Directe actie

Fijn contact en snelle afhandeling

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ik kan altijd bij jullie terecht.

fijne service

Fijne service

Alles was prima gedaan!

Mijn auto was netjes gekeurd en had een beurtje gekregen. Personeel was heel vriendelijk en alles was naar wens.

zeer tevreden.

Alles volgens afspraak op tijd klaar

Bijzonder tevreden over Nefkens

Netjes en snel klaar.

Wel 1 minpuntje. Op de rekening wel ruitenvloeistof berekent terwijl ik een vip abonnement heb.Is niet correct.

goed geholpen

vvvvv

"Impeccable", vlekkeloos.

vlugger dan ik verwacht had, was de auto klaar.

Slechte service en afhandeling klacht

In eerste instantie goed

Alleen jammer dat bij wijziging van de afspraak naar een andere datum dit niet gewijzigd is in de administratie waardoor ik een dag te vroeg kwam.

Vriendelijk en snel!

Even binnenwippen voor AdBlue: geen probleem en snel geregelt!

Goed maar klant inleving kan beter

Men heeft een wat norse benadering. Aandacht is er wel maar het gaat niet altijd even hartelijk.

Netjes geholpen, fijn contact.

Tevreden

uitstekend

correct, vriendelijk

1 drama Peugeot DEN BOSCH

weer voor de zoveelste keer bus is klaar meneer ga hem halen na 5 min rijden volop rook uit motor kap oliedop zat er niet op koelvloeistof leep helemaal leeg altijd ellende bij Peugeot Den Bosch niet 1 keer maar wel 50 keer hebben 5 bussen maar altijd problemen met als ze in onderhoud zijn geweest je dient zelf alles te moeten controleren voor dat je daar weg rijd dat is volgens mijn niet de bedoeling zijn langzamere hand overgestapt na fort. 0 sterren

Prima bedrijf

Goed advies, komt afspraken na, prima service

Slechte ervaring bij ophalen van auto.

Afgelopen week heb ik mijn auto naar de garage gebracht voor een beurt. Het contact dat ik 's ochtends had was niet vriendelijk, zakelijk maar kon er mee door. 's Middags kon ik mijn auto weer ophalen. Het duurde lang voordat er een medewerker kwam om mij te helpen. Dit viel een medewerker van de showroom ook op. Achter de balie was een discussie gaande over het wel of niet tijdig bestellen van winterbanden. Ik vond dit niet prettig om te horen. Uiteindelijk werd ik geholpen. Bij de vraag wat de monteur adviseerde/had gezien bij het niet werken van een raam werd mij dit door een medewerker uitgelegd. Hierop vroeg ik nog iets wat niet duidelijk was. Een andere medewerker begon zich ermee te bemoeien. Ik heb dit als zeer onprettig ervaren. Ik ben geen monteur en kan dus op technisch gebied niet alles weten. Deze week ben ik voor een reparatie bij Mantel geweest. De ervaring die je daar krijgt is zo veel beter. Ik zou adviseren om daar eens te gaan kijken.

de service is goed ,en er worden duidelijke en goede afspraken gemaakt.

het was mijn eerste bezoek bij Nefkens maar was tevreden met de service.

Snel en vakkundig.

Ze staan je vriendelijk te woord en service is goed.

Niet goed ingeschatte tijd voor een beurt

De beurt voor mijn C4-e zou 1 uur duren. Bij aankomst om 8.15 uur vertelde men dat er ook een terugroepactie gedaan moest worden en dat de beurt tot 10.00 uur zou duren. Ongeveer om 10.30 werd verteld dat de beurt gedaan was maar dat de softwareupdate van de terugroepactie mislukt was vanwege slecht internet en dat ik daarvoor nog moet terugkomen. De auto zou nog even door de wasstraat gereden worden en dan (voor nu) klaar zijn. Om 11.00 uur kon ik eindelijk wegrijden. Belachelijk!

Goed en door over name van vos

Fijne ontvangst. Auto was snel klaar en dit werd keurig per sms gemeld. Auto was door Nefkens gewassen. Prima service

prima club

Eerste onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd binnen de geschatte tijd

Overname perikelen

Nefkens moet nog een beetje op gang komen met de klanten van Citroen-Vos, na de overname van Vos. Er is nog geen sprake van een win-win-situatie

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch