Goed geholpen en hoefde niet lang te wachten.

Top team

Wordt altijd vriendelijk en fijn geholpen

Goede service en vriendelijk

Zoals altijd werd ik goed, snel en vriendelijk geholpen. Auto werd zelfs sneller gerepareerd dan afgesproken was, waar ik natuurlijk heel blij mee was!

De aflevering was keuring.

Altijd super nette en duidelijke service zowel van de receptie als monteur. Zeer content.

Correct geholpen

Correct geholpen

Volgens afspraak!

Klantvriendelijk

Betrouwbaar, bij opmerking direct oplossing

Hier doen ze wat je afspreekt en krijg je je auto ook nog schoon terug!

Prima en vriendelijk

Prima en vriendelijk

Alles weer super Fijn

Zoals hierbij hierboven

Prettige contacten over de auto.

Duidelijke afspraken gemaakt over het jaarlijkse onderhoud en de APK.

Vriendelijke, zorgvuldige en kwalitatief hoogwaardige service; prima!

Je wordt hier altijd uitstekende geholpen. Daardoor vertrek je met een fijn gevoel als je de auto weer ophaalt.

Supppppper goed!

Vriendelijke medewerkers. Fijne plek om te wachten daar nog even wat aan mijn werk te kunnen doen. Overleggen altijd voor het verrichten van de werkzaamheden die erbij komen, erg fijn. Geen verbeterpunten komen graag weer terug.

Netjes geholpen volgens afspraak

Zeer snel en prettig geholpen!

keuring en onderhoud zeer vlot verlopen!

Keurig netjes geregeld en probleempjes met leasemij voor me opgelost.

----

Prettige medewerkers

Ik ben prettig geholpen. Goed personeel. Maar ik betwijfel of er echt iets is gedaan. Terugroep actie, staat niets over op de bon vermeld en de update van de navigatie is volgens mij niet gelukt. Specificatie is niet duidelijk en het antwoord van de medewerker aan de balie ook niet echt. Ondanks goede service een rare nasmaak waar ik nog niet van weet wat ik er mee moet

Prettige en goede garage

Een prettige, vriendelijke receptie. Ook al meerdere keren erg tevreden met het uitgevoerde werk.

Wederom uitstekend!!

Voor mijn airco systeem een check laten uitvoeren,ik zit de hele dag in de auto en hopelijk heb ik de airco veel nodig deze zomer. Dus een juiste werking is dan wel op zijn plaats. Na diagnose bleek er minder koelmiddel in te zitten en dit werd na overleg weer super goed verholpen.

Goede service en correcte voorlichting

Altijd klantvriendelijke benadering en begrip tonend voor het gevraagde.

Fantastische service waarin rekening wordt gehouden met mijn wensen.

Ik ben al heel wat jaren supertevreden over jullie. Ben ook zo blij met de haal/brengservice! Voor mij als 'dame op leeftijd' is dit een uitkomst! Ik word behandeld alsof ik de duurste auto heb. Mijn auto werd weer netjes schoon en opgeruimd thuis afgeleverd. Kortom: jullie verdienen een 10 met een griffel! Ik ben al jaren blij met jullie en zal daarom niet snel van garage veranderen.

Degelijk en betrouwbaar, service is ver boven mijn verwachting.

Het is bijzonder prettig een dealer/ service bedrijf te vinden wat actief handelt, eigen initiatief toont en je reallife digitaal op de hoogte houdt van de te verwachten kosten. Nefkens Baarn maakt Peugeot een premium merk !!! Met vriendelijke groet Eric Rams

De werkplaats krijgt 5 sterren, voor het maken van een afspraak 2 sterren

Bij het afspraak maken voor een onderhoudsbeurt en APK werd mij verteld dat de auto geen onderhoudsbeurt nodig heeft dus alleen een APK. Bij de werkplaats vertelde men mij dat het voor de auto nuttig is een kleine beurt te geven zodat alles nog even wordt nagelopen. Alle voorgaande jaren heeft de auto altijd jaarlijks een grote cq een kleine beurt gehad. Graag het verschil in opvatting corrigeren.

Prettig. Vriendelijk geholpen, meegedacht. Fijne sfeer bij de receptie.