Goed gedaan.

Een afspraak maken om onze auto te repareren kon pas op 21 november, maar als ik onze C1 meteen bracht, zou het tussendoor kunnen, zei de mevrouw aan de telefoon op 19 oktober. Dus heb ik onze auto op 20 oktober gebracht. Op 23 oktober was de auto al klaar! Ik snap deze werkwijze niet helemaal, maar ik ben erg blij met de snelle afhandeling.

Prima!

. . .

Heldere informatie, accuraat, en meedenkend. Met dit laatste doel ik op het gebaar dat Nefkens maakte tav het vervangen van mijn autobanden. Gewaardeerd!

Bij Nefkens wordt je altijd keurig geholpen

Mijn ervaring is , altijd netjes geholpen en goede service

Vriendelijke hulp van de werkplaatsbalie. Alles was goed geregeld. O, ja, enkele maanden geleden bracht ik een bezoek aan de garage en vroeg hoe de speedcontrol nu precies werkte. Het vastzetten van de in gestelde snelheid haperde volgens mij. Een receptionist stapte in en gaf toen een duidelijke demonstratie. Een gebruikersfout dus. Prima service was dat! Bedankt.

Vertrouwd

Professioneel, klantgericht en betrouwbaar

Grote beurt auto is schoongemaakt aan binnen en buitenkant. Gewoon top service.

Snel geholpen

Vriendelijk te woord gestaan

Zoals altijd: up to date!

Bellen met pech. Direct antwoord. Nooit ontwijkend. Langskomen en vakkundig geholpen worden. Plus een vriendelijk woord

Erg soepel!

Snel en adequaat geholpen. Huurauto stond klaar. Vooraf waren de kosten hiervoor al bekend. Duidelijke informatie ontvangen over verloop en duur van de werkzaamheden. Bij het ophalen van mijn auto verrast dat hij gewassen en gestofzuigd was. Altijd fijn als je auto er weer als nieuw uitziet. Een zeer positieve ervaring.

Herinnering afspraak vooraf, goede ontvangst.

De service, in mijn geval een APK, verloopt binnen gestelde tijd! De

Zeer correcte behandeling en zeer goede service.

Zie hier boven

Heel klant vriendelijk

Snelle vlotte afhandeling

Met kapotte lamp zeer snel en vriendelijk geholpen.

Heel goed geholpen

Effectief, klasse van de medewerker en goede terugkoppeling. Dank.

prima service, leenfiets meegekregen

auto was netjes gewassen van binnen buiten al mijn aangegeven punten netjes afgehandeld

Wederom goede service

Lang wachten door onvoldoende personeel

's Ochtends de auto door Bergnet gebracht ivm motorstoring. Door personeelsgebrek wed de auto pas de volgende dag uitgelezen en diagnose gesteld. Auto pas de dag daaropvolgend gerepareerd.

Behulpzaam en correct

Prettig, technisch helder

Ik ben door Denjella heel prettig geholpen. Ze was helder over wat er bij de onderhoudsbeurt zou gaan gebeuren en helder over de procedure van SMS en emailuitwisseling en ophalen van de auto. De volgende keer zal ik er zelf op letten dat ik een wat grotere leenauto meekrijg. Wat ik moest me wel erg opvouwen in een Peugeto 108.

Erg tevreden

Duidelijke en vriendelijk contact

Tevrede

Alles was weer perfect en op tijd geregeld

Alles was weer perfect en op tijd geregeld. Ondanks dat de telefoniste {niet van Nefkens maar degene die opnemen als Nefkens te veel wachtende heeft} mij verkeerde info gaf omtrent de planning van de reparatie. Ze had in dit geval eerst een diagnose 45 min. moeten voorstellen op een eerder tijd stip en dan een planning moeten maken. Dan pas kunnen de benodigde materialen besteld worden en een planning bepaald worden. Helaas was het erg druk in de werkplaats maar dat is bij de meeste garages zo.

Goede service , goed contact

Goede service , goed contact

Alles volgens afspraak verricht

Netjes gewerkt alleen jammer dat de auto na de terugroep actie nog steeds slecht communiseert met de app

Siliciumweg 36

3812 SX Amersfoort