Werkzaamheden worden uitstekend uitgevoerd

Fijne mensen, mooi bedrijf.

keurig ontvangen en geholpen zoals het hoort

Uitstekend!

Ik bracht mijn auto in de ochtend voor een APK keuring en een uur later kon ik er weer mee wegrijden. Fijn!

Uitstekend geholpen

Zoals altijd weer prima geholpen . Zeer vriendelijke medewerkers. Auto keurig gewassen weer terug. Top

Uitstekende professionele persoonlijke service

Hayo en Rudy van Nefkens Baarn, mijn complimenten voor de prettige professionele persoonlijke aanpak van de servicebeurt van onze beide auto's. .

Wat een ongekende service

Voor maar één cent een navigatie-update. Dat is pas echt goedkoop

Uitstekend! Goed contact gehouden.

Bij vragen of onduidelijkheid, steeds even contact opnemen.

Hedendaagse service, met ouderwetse kwaliteit.

Geen extra ongevraagde reparaties en kosten. Gewoon wat is afgesproken, zonder verrassing achteraf.

Heel goed

Prettig dat mijn auto 's avonds op mijn adres werd opgehaald. Mijn dank.

altijd vriendelijk en deskundig.

al dertig jaar tevreden

Als de auto weer klaar is, voelt het weer veilig op de weg

Zoals altijd een uitstekende behandeling!

Vriendelijk en to the point!

Fantastische dealer en service

Mijn auto maakte een raar geluid, dus onverwachts toch maar langsgegaan had geen goed gevoel bij het geluid. Je hoopt natuurlijk op iets kleins. Helaas was het de waterpomp, is een duur grapje helaas. Gelukkig was ik er op tijd bij want hier is geen waarschuwingslampje voor en als je door rijdt kan je motor stuk gaan en ben je zowel figuurlijk als letterlijk verder van huis. Ze hebben meteen geholpen en de volgende dag einde van de middag was mijn auto al gerepareerd. Ontzettend dankbaar voor de goede en snelle service van het gehele team. Zowel de balie medewerkers, telefoniste als werkplaatsmedewerkers. Mensen vergeten wel eens dat mensen zowel voor als achter de schermen keihard werken en allemaal op hun eigen manier het beste met het bedrijf en de klant voor hebben, dus bij deze jullie verdienen allemaal een dikke 10. Puik werk hebben jullie verricht als team. Heel hartelijk dank team Nefkens Baarn : ) Vriendelijke groeten, Annemarie

Ik heb altijd vertrouwen dat het goed gaat

Alert op een aankomend probleem.. Oplossend gericht als op een moment de auto gerepareerd moet worden en er bijna geen monteur voorhanden is

Prima geregeld.

Apk en onderhoudsbeurt. Diagnose heel overzichtelijk.

Geen klachten!

Vriendelijk hoor, maar deze APK afkeur totaal overdreven! Gelukkig second opinion gedaan!

Vriendelijke medewerkers alleen de apk afkeur was vergezocht en mega prijzig... helaas weer ingetuind! Heel blij met second opinion andere garage die het met ons eens was!

Prima advies en uitvoer van de opdracht

Ik ben na tevredenheid geholpen!

Ik heb geen op of aamerkingen!

prima service

Goede service word goed op de hoogte gehouden tijdens onderhoud

Gewoon geweldig

De door Nefkens verleende service is uitmuntend. Daardoor kan ik Nefkens bij iedere aspirant-koper van harte aanbevelen. Zelf rijdt ik ongeveer 45 jaar Peugeot en ben heel erg tevreden. Nog nooit in die 45 jaar heb ik met panne langs de weg gestaan. Het onderhoud is dus gewoon heel goed. Ik vind Nefkens een vertrouwd adres voor goede service.

Vlot en kundig

werd snel geholpen en ben tevreden

Afspraak is afspraak