Matig

Zeer weinig informatie, verder extra informatie gevraagd over het instellen van een extra sleutel voor de auto. Daar is geen contact over opgenomen.

Positief, alles netjes gecommuniceerd

Er moet alleen geen onzin op de rekening gezet worden. Er wordt bijvoorbeeld standaard € 3,62 voor ruitenwisservloeistof opgevoerd. Had ik zelf net aangevuld. Dus gewoon niet doen ! Ook waren er kosten opgevoerd voor een liter motorolie (alleen APK) Er hoeft bij mijn auto tussen de beurten door nooit olie te worden bijgevuld. Als het dan toch nodig mocht zijn.kan meestal ook met een halve liter worden volstaan. Scheelt weer. (Probeer het wat meer door de ogen van de klant te bekijken) Het zijn welliswaar pietluttigheden maar het gaat ook om een stuk vertrouwen.

Jaarlijks onderhoud weer prima uitgevoerd.

Tot volle tevredenheid.

Ik mis Ronald en Christel

prima service ter plaatse Afspraak maken via de 'robot' was een REGELRECHTE RAMP! CallCenter prima geholpen, de wachttijd bij het CallCenter mag zeker minder.

super personeel, oude garage

terug naar oude pand

Mijn auto is niet meer welkom in Baarn !

Tot mijn grote teleurstelling is mijn afspraak van 8-10-2024 door jullie "afgeblazen", we repareren geen Fiat Ducato's meer in Baarn !!!

goed snelle service

Telefonisch moeilijk bereikbaar.

Via het keuzemenu stond ik, vanaf het begin van bellen, als eerst wachtende in de rij. Na 13 minuten wachten heb ik de verbinding maar verbroken. Daarna teruggebeld en geen keuze gemaakt. Toen was ik vrij snel aan de beurt.

Vriendelijk en behulpzaam

Fantastisch dat ik gebracht en gehaald werd van huis. Service die ik ken van Ronald Lettenmeijer! Dikke 10. Heel vervelend dat mijn navigatie nog steeds niet is geupdatet. Dit duurt nu al bijna 2 jaar. Maar ik hoop dat het nu in november gaat lukken! Ben benieuwd!

Goed geregeld

Kreeg direct een fiets mee om naar huid te gaan , heel mooi

Direct gekeken naar het probleem van mijn auto, super serivce

Erg tevreden. Mijn auto had diverse storingen en mankementen die door de ANWB tijdelijk waren opgelost. Nefkens heeft dit meteen opgepakt en hebben de auto weer tip top in orde gemaakt! Erg fijn!

Snelle afhandeling. Correcte benadering

Zie hierboven

proberen altijd te helpen ,zeker wanneer echt nodig is

proberen altijd te helpen ,zeker wanneer echt nodig is

voorruit keurig en volgens afspraak geplaatst

de navigatie zou ook ge-update worden, maar dit is helaas niet gedaan

Dramatisch! 0 service.

Deze vestiging is met géén mogelijkheid (persoonlijk) te bereiken middels de telefoon. Wordt niet teruggebeld als dat via de chat wordt aangevraagd en beloofd. Wij willen onze klanten (relaties/ berijders) niet meer naartoe hebben.

Ontvangst, aflevering na de beurt top!

Echter het inplannen van een afspraak ging moeizaam. Servicemedewerker was niet echt klantvriendelijk. Kon geen antwoord geven op een paar vragen. Over de kosten van de beurt, vervangend vervoer enz. Ik zou teruggebeld worden. Geen telefoontje mogen ontvangen. Vervangend vervoer, door de absurt hoge kosten zelf gecanceld. Geen reactie op mijn mailtje.

Zeer prettig personeel

Zeer klantvriendelijk

Kan beter

Niet klant vriendelijk

Zaken nog niet op orde na verhuizing

Ik ervaar dat het minder vertrouwd oogst en slordig overkomt. Ben uiteindelijk wel goed geholpen, maar het is niet meer wat het was.

Goed en accuraat geholpen.

Snel en op tijd! Top!

Edwin is mijn contactpersoon en zijn service is helemaal top. Ik kreeg zelfs mijn auto gewassen terug!

afhandeling APK

Werd direct geholpen.

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijke. Behulpzame verkoper en aardige monteurs. Komt zeer professioneel over.

Gelijk geholpen, fijn

Zie boven