Perfecte service en deskundig

Je kunt eenvoudig een afspraak maken en aangeven wat er moet gebeuren. Tussentijds prima update en uitleg. Nazorg is eveneens super. Kortom top service en kwaliteit

service is top

snel geholpen en de auto was netje gestofzuigd na het onderhoud.

Fantasties

Goed geholpen

Goede service door meedenkend personeel

Netjes te woord gestaan. Goed overleg over vervanging banden. Vriendelijk. Bouwen een band op met klant. Voor ons belangrijk naast goede reparaties en onderhoud.

Alles okee

Geweldige servise

Snel genoeg al zou het nog wel iets sneller kunnen

APK klaar terwijl je wacht....bevalt prima, volgende week stuur ik weer 1 van onze auto's voor een APK.

goede service, aardige en vakbekwame medewerkers

Mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd (weliswaar in 2 stappen i.v.b. een terugroepactie). Nette korting op nieuwe banden gekregen, gratis navigatie update. Twee keer gevraagd of er contact opgenomen kon worden voor evt. inruil voor een nieuwe model. Dat is helaas niet gebeurd. Ondertussen nieuwe plannen, gemiste kans. Verder heel tevreden.

Matig

Jammer van de herinneringsmail , daarin stond dat ik een afspraak had om 8.00 . Echter had ik afgesproken om 10.15 , dit was erg verwarrend en gaf me veel stress , vooral omdat de afspraak maandag was en dus niet eerder kon bellen .

Het personeel is aardig.

Ik twijfelde over mijn accu en het bleek waar te zijn. Ze hadden een accu in voorraad en meteen erin gezet. Helaas is mijn slot kapot maar dat duurt langer. Helaas

Vlot en deskundig geholpen

Vlot en deskundig geholpen

Geweldige service door vriendelijke en deskundige medewerkers.

Het voelt vertrouwd om bij Nefkens je auto achter te laten in de wetenschap dat je hem weer tip top terug krijgt.

Zoals altijd, prima en adequaat

Medewerkers fantastisch, kundig en behulpzaam!

Snel, kundig en op korte termijn beschikbaar

Mijn afspraak ging niet door bij een andere Nefkens omdat de verbinding met de citroën.nl website verbroken bleek. Met hun hulp Nefkens Baarn gevonden en kon snel geholpen worden (maandag na de vrijdag van de eerste afspraak). De beurt en APK waren binnen een dag geregeld. Hartelijk dank!

Goede snelle service.

Goede communicatie.

1 uur en 15 minuten- bandenwissel… Wel veel tocht ondanks dubbele deur. Was wel -/- 3 op 12 december Koot Baarn

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Onze Peugeot 308 kreeg een groot onderhoudsbeurt, APK, banden wissel en er moesten 2 onderdelen worden vervangen. Deze onderdelen konden door imitaties vervangen worden wat scheelde in de kosten. Ondanks dit, koste het totale plaatje toch bijna €1000,- De auto is daarvoor wel uitgezogen en gewassen :-) Veel geld maar een prima service!

Alles op en top geregeld

Geweldig in een woord

Alles op en top geregeld

Geweldig in een woord

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen