2 maanden geleden afspraak gemaakt dat ik op de kleine beurt bleef wachten!

Om 10.00 uur de auto gebracht voor een eerste kleine beurt. Aangegeven dat ik volgens afspraak bleef wachten. Om 13.00 uur de factuur afgerekend. Tussentijds aangegeven dat ik nog steeds wachtte. Om 12.00 een dame die kwam vragen hoe het kon dat ik nog steeds wachtte. Kwam terug dat de auto bijna klaar was. Op 1 receptioniste na was iedereen lunchen. Vandaar dat ik niet tevreden was met mijn eerste fiat ervaring!

goede service

prima service

Medewerkers denken mee in Oplossingen.

Probleem is goed opgelost

Het was druk dus ik moest even wachten, maar het slot van mijn achterklep kan weer open. Goede en aardige hulpverlening door balie medewerkers

keurig volgens afspraak gewerkt

alles volgens afspraak, nette ontvangst, keurige uitleg werkzaamheden

Service goed, lange wachttijd

Lang wachten bij balie om sleutels af te geven, dat kan efficiënter. En er wordt ver vooruit gepland. Service werkplaats verder goed

helemaal goed, goede service, vriendelijk

Er is alleen een minpuntje. Nadat ik thuis kwam met de auto bleek dat mijn reservesleutel het niet meer doet. Komt dit door de update die is gedaan? Het zou namelijk fijn zijn als beide sleutels het gewoon zouden doen. Kan ik hiervoor langskomen om dit in orde te laten maken?

teleurstellend

Het duurde 3 mnd voor ik uiteindelijk terecht kom. Er bleek wat tegen te zitten en dat kan. Alleen was de "beurt" melding niet gereset. (klein puntje maar ik moet wel weer terug) en het slot is vervangen van de bestuurders deur. Dit rammelt nu dus geen idee en moet ik ook weer voor terug. De live informatie van de routeplanner is gestopt. Ook gevraagd naar te kijken. Dit is niet opgelost (Hoor graag nog of evt. een abonnement nodig is ?, ) Negatieve ervaring die ik wel meeneem als ik weer een andere auto wil kopen

Afspraken worden nagekomen. Leenfiets (Elektrisch) was prettig en een goede oplossing voor het missen van de auto voor een dag.

De auto kreeg geen beurt op de afgesproken dag

Mijn auto is gebleven omdat de beurt/apk op de afgesproken dag niet waar gemaakt kon worden!!! Kreeg wel n vervangende auto mee. Toen ik mijn auto op kwam halen gaf hij nog steeds dezelfde storing aan storing aan. Heb toen weer 1,5 u zitten te wachten. Ben al heel lang klant maar zoals deze keer heb ik nog niet meegemaakt en maakt het niet beter op.

maatregelen genomen naar mijn storing aan de auto en afspraak voor onderhoud ingeplnad

Netjes opgepakt en goede afspraak gemaakt

prima geregeld

alles op tijd

Goed en snel

Onderhoudsbeurt en APK netjes uitgevoerd

Keurig volgens afspraak alles netjes uitgevoerd. En netjes binnen het afgesproken tijdvenster.

Prima service. Alles naar tevredenheid verlopen

slecht

Lange tijd voor de afspraak kan. Dan is de reparatie niet goed. Zelfde storing zit er nog in. Als ik bel morgens is het druk en zal ik worden terug gebeld. Dat gebeurd dan pas s'avonds. Ik kan langskomen en gaan ze kijken. Dat doe ik en wacht twee en een half uur, krijg dan te horen dat een afspraak gemaakt moet worden en dat er nieuwe onderdelen nodig zijn om ter kunnen repareren Ik heb dus net 316,_ betaald voor onderdeel wat het had moeten oplossen. Ik krijg een offerte voor de kosten. Ben altijd heel tevreden geweest over de service maar nu is het heel erg slecht en vertrouwen dat het nu wel goed gemaakt gaat worden is ver zoeken. En een hoop kosten die als ik dit had geweten niet gemaakt zou hebben omdat ik al over weeg een andere auto te kopen. was daar al over in gesprek geweest! Hoe moet het nu verder????

perfect

Fijn geholpen, alleen jammer dat ik geen gelijkwaardige auto mee kreeg als leenauto :)

Prettige ervaring

Fijne ervaring. Vriendelijke ontvangst. Mijn autootje is er weer helemaal klaar voor na een grote beurt en apk.

Afspraken niet nakomen

Zeer slecht 1e keer met sensoren al 5x op terug moeten komen. Nu zou er nieuw stuur in komen tijdens de beurt maar ok nu weer te horen gekregen dat hij er nog niet was. Dus wederom keer terug voor nieuw stuur. Al met al vanaf aankoop auto tot nu toe nog niet echt tevreden over de werkplaats

Waardeloos

Ongelofelijke slechte ervaringen Volgende bussen komen zeker niet meer van Nefkens den bosch

Ben zeer tevreden

Onderhoudsbeurt is volgens afspraak correct afgehandeld.

Ontevreden

Ik had een afspraak staan voor een beurt van mijn lease auto. Toen ik afspraak maakte kon ik 2 maanden later pas terecht. Enkel weken na afspraak komt mijn auto stuk bij de garage te staan. Ondertussen al meerdere mails ontvangen van leasemaatschappij dat mijn auto gekeurd moet worden. Op vrijdag SMS gekregen auto zou klaar zijn. Kom hem op dinsdag ophalen, auto niet klaar. Geen beurt gehad en ook geen keuring gedaan. Ik kon erop wachten, uiteindelijk lukte het toch niet. Ongeregeld zooitje vind ik het. Het is dat ik naar een peugotdealer moet van lease maatschappij maar anders was ik zeker weg gegaan bij deze garage.

Goede service!

Een goede service rn alles was snel geregeld!

Prima service en dan ook tevreden!

Top service!!!

Voor onderhoudsbeurt naar nefkens. Alles vooraf inzichtelijk gemaakt over de kosten en wat er gaat gebeuren met de onderhoudsbeurt . Snelle service en klantvriendelijk

Rietveldenweg 38

5222 AR Den Bosch