Wederom net als alle andere jaren perfect voor elkaar

Uitstekend!!!

Prima geholpen

Fijn geholpen zelfs de auto gewassen

De werkplaats in Baarn is uitstekend

Iedere keer uitstekende service.

perfekte behandeling!

Conform afspraak

Goede , snelle en betrouwbare service

Goede , snelle en betrouwbare service

Prettige personen

Duidelijke uitleg.

Snelle service en kundige hulp

N.v.t.

Top!

Prettig en goed geholpen!

Prettig en snel geholpen

Voor de reparatie van mijn auto moest een onderdeel besteld worden. Na het bestellen werd ik dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak de volgende dag. De reparatie verliep snel en soepel en het personeel was vriendelijk

zie hierinder

Kan niet beter, zoals altijd trouwens. Er

Prima werk geleverd

Ik werd snel geholpen en het werk was keurig uitgevoerd.

zeer vriendelijk en behulpzaam

Snel en vriendelijk geholpen!

Goede service en communicatie

Goede service en prettige communicatie

Snel geregeld

Snel goed geregeld

Altijd vriendelijk, correct, op tijd en klantgericht!

Niks op aan te merken, prima werkplaats!

Toch nog snel geholpen

Spijtig dat dit euvel “er even tussen door”moest.Jammer dat de contacten niet meer zo kunnen zijn als vroeger,al werden we telefonisch en per mail op de hoogte gehouden .Bij de eind afhandeling perfect te woord gestaan en vragen eerlijk beantwoord .Het lijkt wel of de Peugeot nog nooit zo goed gereden heeft,wat betreft het verholpen euvel, bobine en bougies.

het was uitstekend.

Wij zijn prima geholpen

Goede service goede kwaliteit prettige ontvangst en oplevering

service fantastisch

Auto verloor koelvloeistof. Echter werkplaats bezet. Toch binnen een paar dagen oplossing gevonden. Reparatie binnen dag geregeld. Zelfde week tweede auto moest plotseling winterbanden wissel ivm reis naar Duitsland. Samen gezocht naar oplossing en geregeld. Heel service gericht. Dat is de reden dat ik van Hilversum naar Eemnes rijd.

Altijd prima, dit keer was er helaas geen tijd om even naar het navigatiesysteem te kijken.

Dit keer was er helaas geen tijd om even naar het navigatiesysteem te kijken.

Prima en geheel volgens afspraak

Geheel naar verwachting.

Aanpassen aan de omstandigheden

Ik vond het erg fijn dat er vanwege mijn ziekte alsnog een vervangende auto geregeld werd.

Het duurde wel heel erg lang voordat het onderdeel dat nodig was voor het verhelpen van de "speling in de ophanging" binnen was. In juli is dit mankement geconstateerd en nu pas was het onderdeel binnen en kon het euvel verholpen worden. Er was mij verzekerd dat ik gewoon met de auto kon blijven rijden maar het voelt niet fijn om met zo"n rammelend geluid onderweg te zijn...dus, de auto heeft in die tijd niet veel kilometers gemaakt. Maar los hiervan ben ik tevreden over de service. Ik werd keurig gebeld dat er nog een mankement gevonden was en wat de totale kosten zouden worden. De distributieriem is ook vervangen en dat voelt goed. Ik hoop dat ik nog een poosje in mijn Peugeot 308 kan blijven rijden.

digitaal afspraak maken = prima reminder ontvangen = prima terugkoppeling van uit te voeren werkzaamheden + toestemming = werkt niet helemaal goed. vraagt om extra actie (bellen) uitvoering werkzaamheden = prima