bereikbaar

Probeer een werkplaats afspraak te maken voor reparatie van een ruitmechanisme in mijn achterportier. Ruit gaat niet meer omhoog vanwege een kabelbreuk denk ik. Om 08.10 uur 1e keer gebeld en (centrale) receptioniste maakt er een terugbel verzoek van. Om 09.15 uur nogmaals gebeld en krijg dezelfde mededeling van de receptioniste. Ik wordt om 16.05 uur (bijna 8 uur) later eindelijk teruggebeld. Geen excuses alleen de mededeling dat het erg druk is. Volgende dag de auto langsgebracht en gevraagd of ik ergens een klacht kon achterlaten. Enigszins meewarig aangekeken door de baliemedewerker echter geen respons. Dit is voor mij de 2e keer dat een terugbelverzoek zeer laat wordt opgepakt. Ik krijg de indruk dat de klant niet meer belangrijk is (ben slechts 30 jaar klant met 2 auto's) !

Uitstekende behandeling en vriendelijk personeel, daarnaast is de thuisbreng en ophaal service fanta

Aan bovenstaande niets toe te voegen. Gewoon zeer goed.

Duidelijk

Ondanks verkeerde diagnose toch mijn auto gerepareerd

Hartelijk dank voor de goede service en prettige verstandhouding!

Zie boven.

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk en goede service

Men denkt met je mee

Prima gerepareerd

Keurige afhandeling van de reparatie

Vriendelijke medewerkers, goede service

Vriendelijk ontvangst bij de receptie. En mn auto was weer hardstikke netjes afgeleverd.

Alles volgens afspraak en vlot verlopen, en ondertussen prettig zitten qwerken in de showroom

Volle tevredenheid

Met een rood lampje niet doorrijden! Had een schroefje in een band, Werd meteen verholpen en meteen oliepeil en ruitenvloeistof nagekeken en zo nodig bijgevuld. Het wachten aangenaam bekort met een goede kop koffie en een praatje met een mede wachtende en weer blij op weg.

Geweldige garage

Auto voor apk en onderhoud supersnel geregeld en top uitgevoerd

Vlotte afhandeling

Het mag voor mij uiteraard goedkoper maar ik had nu een wat uitgebreide reparatie/onderhoud ( distributieriem ). Wat ik wel vind is dat de informatie over de eventuele kosten die worden genoemd altijd ex zijn , en het mag voor mij er wel bij vermeld worden dat de btw er nog overheen gaat ( is wat eerlijker ).

zie opm hieronder

Wat stug ontvangen aan de balie. Dit ook gemeld bij afdeling verkoop. Voor wat betreft onderhoud is de accu vervangen. Ik kan dit verder niet beoordelen. Wel erg fijn om in een gewassen auto naar huis te rijden.

Snel en correct geholpen

Goed uitgelegd wat ik eerst verkeerd begrepen had

Ontzorgt

Auto is opgehaald en 's middags weer schoon gewassen en nagekeken teruggebracht. Service om door een ringetje te halen

alleen jammer dat de rekening alleen met de pin kan worden betaald.

Goede ervaring

Alles prima verlopen.

Prettige en nette afhandeling van de servicebeurt.

Het betrof een vervolgafspraak omdat de werkzaamheden langer duurden dan eerder was ingeschat. Fijn dat dit kon worden opgesplitst en er een extra afspraak kon worden gemaakt. Wel aandacht nodig voor de registratie van APK, deze was de eerste keer gedaan, maar blijkbaar gaf jullie systeem aan dat dat nog moest gebeuren.

Vriendelijk.

De medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Ik als iemand die geen verstand van auto's heeft moet kunnen vertrouwen dat het onderhoud, en wat er extra nodig is, goed uitgevoerd wordt. Dat vertrouwen heb ik gekregen.

Siliciumweg 36

3812 SX Amersfoort