Op tijd, alles volgens afspraak hersteld.

Top!

Snel geholpen

Direct contact met een monteur die goed luistert en meedenkt.

Nefkens Baarn is me goed bevallen. Compact en overzichtelijk bedrijf, direct contact met de monteur, waarmee het prettig overleggen is. Geeft advies en denkt mee. Communicatief sterk. De baliemedewerker mag wat meer uitleggen wat de procedure is en hoe de gang van zaken is.

Zoals altijd: topservice en snelle hulp

Maandagochtend 07.45 uur. Motormanagement lampje brandde plots zondagavond. Ik sta voor een dichte deur maar die wordt meteen opengedaan. Koffie staat klaar. Ik wil wachten tot 8 uur maar mocht meteen mijn reden van komen opgeven. Direct werd de auto nagekeken en kon dezelfde dag verholpen worden. Leen/huurauto mee en om 16.45 uur weer in mijn auto gestapt. Auto was zelfs gereinigd aan binnenzijde, buitenzijde was al schoon maar is misschien ook gedaan. Top! Fijn gevoel.

Prima service En vriendelijke medewerkers

Persoonlijke aandacht

Goede en duidelijke service met rapport van de werkzaamheden en bevindingen. Zelf een leenauto gekregen terwijl ik hem niet had gereserveerde vooraf.

Zoals altijd goed!

Rudy denkt met je mee en zorgt voor oplossingen bij problemen.

prima geholpen

Snel en goed geholpen

Er is altijd tijd om een klein dingetje aan de auto te repareren SUPPER

Op zich ok

MAAR op 28 juni, dus maand voor de afspraak, toelichting gemaild mbt de uit te voeren reparatie aan wielkast rechtsvoor in de hoop dat betreffende onderdeel op tijd geleverd kan worden. Blijkt dat men niet op de mail heeft gereageerd met gevolg dat de betreffende reparatie door ontbreken van het onderdeel niet uitgevoerd kon worden. Teleurstellend dus.

Prima en snel geholpen

uitstekend

ondanks dat ik eigenljk voor niets kwam, fout andere dealer toch goed geholpen

Snelle service bij storing.

Auto gaf motorstoring. Ondanks vakantie periode toch meteen geholpen.

redelijk

Kwam de volgende morgen na de beurt al met pech langs de weg te staan. De nieuwe aandrijfriem van de waterpomp was niet juist gemonteerd. Auto niet goedgekeurd omdat onderdeel niet leverbaar door Peugeot. Na 2 dagen nog geen bericht over alternatief. Aanbevelen heeft alleen keuze tussen ja en nee. Graag extra toevoegen: twijfel

Goed geholpen, kom al jaren bij Nefkens Baarn

Goed geholpen en hebben zelf initiatief genomen om eenvoudig herstel uit te voeren

Goed overleg gehad

Goed overleg gehad over de diagnose en de daarna uit te voeren werkzaamheden.

geweldige service

na telefonisch contact over leeglopende band kon ik heel snel langskomen en werd ook meteen super goed geholpen

Periodieke beurt OK, reparatie niet naar tevredenheid uitgevoerd.

De onderhoudsbeurt is OK. De geplande reparatie is niet naar tevredenheid uitgevoerd. De klachten zijn niet verholpen. Er is een nieuwe afspraak gemaakt.

Prijs was als opgegeven en reparatie keurig en snel uitgevoerd

goede service

Met het ophalen van de auto dan hoef ik niet te wachten, dank daarvoor

Zeer klantvriendelijk

Persoonlijke aandacht en snelle afhandeling

Prima geholpen met terugroepactie en vakantiebeurt

Voor de terugroepactie kon ik snel een afspraak maken in Baarn en ik heb er meteen een vakantiebeurt aan toegevoegd. Alles ging volgens afspraak. Ik kreeg vervangend vervoer mee en heb mijn auto de volgende dag weer opgehaald.

Professioneel

Fijne garage waar ik graag mijn auto breng. Laatste keer werd ik wel verrast doordat auto voor 17:00 opgehaald moest worden. Normaal kan dit tot 17:30. Was fijn geweest als ik dat eerder had geweten.

beste garage ooit

Ik ben hier altijd goed behandeld en er werd ook navraag gedaan of het goed was