Vakkundig en vriendelijk en zeer behulpzaam.

Snel, duidelijk

Keurig mijn auto schoon gemaakt en gezogen. Was fijn om mijn auto op deze manier weer op te halen.

Zoals ik al jaren van Nefkens ervaar...Top!

Al jarenlang ben ik een trouwe klant van Nefkens, service, vakmanschap gekoppeld aan betrouwbaarheid.

Jammer

Jammer dat onderdelen niet voorradig waren , nu moet ik nog een keer komen helaas .

Prima, vlekkeloze service!

De bandenwissel ging vlot en was goed voorbereid. Aanrader voor Baarn en omgeving

zeer goede service

auto is keurig afgeleverd en de presentatie was ondanks het leveren op locatie door middel van mooie doosjes waar de sleutels in zaten en een flesje wijn, toch een klein feestje.

8 uur afspraak meteen geholpen toppie

idem boven

De ervaring was zeker positief te noemen

Altijd een vriendelijk en behulpzaam ontvangst

Goede adviezen

Goede service, overleg over de uit te voeren reparaties!

Prima ervaring, voor ons de eerste keer bij Nefkens! Wordt vervolgd.

Keurig bedrijf.

Nette ontvangst en goede uitleg van de monteur over de reparatie.

Al jaren vertrouwd en goed

Ik woon in Hilversum en ik ga naar Koot Eemnes voor het onderhoud van 3 Peugeots en niet naar Peugeot Hilversum dat zegt genoeg denk ik.

18 euro voor een lamp vervangen, vorige garage deed dit gratis...als service!

Zie bovenstaande

Ik ben tot tevredenheid goed geholpen.

altijd vriendelijk en vakkundig

Grote beurt zou de hele dag duren, maar bleek aanzienlijk korter waardoor ik geen vervangende auto nodig had. Alle te repareren items (waarvan ik er wel een paar overdreven vond) werden met foto en prijs vooraf toegestuurd, zodat ik fiat kon geven. En auto weer schoon en wel in ontvangst genomen.

Service was weer goed en bedankt voor de schoonmaak enwasbeurt

Service prima en bedankt voor schoonmaak en wasbeurt

Prima!

Probleem dat geconstateerd werd bij bandenwissel, werd snel en efficiënt opgelost.

Goed geholpen. Goede service.

Goede service.

Beetje teleurstellend

Om 8.00 uur afspraak. Zelf op tijd, deur pas om 8.01 open, buiten in de kou wachten.Is niet echt klant vriendelijk. Eenvoudige bandenwissel moet dat ruim 1,5 uur duren?

Zeer prettige benadering door de werkplaats in Baarn. Huurauto stond al klaar. En mijn auto was niet alleen weer goed onderhouden, ik kreeg hem ook gewassen en uitgezogen terug! Complimenten!!

communicatie is altijd goed

beurt netjes uitgevoerd. Uitleg over verwacht toekomstig onderhoud was eerlijk.

na 35 jaar nog steeds betrouwbaar

altijd goed. Hebben echter één minpuntje. Koot is regelmatig slecht bereikbaar per telefoon.

snel en goed uitgevoerd

Goede service zoals gewoonlijk

Alles prima in orde weer. Wat ik inmiddels wel als zeer irritant begin te ervaren is de communicatie. Het maken van een afspraak verloopt op zich online verder soepel, maar wil je daarna iets vragen, wijzigen etc dan is dat werkelijk een ramp. Geen communicatie terug dat ik bijv. mijn bandenwissel heb geannuleerd, geen bevestiging van mijn online afspraak en ga zo maar door. Dit ervaar ik al meerdere jaren en het lijkt er niet beter op te worden. Heel jammer. Want ik ben verder met de garage ter plekke zeer tevreden.

Altijd vriendelijke mensen

Ik kom al zo lang bij garage Koot evenals mijn schoon familie.