Vlotte en transparante afhandeling

Bij dit bedrijf is de klant nog koning.

Prima service.

super

zeer prettig

Alles was weer -als vanouds- prima in orde !!!

Op tijd werd de auto thuis opgehaald en weer keurig gebracht. De reparatie werd -na overleg over de kosten enz.- correct uitgevoerd.

prima geholpen

zeer klantvriendelijk

Nefkens Baarn begrijpt de zakelijke rijder volkomen.

Positief verrast dat Nefkens Baarn ons zo snel en efficiënt bij een onverwacht defect (kapotte waterpomp) heeft geholpen - en dat in vakantietijd met minder medewerkers dan normaal.

Zeer fijne vestiging

Altijd zeer netjes geholpen en denken mee in oplossingen. Jammer dat zij geen showroom meer hebben.

Prima ervaring

Mijn auto aangeboden voor een beurt. Als extra service werd de auto zelfs gewassen. Hulde!

Goed geregeld.

Auto voor fatsoeneren bumper gebracht. Zeer fijn gecommuniceerd over moment van ophalen (wij waren verlaat). Klantvriendelijk en natuurlijk het werk ook goed uitgevoerd.

netjes

Plaatsing trekhaak

Werkzaamheden van het plaatsen van een trekhaak keurig uitgevoerd. Auto werd ook keurig gewassen afgeleverd.

Voor deze garage blijf ik Peugeot rijden

Word snel en vriendelijk geholpen. Word altijd perfect gerepareerd.

Super snel geholpen

Heel fijn dat de reparatie er tussendoor kon, ivm vakantie over een paar dagen. Top!!!

Prima!

Snelle service, Goed online apk aanvink / aanschaf systeem Zeer goede richtlijnen voor Corona regels naleving Eventueel verbeterpunt Google maps / google lijkt nog niet goed op de hoogte te zijn van de locatie. Deze wees mij alle kanten op.

Fantastische service

Afspraak band plakken was op een maandag. De vrijdag ervoor was Andre er onverwacht al. Hij had nog een gaatje in zijn planning!

Als altijd weer super attent en behulpzaam, kwaliteit!

Iedere keer al ik naar deze vestiging in Baarn kom, is het een professioneel en een bijzonder welkom. De heren van de receptie geef ik ook deze keer een tien met een griffel.

Correct en snel

Conform afspraak de 5 jaarbeurt uitgevoerd. Ik had slechts 3000 km gereden in het voorgaande jaar, dus ik had achteraf een economybeurt kunnen laten doen. Toen ik daarnaar vroeg, was de medewerker daar niet van op de hoogte. Jammer wel.

Vriendelijk, snel en goede service

Fijne garage waar ik al een tijd kom met mijn 308. Altijd goede en vriendelijke service

Ok zoals altijd

Enkele tips Diagnose via mail ok Verwijzing naar site van diagnose pk Na bevestiging van de keuzes had ik een mail bevestiging verwacht Ook de factuur had gewoon per mail gekunt Verdervalles weerbprima verlopen

Altijd prima, maar dit keer wat amateuristisch

Vriendelijke benadering, maar het is wel knullig als je auto moet worden uitgelezen maar er geen laptop voorhanden is. Gevolg: later weer terugkomen. En: neen, ik woon niet in Leusden.

Goed geholpen

Moest nu echt afscheid nemen van het Koot tijdperk. Auto niet meer afleveren bij benzinestation Koot en met huurauto rijden.

Zoals elk jaar een duidelijk overzicht wat er moet gebeuren met een goede uitleg.

Altijd n nette correcte behandeling

Vanaf het moment van afspreken tot aan het ophalen zeer correct! Leenfiets, toezending reparatievoorstel en opdracht tot reparatie, sms dat de auto klaar is en opgehaald kan worden is erg fijn! Tot slot is de binnenkant van mijn auto ook nog even gestofzuigd , super attent!!

Klantvriendelijk, goede communicatie