Zoals je van een goede garage mag verwachten!

Prima service!

Correct en vriendelijk geholpen!

De dienstverlening is attent en accuraat

Duidelijke rapportage van werkzaamheden en adviezen

Viel tegen

Bij aankomst zat diep achter twee schermen verscholen een receptionist. Na anderhalf minuut wachten was er aandacht voor mij als klant. De werkzaamheden werden doorgenomen en ik moest mijn sleutel in een mandje deponeren. Dit had ik echter al gedaan. Bij het ophalen van de auto deed zich het zelfde ritueel voor. Wachten tot meneer tijd had. Bij de auto gekomen bleek deze gewassen te zijn maar niet goed gedroogd. Dit was niet nodig want de auto was de dag er voor gewassen en gedroogd. Het bleek dat de stekker van de dashcam los was. Hetgeen op mij een niet veilige indruk maakte. Vraag me overigens af om welke reden deze los moest. En zijn er misschien nog meer stekkers vergeten? Alles bij elkaar een onaangename ervaring.

Fijne service

Vriendelijk en prettige service

Nefkens pechhulp

Snel correct en zorgvuldig.

Fantastisch

.....

Vriendelijke en betrouwbare service

Zie hier boven

Geweldige receptie medewerkers

Altijd vrolijk en voorkomend. Werken er al heel lang. Kennen mij en mijn auto door en door en adviseren goed. Het voelt altijd heel vertrouwd!

Goede en snelle service

Afspraken worden goed nagekomen

goed overleg over uit te voeren reparties gehad.

zie boven.

Uitstekende service en een klantvriendelijke receptie.

Zeer uitgebreide informatievoorziening via mail, website en sms.

Duidelijk gecommuniseerd

Prima service!

Onderhoud en bandenwissel uitgevoerd. Daarnaast (ongevraagd) de auto van binnen en buiten schoongemaakt. Een vriendelijke behandeling door de contactpersonen.

Hier is de klant nog koning!

Perfecter dan perfect.

Altijd goed advies

Prima service en vriendelijkheid !

redelijk

Voorlichting over kosten reparatie niet voldoende

Altijd hartelijke ontvangst en goede begeleiding.

Deze is gewoon goed; de medewerkers begrijpen wat de cliënt graag wil en zorgen daar ook voor en geven goede informatie over de status en behandeling van de auto.

Uitstekende service

Vriendelijk, netjes, stipt en volgens afspraak. Erg fijn zo’n bedrijf waar ze je kennen van gezicht en niet van kenteken.

Service als vanouds heel goed.

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Service volledig als afgesproken. Met vooraf een prijsafspraak.

Super!

Steen tegen m’n voorruit.grote scheur. Contact opgenomen. Binnen 2 dagen nieuwe voorruit erin. En kreeg de auto gezogen en gewassen terug,

tevreden

zoals altijd uiterst tevreden