Prima geregeld

Snel geholpen

Goede en snelle service verleend

Bij constatering van de diagnose kon de reparatie van de versleten/defecte onderdelen dezelfde dag nog vervangen worden

Vriendelijke mensen en ze leveren goed en eerlijk werk af

boven verwachting!!

hier is de klant nog koning

Reparatie goed auto wassen zeer slecht

Auto is gewassen maar het vuil wat er zat was er niet af! Ik denk dat de autowasserette en stofzuiger haast hadden om weekend te gaan vieren. Jammer hoor! Ook had ik een aanvullende verzekering maar daar konden ze niets van vinden, en een reparatie viel daar natuurlijk ook niet onder.

Service is goed

Het is altijd lastig aangeven als ik de afspraak maak hoe lang de servicebeurt in beslag gaan nemen. Is voor mij lastig ivm werkzaamheden.

Goed en vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg

Zie eerste zin

Super service

Altijd goed onderhouden, wordt altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Ze doen altijd wat nodig is en ook niet meer dan dat. Je krijgt hier echt waar voor je geld. Tevreden klanten zijn goud waard en hier weten ze hoe ze er mee om gaan en hoe ze die behouden. Andere bedrijven kunnen daar nog iets van leren ; ) Niks dan lof! Dank weer voor de service en vriendelijkheid : )

Service zoals service moet zijn.

Alles is gedaan zoals afgesproken en op de afgesproken tijd.

Afspraak is afspraak!

Afspraak is afspraak! Alles wat ik vroeg is correct en juist uitgevoerd. Geen onverwachte kosten. Top!

Netjes geholpen

Ik ben tijdens mijn afspraak prima geholpen, De auto was op tijd weer klaar en netjes gewassen ook nog!

uitstekend

prima garage. altijd correct en duidelijk. niets op aan te merken. ga zo door!

Goede service, er wordt uitgevoerd wat is afgesproken.

prima, alles volgens afspraak

Persoonlijke benadering

Vakkundig, attent en prettig

Ik kwam alleen voor een kapotte lamp. maar de vaklieden constateerden ook nog een ander lampje dat niet werkte. Ook een blik op het oliepeil geworpen en na een beleefde vraag of men er wat bij mocht gooien, zijn mogelijke problemen voorkomen. Bedankt en groeten, Erica Hoksbergen

Duidelijk, klantvriendelijk en gezellig.

Dat is even wat anders als Hilversum.. Zo open en duidelijk. Direct contact. Echt een verademing. Als je bij binnenkomst te woord wordt gestaan over hoe in wat.. Dan sta je niet nutteloos en onzinnig te wachten zoals Hilversum. Kleine moeite, groot plezier voor beide partijen.

het resultaat was boven mijn verwachting

IK BEN MEER DAN TEVREDEN

Krijg mijn auto als nieuw weer terug

Goede service, heel makkelijk cq meedenkend over kleine dingetjes betreffende de prijs/duur van de huurauto.

Vriendelijk, deskundig en transparant

Vriendelijk geholpen, zowel vooraf bij maken afspraak als ter plaatsen. Duidelijke terugkoppeling van werkzaamheden en kosten. En de auto helemaal schoon weer mee terug als extra service.

Goed en vakkundig

Just in time

Prima garage

Altijd even vriendelijk geholpen. Klasse

Zeer prettig

Prima geholpen, goede afstemming.

lekker vlot en netjes

Even snel een koplamp vervangen. Een kwartier na het inleveren van de sleutel nam de monteur hem al mee en tien minuten later kwam hij al gerepareerd terug, net genoeg tijd voor een bakje koffie.