Fijne persoonlijke aandacht en vlotte afhandeling

Fijne persoonlijke aandacht en vlotte afhandeling; leenfiets electrisch was ook top!

Als nieuwe klant goede ervaring met vriendelijk personeel

Doordat de wachttijd onverwacht langer werd, kwam men met goede oplossing dit aangenaam op te lossen. Prettig als klant om meedenken zo te ervaren, heel positief.

Gewoon geweldig alles goed geregeld.

correct en vriendelijk

Snel en goed geholpen!

Voor het vervangen van 2 banden werd ik erg snel en goed geholpen. Daarnaast hebben ze ook meteen wat andere dingen gecheckt en de ruitenwisserbladen vervangen. Tijdens het wachten heb ik lekker kunnen werken met een heerlijk kopje thee.

Uitermate slecht

Mopperende medewerkers Afspraken kloppen niet, tot 3 keer terug moeten komen. Geen thuisbrengservice, geen vervangend vervoer, afspraken met andere klanten kloppen ook niet. Auto niet afdoende gerepareerd, ook niet gewassen. De mededeling voor de kerstborrel zal wel kloppen :-( Ronduit slecht

de ontvangst was, zeker voor de eerste keer, geweldig

heel attent, duidelijk en vriendelijk. ga zo door en ik blijf klant. Alleen mis ik nog de EHBA-pas, voor pech onderweg. Die had ik al jaren {bij jullie voorganger} en zou ik nu ook weer krijgen, maar is er niet.

Zeer slecht.

Mijn bus iets eerder gebracht. Geen fiets beschikbaar. Een terugroepactie uitgevoerd zonder overleg,Gasveren achter vervangen niet de juiste maat voor het dienst voertuig. Tekening gemaakt op het voertuig. Oliepeil niet op maximum gezet. Blaadjes niet weggehaald onder de paravan. Ik vroeg of de AdBlue was gevuld en meneer zij van wel maar dat was niet het geval.

Ik werd goed geïnformeerd, maar niet over de ophaal tijd.

In de ochtend rond 08.00u op 20-12-2023 bracht ik mijn auto voor een APK en onderhoudsbeurt. Dat zou in het begin 3 uurtjes gaan duren, vervolgens komt de 2 persoon langs en zegt dat het 4 uurtjes gaat duren en bied me een leen auto aan, die accepteer ik en ga vervolgens naar huis. Later op de dag rond, 15.30u bel ik en vraag hoelaat mijn voertuig klaar is. Dan wordt er gezegd, 'We bellen u zo terug...'. Dan bel ik nogmaals rond 16.30u weer om te kijken of dat ze zijn opgeschoten, dat wordt er vervolgens gezegd dat mijn voertuig rond 17.00u klaar staat. Vervolgens sta ik rond 17.00u bij jullie op de stoep, waarbij ik alsnog een extra 15 á 20 minuten moet wachten op een net gewaste bus. Dat is tenslotte wel fijn, dat ze mijn voertuig alsnog een wassen.

Klantenservice

Meedenken

Heel erg goed geholpen

De lekke band werd vlot verholpen en daarnaast ook nog even geholpen met een sleutel die het niet meer deed. Heel erg fijn.

Slechte informatievoorziening

Slechte informatievoorziening gedurende de 3(!) weken dat mijn auto voor reparatie in de garage stond. Ik moest voortdurend bellen om te weten te komen wat de stand van zaken is. Heb ook de indruk dat receptie en werkplaats matig van elkaars werk op de hoogte zijn.

Technische service goed, randvoorwaarde oneerlijk

De auto is volgens afspraak gemaakt en alles was duidelijk. Enkel had ik een leenauto die ik maximaal 1 dag kon gebruiken, ik heb mijn auto om 07:45 gebracht voor onderhoud en om 12:30 weer opgehaald en het tarief voor één volledige dag werd in rekening gebracht (40€) Dit vond ik niet helemaal eerlijk gezien ik de huurauto een halve dag effectief gehuurd heb.

Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijke contactmomenten. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en de auto zag er ook weer goed uit

Fijne ervaring

Prettig ontvangen, lekkere koffie en daarna netjes uitgelegd wat er gedaan is aan de auto.

Vriendelijke personeel

lang wachten

het duurde 3 dagen voor mijn auto klaar was. APK en bandenwissel waren verder prima.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Voor het eerst bij nefkens geweest maar met zo'n service wil mijn auto wel terugkomen als het nodig is

2 uur wachten is te lang

En ben zelf gaan navragen en alles bij elkaar nig eens tien min. Daarnaast ging na drie dagen rijden de auto melding geven over de bandenspanning te verbeteren.

Was goed

Was goed uitgevoerd

heel goed

Heel netjes ontvangen en meteen aan de beurt met mijn auto

Prima ervaring

Goede wachtplek

Vriendelijk, maar voor ouderen zou het wel fijn zijn als er een stoel bij de incheckbalie zou staan. Vaak is de persoon in een telefoongesprek en moet ik te lang staan. Ben ruim 91 jaar.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijke behandeling.Alles volgens afspraak gedaan.

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch