Snel service

Gewoon top

Klantvriendelijk, professioneel en goede service

Ik was vergeten te zeggen dat mn raam defect is. En....stationair maakt mn auto 'geluid'

Raam was ik vergeten te zeggen. Stationair maakt mn auto meer/ander geluid. Maar ik heb er geen verstand van....

prettig

afspraken nagekomen

Prettig

Prettig

Prima!

Prima geholpen.

Remvloeistof veel te duur

Het vervangen van de remvloeistof tijdens de beurt was 143,- excl BTW!!!!!! Echt schrikbarend duur. Bij de volvo garage betaal je daar onder de 100,- Ik overweeg om mijn volgende onderhoudsbeurt ergens anders te doen.

Zoals altijd goed geholpen.

Ik miste wel de oude locatie.

Snel geholpen.

Vriendelijkheid

Goed personeel

Vriendelijk mensen en duidelijk overzicht van de rekening betreft reparatie en eventuele reparaties die kunnen komen.

Super service

Snelle service en lekkere koffie.

Prettig geholpen

prima service

Snelle en prima service

Service is top

Mijn auto voor onderhoud en APK gebracht. Duidelijke uitleg over kosten. Omdat het langer ging duren dan gepland kreeg ik een leenauto mee. Top geregeld, heel tevreden!!

Prettige service

Zoals eerder vermeld prettige service..

Goede informatie over te verwachten kosten, snelle en accurate service. Gewoon tevreden.

Prima service, goede informatie

Volgens afspraak mijn auto gebracht waarbij ik zei heel prettig vind dat medewerkers ons kennen en weten wat met de auto is. Goede info gekregen over de werkzaamheden en die zijn op tijd uitgevoerd.

Snel en effectief

Zoals altijd zeer goed

Erg plezierig

Op afspraak een servicebeurt laten uitvoeren. Is naar wens uitgevoerd.

correcte behandeling

afspraak maken gemakkelijk. reminder gekregen rond die datum telefonisch contact vóór diverse reparaties werden uitgevoerd. auto netjes schoon gemakt

Alles keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd

Snel en duidelijk

Door pech onderweg met een sleepdienst naar garage gebracht en toch redelijk snel geholpen.

goede garage

prima geholpen. van te voren in gelicht wat er moest gebeuren en gelijk prijs te horen gekregen.

Prettig geholpen

Keurig een mail met prijs erbij wat het gaat kosten Bij ophalen van de auto Was afgesproken prijs de prijs Daar houden we van En de auto keurig gewassen en uitgezogen Top

ik had alleen telefonisch contact

ik heb geen werkplaatsbezoek gehad, zoals u wél aangeeft