ging om een koplamp vervanging

Fantatisch

Had verwacht dat de auto qua APK zou worden afgekeurd. Maar dat gebeurde niet. Dus dat is een meevaller. Tevens werd de auto van buiten gewassen. En van binnen gezogen . vriendelijk en enthousiast ontvangen door de receptionist zowel bij het brengen als bij het ophalen van de auto.

uitstekend

goed. Snel en vriendelijk geholpen

top service

Auto gebracht en kon meteen gekeurd worden

Prima geholpen, fijne service

Fijn dat je voor een APK keuring kunt wachten, top!

Uitstekend weer

Even een zomer check voor de vakantie. Goed gevoel.

Wederom weer netjes geholpen

Probleem ondanks de drukke periode, snel opgelost.

Prima ervaring

Ik was te laat voor mijn werkplaats afspraak maar kon toch bij aankomst meteen geholpen worden en een uurtje later kon ik weer veilig op pad. Keurig vooraf prijsopgave gekregen en dat bedrag moest ik ook zonder verrassingen afrekenen.

Niet klantvriendelijk ontvangen en afgehandeld.

Niet klantvriendelijk ontvangen en afgehandeld.

Persoonlijke professionele service

Reparatie aan koppeling snel en vakkundig uitgevoerd. Ik kon er even op wachten.

plezierig ,deskundig.netjes ,auto schoon terug ontvangen

klein onderhouds beurt,geen gezeur over dat er extra vervangingen of reparaties. mag wel een betere leenfiets geven

Prima garage!

Duidelijke communicatie, vooraf een mail met welke reparaties noodzakelijk en/of gewenst zijn (voorzien van foto's), prettige medewerkers en auto wordt weer gerepareerd en gepoetst afgeleverd.

Ok

Werk uitstekend uitgevoerd.

Apk keuring van de auto van mijn vrouw was weer uitstekend en netjes gedaan. Voor mijn auto was olie en de vervanging van een lampje nodig. Hier kon ik op wachten. Een voortreffelijke service weer.

Altijd tevreden met Nefkens Baarn

Weer top geholpen.

Altijd vertrouwd en veilig!!

Ben een a-technische mevrouw, zeker wat betreft de in en outs van een auto! Daarom noem ik nogmaals het woord: "veilig". Ik weet, dat mijn garage te vertrouwen is met accurate, eerlijke en vriendelijke mensen. Daarom blijf ik fijn bij jullie komen !!

Top service zoals al voor vele jaren!

Nefkens Baarn is een vertrouwd adres voor al mijn onderhoud aan mijn Peugeots. Kom er al 36 jaar! Eerst in Eemnes en nu in Baarn. De haal- en breng- service is heel fijn. De reparaties altijd goed en met vertrouwen. Daarnaast de auto schoon (gewassen en gezogen) terug ontvangen. Service met een hoofdletter "S".

Zoals altijd een prima service

Zoals al,tijd een prima service

Auto weer helemaal netjes!

De auto miste een sierrand. de banden waren schuin afgesleten. na overleg is dit weer in orde gemaakt en alles weer in netjes!

Goeie service, goed contact en prima uitvoering werkzaamheden.

Reeds vermeld.

Goede service, klantvriendelijk en fijn dat er eerst contact is van wat er aan de auto moet gebeuren. Schoon afgeleverd.

Goed, alleen auto was niet gewassen

Goed en netjes gewerkt.

Het overleg over de reparatie,s is een goede insteek.